FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ovog ljajica vidim li u gradu pljunut cu ga.. jest ovo i faul i za zutog al begana namjerno dzonom i ni faul, ma smijesno
Sve mi znamo.
-
bhfanatic14
- Kontakt:
Ovo celavo spadalo nema dodirne tacke sa sudjenjem. Yebem ti mater celavu zalutalu.
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
Stadion Koševo
Guli baš kritičan zasad, tragedija je u šta se pretvorila njegova igra ove sezone.
Haj Guli vani goni se u vraziju mater vise.Koliko smo nemocni ovo je tuga.Crveni zicer u drugom poluvremenu.
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
Guli kapitenu, debilu teski
- SilaMoc1946
- Kontakt:
Ja stvarno ne znam šta se više pokušava sa ovim dugim pasovima
Sarajevo ljubavi moja 1946
- JuricaSpindl
- Kontakt:
Cimi J*** ti sve!
Ovaj Butić, goli qrac yebo ga onaj ko ga dovede, za sta debil prima platu
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
igramo protiv vicinih kujica, ista politika kluba, cigancenje, uvlacenje a start kopackom u nogu ni pogledati… ližite mu i dalje plave kujice
Jovic i Butic su najvece prevare koji su zaigrali za Sarajevo.Nista nismo odigrali da Bog sacuva e moj Husrefe.
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Kad se sjetim koliko se ova panjina Butic ovdje branila kad je tek potpisao 
Bog Bosna i Bošnjaci
- Kockoglavi
E ako ono nije bilo za crvenii start cvetanodkog ja ga J*** a ni zuti nije dobio
Zadnja izmjena: Kockoglavi, dana/u 27 sep 2025, 19:22, ukupno mijenjano 1 put.
-
KosevoZove
- Kontakt:
Derbi nidje veze gulija pod hitno da se smiri sad na pauzi, ovo mi mirise na x sve
Cimi na mrvama
Butic se nije sastao sa loptom cccc, sve nazad nesto, jovic dugih lopti onako u prazno itd….
Puno bolje ovo mora u drugom….
Cimi na mrvama
Butic se nije sastao sa loptom cccc, sve nazad nesto, jovic dugih lopti onako u prazno itd….
Puno bolje ovo mora u drugom….
Limvo te Rajvosa 🇱🇻🇱🇻
Gulija obavezno ostaviti u svlacionici i da mi je znati samo sta je Huseef vidio u ovom Buticu (kao i Zekic koji ga je doveo)
-
Komercijala19
- Kontakt:
-
Hordas1990
- Kontakt:
Guli vani. Neko bi mu dao crveni za ono, namjerno u lice. Pogubljen i nervozan. Mamas, Butic drvosjece.
Prvih 15ak min dobro ostalo tanko opasniji su nekako.
Ne znam sto se zalite na sudjenje? Pustio je grublju igru mozda jedna dvije greske ali ok.
U drugom se paziti kontri past cemo fizicki a oni ce 100% onog Brazilca i Boljevica u igru.
Prvih 15ak min dobro ostalo tanko opasniji su nekako.
Ne znam sto se zalite na sudjenje? Pustio je grublju igru mozda jedna dvije greske ali ok.
U drugom se paziti kontri past cemo fizicki a oni ce 100% onog Brazilca i Boljevica u igru.
Ne valja kad sjeckaju, al ovo je na granici borilackih sportova. Kontam da je Borac s bilo koje strane, crveni kartoni kod nas Riatovski i Guli, kod njih onaj na Beganovica, i onaj cupavi na Mamasa 100%.
- SilaMoc1946
- Kontakt:
Haram im bilo ako puste ove krezube pogani na jug kad bude derbi na Koševu. Obavezno svakom igraču plave fekalije se dobro naspominjat komplet familije. Kakvi su ovo poganceri…
Sarajevo ljubavi moja 1946
-
bordobijeli
- Kontakt:
Nas najveći problem je fizika opet smo debelo pali posljednji 15 min i iz umora dolaze i greske . Butic aut gurnuti gore mlinarica a pojačati sredinu Djordjevic ili Krdžalić. Oko 60 mora još 2 izmjene Kupresak i još neko da udje .
-
RaymondRed
- Kontakt:
Ma nemamo ideje, zekic nije imao derbija da ih nije nadigro totalno. Samo unazad idemo
Trenutno korisnika/ca: Ammko99, kogmagie46, Lecler, miguelramos, Venom i 29 gostiju.