FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Husrer standardno na derbijima.
-
- Kontakt:
Sudija ce nas spasiti... jesmo dno dna
Još dva do kraja
Husrefe keru, **** ti kovertibilna marka mater u usta
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
Pa igrajte majku vam yebem jači ste
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
- Shategabri
- Kontakt:
Sve vam je.bem nesposobno a posebno Cimirotu uzu i siru obitelj.
You are someone else I am still right here
Krdzalic šuta k’o da njima brani Mušija 

Veceras se ovdje vidjelo ko nikad da mi nemamo nikakvog plana nikakve vizije,nikakvog talenta nemamo zelje nemamo nista.Svi su dosli da uzmu pare i da odu sto ce tako i desiti.Da sam Mirvic svima bih smanjo upola platu bjednici jedni.
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
Este sentimiento nadie lo comprende
Yebem ti Mirvicu sve sto imas i tebi i svima redom u klubu, a nayebem se mame i Husrefu i pichkurinama preplacenim na terenu!
Unistili ste klub, unistili…treba sve ovo razjebati i krenuti od kantona bolje i to vec ovu bruku trpiti vise.
Unistili ste klub, unistili…treba sve ovo razjebati i krenuti od kantona bolje i to vec ovu bruku trpiti vise.
- SilaMoc1946
Husrefe, ko Boga te molim podnesi ostavku cim se ovo zavrsi, molim te...
Imaš ekipu koja je limitirana, fizički i mentalno.
Kao što sam govorio parkiraš autobus i tjeraš loptu u kontra napade na najbrža krila u prvenstvu (Gulli i Kereymeh). Ne, protivnik ti radi tu stvar, a ti nesposoban da vidiš i bez reakcije.
Hvala i predsjedniku što je prodao kompletan vezni red iz prošle sezone. Proklet dan kad je Krle vratio svog guznog havera na klupu. Mi smo samo kolateralna šteta.
Kao što sam govorio parkiraš autobus i tjeraš loptu u kontra napade na najbrža krila u prvenstvu (Gulli i Kereymeh). Ne, protivnik ti radi tu stvar, a ti nesposoban da vidiš i bez reakcije.
Hvala i predsjedniku što je prodao kompletan vezni red iz prošle sezone. Proklet dan kad je Krle vratio svog guznog havera na klupu. Mi smo samo kolateralna šteta.
Ovo je golman mirvicuuu hebem.li ti majku smrdljivuu
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], Pact1921, roccosiffredi, TheTruth34 i 75 gostiju.