Kako nije vidjelo nagazio ga na zglob Muftic a Mufticu lopta prešla preko noge . A crveni ko kuća dzon u stajnu nogu .imekorisnicko je napisao/la: ↑27 sep 2025, 21:07Penala vidjelo nije. Cvetan je trebo dobit žuti,minut poslije kompenziro, Mamasu nije cist zuti pokazo.bordobijeli je napisao/la: ↑27 sep 2025, 21:06Realno crveni i penal ko kuća. Jesmo karine i nas krivim al isto tako ovo su klasični crveni i penal.luckystrike je napisao/la: ↑27 sep 2025, 21:00zeljo je imao bolje šanse, ali nije zaslužio pobijediti.
Zahvalite se sudijama.
Premijer liga BiH - aktuelno
-
bordobijeli
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
- kolezeljovac
- Kontakt:
Pisao sam još od utakmice protiv Širokog, naš najveći adut u derbiju je Husref Musemić i bio sam potpuno siguran u pobjedu.... Šta je, tu je...
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
E čuj pokradeni. 
Nisam zadovoljan, moglo je lahko biti 4:0 ili 5:0 koliko sam i ocekivao prije utakmice, ali haj, 3 boda su 3 boda.
Tek sada ostaje zal za onom lakrdijom na pecari, mogli smo lahko imati savrsen start, ali sta je tu je.
PS. Bravo Zrinjskiii!
Tek sada ostaje zal za onom lakrdijom na pecari, mogli smo lahko imati savrsen start, ali sta je tu je.
PS. Bravo Zrinjskiii!
Željezničar über alles
Šta kaže Ristovski amaterska liga?
Bogami cini se da je Sarajevo dobro osteceno na Grbavici, crveni i ono je izgleda ipak bio penal, u VARu su veceras spavali dobro. U svakom slucaju, kako se sada cini bice trka, Borac, Zeljo i Zrinjski do kraja. Velez bi mogao u federalnu ako ovako nastavi.
-
ELDIABLO20
- Kontakt:
Dobili smo njanje, pijacari gube pa gdje ces bolju noc

Zanimljivo zdruzena braća Sa i Ve na začeljima..em sto su se radikalizirali u zadnje vec im opasno gine ostanak?! Prekidajte prijateljstva ne ide vam dobro, sto igrački sto navijački 
- imekorisnicko
- Kontakt:
Nije ovo samo do Husrefa kod njih. Ljajic prije svega,a nakon toga i Cimirot su im donijeli to da je ekipa uzasno selektirana. Husref ima svoju igru,a nema igrace za nju,isto tako Ljajic se ne bi uklopio u Zekicevo.Virtu4l je napisao/la: ↑27 sep 2025, 21:11E sad malo ozbiljno. Ovo je ekipa koja nas je prošle sezone tri puta odučila od fudbala i trebala nam zabiti minimalno deset komada u te tri utakmice. Upravo tolika je razlika između Zorana Zekića i Husrefa Musemića. Ovo večeras vam je najbolje mjerilo.
Mi nismo odigrali ništa posebno, samo smo ponovo iskoristili šanse i ostavili srce na terenu. Adžem ponovo maestralno odradio drugo poluvrijeme i izmjene, baš odlično čita igru, u tome je najviše napredovao.
Mi smo samo odigrali svoje,ono u cemu smo dobri. Nasi problemi ce se vise vidjeti protiv slabijih protivnika i tu Adzem mora trazit rjesenja.
Sta prica Musemic, kaze nisu zasluzili da izgube, zasluzili 5 da prime
Željezničar über alles
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Plavo-bijeli grad

Zadnja izmjena: KONTRASVIH, dana/u 27 sep 2025, 21:19, ukupno mijenjano 2 puta.
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
Nemojte tako oni su u centru. Divovi centra, trpaj uhljupee
- akisarajevo92
- Kontakt:
Velez ozbiljan kandidat za ispadanje, uskoro ce Federalka imati bolje stadione nego Premijer liga
Don't believe the hype.
-
epidemijaZ
- Kontakt:
ELDIABLO20 je napisao/la: ↑27 sep 2025, 21:15Dobili smo njanje, pijacari gube pa gdje ces bolju noc![]()
![]()
Mislim da svi klubovi treba da se drze pravila nema povratnika ni onih na zalasku karijere. Preplaceni igraci,kojima je samo bitno uzeti jos koju kintu.
Sudija je imao kriterij takav da pusti malo jače duele, svaka odluka se može tumačiti na različite načine i da je trebao nešto drugačije dosuditi, i da nije, ali realno onako kako je započeo suđenje na meču, tako je i završio.
Sarajevo užasna predstava, odavno nisam više izgubljenih lopti vidio. Čestitke Željovcima.
Velež borba za opstanak iako i Zrinjski oba na sreću.
Velež borba za opstanak iako i Zrinjski oba na sreću.
Samo Široki!
Pa za tu stvar služi PLBiH godinama, uvaljivanje istrošenih igrača preko raznih talova i menadžera.
To se dešava u svakom klubu.