Hvala. Utakmica je bila čvrsta i neizvjesna do kraja. Vitez ima jaku ekipu fizički spremnu. Mi nažalost imamo 12 do 13 igrača u rosteru ali dobro je. Spahić je pravi lider pogodak i asistencija. Što se vas tice trebate stare igrače otjerati. Upitana je i Jankovićeva stručnost.
FK Tuzla City
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: FK Tuzla City
Hvala. Nismo bilo je malo prekida što je pro lem svih klubova koji imaju prednost.BosnianRahatluk je napisao/la: ↑27 sep 2025, 18:04Cestitke i od mene
I nadam se da ovaj put niste " ukrali " pola sata kao u Bihacu![]()
Razočarao me igrač sa brojem 9 Fehrić. Do danas sam mislio da je puno bolji ali spor, neodlučen loše šutira ..
Valjda Azmir prebaci iz Slobode neke u TC za rostera.....husrefbeg je napisao/la: ↑27 sep 2025, 21:29Hvala. Utakmica je bila čvrsta i neizvjesna do kraja. Vitez ima jaku ekipu fizički spremnu. Mi nažalost imamo 12 do 13 igrača u rosteru ali dobro je. Spahić je pravi lider pogodak i asistencija. Što se vas tice trebate stare igrače otjerati. Upitana je i Jankovićeva stručnost.
Očekivano miksanje početnog sastava. Naravno i poraz je očekivan od dobrog TOŠK-a.
-
TuzlaCityfighter
- Kontakt:
U potpunosti se slazem sa tobom. Nama je priritet kuci odigrati dobro i uzimati bodove, u gostima Smaragd da nemamo neku iskusnu ekipu i tesko mozemo nesto ozbiljnije.
Elvir Baljic
Sta danas protiv Igmana koji ako želi opstanak danas mora prekinuti seriju poraza. Protiv Slobode se već vidio napredak u igri Igmana. To njihovo noranje danas treba iskoristiti i uzeti bar jedan bod.
Nismo bili ni miljenici sreće za KUP gostovanje GOŠK-u u jednoj utakmici.
Susret dvije podjednako loše ekipe pobijediće sretniji a remi je nagrada svima. Kup je nebitan i GOŠK-u i TC, ko god prođe nema razlog za slavlje niti za tugu ako ispadne.husrefbeg je napisao/la: ↑11 okt 2025, 10:03Sta danas protiv Igmana koji ako želi opstanak danas mora prekinuti seriju poraza. Protiv Slobode se već vidio napredak u igri Igmana. To njihovo noranje danas treba iskoristiti i uzeti bar jedan bod.
Uvijek je loše kad imaš manje bodova od broja odigranih kola. Tri zadnja mjesta za naš kanton nije nešto čim bi se trebali ponositi.
Bodovi iz Bihaća polako al sigurno gube vrijednost.Jedino što je sigurno je da se nemože više nazadovati na tabeli.
-
KimJongEsmer
- Kontakt:
Dobro, poraz je očekivan. Spahića treba vratiti na stopera, bar da se gubi sa pristojnijom razlikom.
- prisonbreak
- Kontakt:
Al je igrac koji zadaje glavobolje.
Tanka ekipa skroz, osim Psahoca nema igraca koejg bih izdvojio, bar se veceras nije niko izdvojio.
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
Samo godine bola i nadanja..
Trenutno korisnika/ca: bartoli, InatSilniBosanski, Paromlinac, tuzlanskinacin, Venom i 15 gostiju.