Inace nasim neprijateljima je bas tesko trenutno, nakon toliko godina vladavine Mirvica, mi se šetamo ligom, al možda federalnom.Kabinet1987 je napisao/la: ↑27 sep 2025, 21:43Uz puno poštivanje svih vas koji prizivate odlazak Mirvića, mislim da bi to bio još jedan potez koji bi obradovao neprijatelje ovog kluba. Mirvić je klubu itekako potreban, ali mora shvatiti gdje griješi.
Što se Husrefa tiče, on je u stručnom i liderskom smislu jedan nivo ispod Zekića. Iako je besmisleno pričati šta bi bilo kad bi bilo, jasno je da Zekić večeras ne bi izgubio. Ako ništa drugo, kod Zekića ne bi igrao Cimirot a igrao bi Kuprešak. I to bi bilo dovoljno da ne izgubimo.
Još jedna stvar koja je za mene neshvatljiva. Čemu ovoliko negativnih komentara večeras? Za mene je ovaj poraz isto što i poraz od Sloge ili Širokog? Iako dijelimo isti grad i prostor, mene utakmice sa Zeljeznicarom uopšte ne interesuju više nego sa nekim drugim klubom u državi. Niti me interesuju kad pobijede niti kad izgube. I zašto večeras neke posebne negativne emocije?
Iako stanje unutar kluba ne poznajem dobro, kao i većina vas, osim što svi volimo nagađati, ja vas bogom preklinjem nemojte hraniti ego našim neprijateljima. Ne hranimo dušu novinarčićima koji jedva čekaju lomove kod nas. Naš potencijal je veći nego svih klubova u ligi. A rezultati drugog sarajevskog kluba su više momentum i plod nekog trenutka i vidjećemo hoće li se to nastaviti. Gledajmo samo use. Nama stalni lomovi i turbulencije ne trebaju niti da se stalno priča šta se dešava u klubu.
I za kraj ono što mogu zaključiti na osnovu površnih informacija od ljudi koji rade u klubu je sljedeće: uloga Ajle u klubu je preuveličana i previše se priča o njoj kao o problemu, više je štete klubu nanio Ibričić nego Ajla, ali to niko ne spominje. Ne znam je li to tačno ali često čujem takve ocjene.
Uglavnom kako god...., sabur i pamet pitari.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Biti srcem vezan, u tome leži snaga
Ma dobijali smo i mi njih ne sikiraj seHamagara je napisao/la: ↑27 sep 2025, 21:07Ma de ba uozbiljite se. Cist poraz kao suza, kakvi kurci, kakvi palci.Maroon1946 je napisao/la: ↑27 sep 2025, 21:03Ma dzabe sad pricati, zamisli da su ovdje dobili crveni kao sto su trebali. Ali jednog dobrog sudiju mi nemamo u ovoj ligi.luckystrike je napisao/la: ↑27 sep 2025, 21:01Ne bih da amnestiram indolentan pristup igrača i slabu taktiku sš, ali mi smo večeras žestoko oštećeni.
Ne znamo i gotovo.
I nikad necemo imati mentalitet pobjednika, nikad …
Kad su bili najlosiji, izgarali su protiv nas i nikad ih nismo pobjedili. Oni ga nama zakucase, sa merakom. **** ga , opet kazem Ne znamo i mozes nas ****.
Fakat je vakat![]()
Ko te nije volio,nije ni obolio❤️
-
- Kontakt:
Ma ovdje ljudi veze nemaju sa fudbalom,ismijavaju kad neko kaze moderan trener,zarobljeni u proslosti. Ljudi idu na edukacije,nivi sistemi treninga,fizicke spreme,analize a kod nas Obuca i Cosic u strucnom stabu.MaroonBjelave je napisao/la: ↑27 sep 2025, 21:51Šta kaže Ristovski, amaterska liga? Pa ti amateri od tebe moj Ristovski napraviše, ne amatera, nego vodonošu.
Cimi nam je, kažu stručnjaci trebao ko sunce Sibiru da bi bili kompaktni? Fuj, fuj i samo fuj.
A da, tu mislim i na Rahmanovića i ostale povratnike. Sve i jednom, daleko kuća od Sarajeva bila.
Jel se šališ? Nakon 9 trenera, nebrojeno pogrešnih odluka i isto toliko izgovorenih laži.Kabinet1987 je napisao/la: ↑27 sep 2025, 21:43Uz puno poštivanje svih vas koji prizivate odlazak Mirvića, mislim da bi to bio još jedan potez koji bi obradovao neprijatelje ovog kluba. Mirvić je klubu itekako potreban, ali mora shvatiti gdje griješi.
Do zadnjeg dana života mog' samo Sarajevo
🇵🇸
🇵🇸
Koliko su ga puta u zadnje 4 utakmice bacili na guzicu neka suti do kraja zivota, nema ko ga nije izvozao od kada je dosao, a za sve to prima masne pare.MaroonBjelave je napisao/la: ↑27 sep 2025, 21:51Šta kaže Ristovski, amaterska liga? Pa ti amateri od tebe moj Ristovski napraviše, ne amatera, nego vodonošu.
Cimi nam je, kažu stručnjaci trebao ko sunce Sibiru da bi bili kompaktni? Fuj, fuj i samo fuj.
A da, tu mislim i na Rahmanovića i ostale povratnike. Sve i jednom, daleko kuća od Sarajeva bila.
Zadnja izmjena: maroon46, dana/u 27 sep 2025, 21:54, ukupno mijenjano 1 put.
Ovo je žensko napisalo.Kabinet1987 je napisao/la: ↑27 sep 2025, 21:43Uz puno poštivanje svih vas koji prizivate odlazak Mirvića, mislim da bi to bio još jedan potez koji bi obradovao neprijatelje ovog kluba. Mirvić je klubu itekako potreban, ali mora shvatiti gdje griješi.
Što se Husrefa tiče, on je u stručnom i liderskom smislu jedan nivo ispod Zekića. Iako je besmisleno pričati šta bi bilo kad bi bilo, jasno je da Zekić večeras ne bi izgubio. Ako ništa drugo, kod Zekića ne bi igrao Cimirot a igrao bi Kuprešak. I to bi bilo dovoljno da ne izgubimo.
Još jedna stvar koja je za mene neshvatljiva. Čemu ovoliko negativnih komentara večeras? Za mene je ovaj poraz isto što i poraz od Sloge ili Širokog? Iako dijelimo isti grad i prostor, mene utakmice sa Zeljeznicarom uopšte ne interesuju više nego sa nekim drugim klubom u državi. Niti me interesuju kad pobijede niti kad izgube. I zašto večeras neke posebne negativne emocije?
Iako stanje unutar kluba ne poznajem dobro, kao i većina vas, osim što svi volimo nagađati, ja vas bogom preklinjem nemojte hraniti ego našim neprijateljima. Ne hranimo dušu novinarčićima koji jedva čekaju lomove kod nas. Naš potencijal je veći nego svih klubova u ligi. A rezultati drugog sarajevskog kluba su više momentum i plod nekog trenutka i vidjećemo hoće li se to nastaviti. Gledajmo samo use. Nama stalni lomovi i turbulencije ne trebaju niti da se stalno priča šta se dešava u klubu.
I za kraj ono što mogu zaključiti na osnovu površnih informacija od ljudi koji rade u klubu je sljedeće: uloga Ajle u klubu je preuveličana i previše se priča o njoj kao o problemu, više je štete klubu nanio Ibričić nego Ajla, ali to niko ne spominje. Ne znam je li to tačno ali često čujem takve ocjene.
The saddest thing in life is wasted talent.
-
- Kontakt:
Reset od početka samo uraditi. Mirvic je izgubio sve kredite i neka ide sa ljubavnicom kod zene u kolumbiju
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Ako I za koga važi ona priča o kravi koja daje 17 litara mlijeka, a onda nogom napenali ti kantu i sve prospe...Napoli je napisao/la: ↑27 sep 2025, 21:53Jel se šališ? Nakon 9 trenera, nebrojeno pogrešnih odluka i isto toliko izgovorenih laži.Kabinet1987 je napisao/la: ↑27 sep 2025, 21:43Uz puno poštivanje svih vas koji prizivate odlazak Mirvića, mislim da bi to bio još jedan potez koji bi obradovao neprijatelje ovog kluba. Mirvić je klubu itekako potreban, ali mora shvatiti gdje griješi.
E, to nam je naš Ismir, dragi moji.
Mogu pretpostaviti i seksualnu orjentaciju

Do zadnjeg dana života mog' samo Sarajevo
🇵🇸
🇵🇸
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Sunce moje drago, valjda ga još drži srdžba, otkako je ono napisao, pa nikako da uhvati ritammaroon46 je napisao/la: ↑27 sep 2025, 21:53Koliko su ga puta u zadnje 4 utakmice bacili na guzicu neka suti do kraja zivota, nema ko ga nije izvozao od kada je dosao, a za sve to prima masne pare.MaroonBjelave je napisao/la: ↑27 sep 2025, 21:51Šta kaže Ristovski, amaterska liga? Pa ti amateri od tebe moj Ristovski napraviše, ne amatera, nego vodonošu.

-
- Kontakt:
Pa eto da ih nisi nijednom pobjedio, nadigrao si ih svaki puta i imao moralnu satisfakciju kakvu takvu i nisi imao sikirancije prije derbija.pitara je napisao/la: ↑27 sep 2025, 21:40Cuj pitanje bilo koliko razlike jednom ih dobili 2-1ajdohordas je napisao/la: ↑27 sep 2025, 21:37I dodju mi debili i kazu sta smo imali sa Zekicem, nista to puno bolje nije bilo...
Napusite mi se qrca svi do jednog.
Imao si svaki derbi pisanje po njima i pitanje je bilo bukvalno tad sa koliko razlike.
Imao si 4 poraza u sezoni sad vec imas 5/6
Yebo im Husref najmilije mrtve koje imaju
Tjerajte se svi u qrac koji ga slijepo branite i podrzavate.
Izdominiras Krajovu u tri poluvremena sad te Adzem oduči od fudbala.
Yebem li vam mrtve !!!!
I oni su bili puno losija ekipa nego sad
15 minuta utakmice protiv Radnika nas je unazadilo godine i godine
Evo sad ti tik toker strpa tri komada i sta cemo ?
Ne valja Zoran jelde ? Valja Husref, dobar je Husref samo nas on moze vodit.
Pa nije @NazorUso budala ovdje a momka ste svi prozivali i pljuvali.
Ristovski je otjeran iz Dinama, jer su ljudi vidjeli da to više nije to, ali Dinamo je klub u kojem se znaju ambicije i ko može da ih iznese. FKS je klub koji vode amateri okruženu polupismenim likovima i koji nemaju realan cilj, a ni znanje da bilo šta provedu u dijelo. Cilj je zamazati oči navijačima dovođenjem otpadaka iz drugih klubova i prodaja svakog igrača za kojeg dođe određena ponuda.
Najžalosnije je od svega što smo izgubili dušu, žar i vjeru u same sebe (tu mislim na igrače). Prvi bi volio da H.M ode sam, ali to je veći udar na klub, jer mislim da niko i ole pri pameti ne bi klubu primirisao. Svakako nam je image u banani. Treba sačekati oporavak svih povrijeđenih, pa da vidimo na koji način će se odvijati stvari. Velika većina je tražila dolazak HM neka ga sad i gledaju do kraja sezone, a i mi ostali zajedno sa njima.
Jednostavno, nisam ni pametan na koji način ekipu razdrmati pred zahuktali Zrinski. Jednostavno, svi sve znaju o nama, pročitani smo, predvidljivi i ne vidim na koji način ih možemo ugroziti.
Al eto HM, DŽČ i ekipa pa neka se bave analitikom.
Najžalosnije je od svega što smo izgubili dušu, žar i vjeru u same sebe (tu mislim na igrače). Prvi bi volio da H.M ode sam, ali to je veći udar na klub, jer mislim da niko i ole pri pameti ne bi klubu primirisao. Svakako nam je image u banani. Treba sačekati oporavak svih povrijeđenih, pa da vidimo na koji način će se odvijati stvari. Velika većina je tražila dolazak HM neka ga sad i gledaju do kraja sezone, a i mi ostali zajedno sa njima.
Jednostavno, nisam ni pametan na koji način ekipu razdrmati pred zahuktali Zrinski. Jednostavno, svi sve znaju o nama, pročitani smo, predvidljivi i ne vidim na koji način ih možemo ugroziti.
- siroliver69
- Kontakt:
r3m1 je napisao/la: ↑27 sep 2025, 21:37https://www.aph.ba/ba/ustanova?id=92Pitar6785 je napisao/la: ↑27 sep 2025, 21:36Zoran zekic izgubio od zrinjskog na svom terenu i to bio debelo deblo nadigrani zrinjski fulio minimum 6
100% sansi
Izgubio od sb kuci
Izgubio kuci od borca
2x igra nerjeseno sa zeljomnjednom pobjedio (mnogo slabim zeljom nego ovaj)
Pritiv veleza remi
Protiv posusja remi protiv slobode remi (kuci)
Osvio od 9 bodova sa zrinjskijem 2
Nisam racuno remi u sb kradja i poraz od borca u nl kradja
I u novoj sezoni sa 3-0 na 3-4 za 15 minuta.
A sve ovo sa prodjenim pripremama 3x sa ekipom sa sigurno minimum 3 igraca koje on licno trazio i 2 igraca koja su bila 2ga opcija i svi ostali koji su dobili zeleno svjetlo, uz to sigurno 3-4 igraca koje on licno odpisao..
Zeljeznicar je pobjedio borca pobjedio zrinjski, borac je igrao bolje nego mi dok zrinjski nije.
Sa povredam situaciom sa zz sa situaciom sa ekipom nakon 4-4 sa radnikom i porazom od sloge i veoma teskim rasporedom u prvoj 4tini jedino gdje se moze reci da smo podbacili je SB al tu tradicionalno igramo lose ko god nas vodio posebno od onog dana kad su ubili VEDRANA, al i tu je nepostojeci penal odlucio pobjednika.
Var se nije upalio ni kod udaranje naseg igraca bez lopte 3x u jednoj frekfrenci, takodje cinimise isti igrac udara istog igraca bez lopte opet nista nema vara nema provjere, penal nad gulijem VAR SE NEGLEDA, sudija glavni nije dobro pozicioniran, udarac Gulija se gleda ok slazem se da se trebao gledat i gledao se situacija cista nikakav element za crveni nije bio (zuti ispravna kazna)
Go koji smo primili je NEISFORSIRANA GRSKA NAJISKUSNIJEG IGRACA
Dali smo imali dovoljno 100% sansi da damo go JESMO, i to kod 0-0, nesto fulali nesto golman odbranio i individualna greska igraca..
Trkacki disciplinovano takticki zeljeznicar nije niucem bio bolji.
Treba smjenit trenera jer je izgubio od zelje zrinjskig borca na strani i gdje u pola tih utakmica sudija prelomio
ZASTO SE VAR NIJE GLEDAO KOD PENALA
Djulboni je napisao/la: ↑27 sep 2025, 22:05Ristovski je otjeran iz Dinama, jer su ljudi vidjeli da to više nije to, ali Dinamo je klub u kojem se znaju ambicije i ko može da ih iznese. FKS je klub koji vode amateri okruženu polupismenim likovima i koji nemaju realan cilj, a ni znanje da bilo šta provedu u dijelo. Cilj je zamazati oči navijačima dovođenjem otpadaka iz drugih klubova i prodaja svakog igrača za kojeg dođe određena ponuda.
Analitika ????
To je za njih nuklearna fizika
JEDAN GRAD DVA KLUBA
JEDAN ŠPICA DRUGI TRUBA
JEDAN ŠPICA DRUGI TRUBA
- MokraKifla
- Kontakt:
Ma ja se ne nasekirah nesto znalo se da ce ovaka sezona bit od radnika kad te sa 3 0 na 3 4 preokrenuse od te tekme se ne sekiram nista jer iz ovog nema izlaza zaglavljeni smo u mirvicevom krugu pranja para sve neki milioni a balerine po terenu hodaju...
Koja kolicina gluposti, u pm.Kabinet1987 je napisao/la: ↑27 sep 2025, 21:43Uz puno poštivanje svih vas koji prizivate odlazak Mirvića, mislim da bi to bio još jedan potez koji bi obradovao neprijatelje ovog kluba. Mirvić je klubu itekako potreban, ali mora shvatiti gdje griješi.
Nebi me iznenadilo da je ovo djelo neke od ovih zdna iz kluba. Ili nesto priblizno tome.
- FKS -
Nek prenoci sve.
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Je li misliš na one "maknute" šifre iz MKB ili..
Btw, ovaj mi komentar liči na one botovske, što možemo pročitati na prekodrinskim portalima.
Zadnja izmjena: MaroonBjelave, dana/u 27 sep 2025, 22:14, ukupno mijenjano 1 put.