ovo jednostavno nije istina, klasični recency bias, meni prva na pamet pada pobjeda protiv Citya 0-2 kad je realno prekucao Guardiolu. čuj od oktobra/novembra pa boktejebo mi zasluzujemo da nam igraju Poulsen i Lovren
Liverpool FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
- JayCatwright
- Kontakt:
Re: Liverpool FC
Istini za volju, svi su prekucavali guardiolu u tom periodu 

- jasonstatham
- Kontakt:
Crystal Palace postade crna mačka. Ne znaju igrati protiv njih i džaba.
Wirtz mi je veliko, veliko razočarenje. Hajde što se čeka da proradi, nego apsolutno ništa nije napravio kompletnu sezonu. Koliko je indisponiran pokazuje i onaj boli.**** šut Hendersonu u ruke.
Baš loše odigrano danas, kompletan tim je zakazao.
Wirtz mi je veliko, veliko razočarenje. Hajde što se čeka da proradi, nego apsolutno ništa nije napravio kompletnu sezonu. Koliko je indisponiran pokazuje i onaj boli.**** šut Hendersonu u ruke.
Baš loše odigrano danas, kompletan tim je zakazao.
Prefiero estar en la tumba en Colombia que en una celda de la cárcel en Estados Unidos.
- JayCatwright
- Kontakt:
imamo valjda 100 pobjeda zaredom na Selhurst parku, ni ovo nije istina.jasonstatham je napisao/la: ↑27 sep 2025, 18:45Crystal Palace postade crna mačka. Ne znaju igrati protiv njih i džaba.
Na pocetku sezone sam rekao da se profilno ofualao sa nekim igracima, pogotvo to dolazi do izrazaja na bekovima. Samim tim je nedolazak Guehija katastrofa, znam da nije prirodni bek, ali on bi se bez problema mogao spustati na desnog stopera kada se otvara napad, plus je jako dobar dodavac i nosilac lopte tako da mu ni ofanzivini zadaci ne bi bili problem. A o defanzivnim kvalitetama ne treba ni pricati, covjek jede svaku kontru, a mi najvise problema imamo sa branjenjem istih.
Od pocetka sezone ne izgedamo dobro, i kada budemo na onom nivou na kojem trebamo biti opet dolazi do strasnih padova gdje se jednostavno gasimo.
Ovaj poraz cak i nece biti toliki probelm ako se konacno dozovu i krenu igrati kao prosle godine, jbt pa tad protivnicima nismo nista dopustali, a sad nam redovno svaka ekipa po 5 zicera stvori.
Od pocetka sezone ne izgedamo dobro, i kada budemo na onom nivou na kojem trebamo biti opet dolazi do strasnih padova gdje se jednostavno gasimo.
Ovaj poraz cak i nece biti toliki probelm ako se konacno dozovu i krenu igrati kao prosle godine, jbt pa tad protivnicima nismo nista dopustali, a sad nam redovno svaka ekipa po 5 zicera stvori.
Srce, čast i ponos!
Dodju mi pet šteka cigara zbog igara ove sezone
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- SoloControTutti
- Kontakt:
Jednostavno vidi se neuigranost i nedostatak hemije sto je prirodno jer imas 5 novih igraca u ekipi, a starih otislo jos vise. Kapiram da treba vremena da se povezu na terenu i izvan njega, nema sinergije medu igracima, ne pomazu ni rekordne cifre koje su se dale na Isaka i Wirtza jer to donosi neke blage upitnike bez obzira st sve ne povrsini djeluje jasno ali opet nosi odredenu tezinu i mozda taj balast treba da se otrese.
Florian je djelovao pogubljeno prvih par tekmi dok zadnje tri ima uzorak gdje dosta bolje igra u drugom pol. sto znaci ocigledno da se pronalazi samo sto na ovom nivou i gdje se tekme igraju tako brzo svaka 3 dana nekad te moze kostati ta voznja u leru kao npr danas gdje je imao 100% sansu i reagovao je prelose.
Isak je odigrao tej tekmu i pol i njemu jos ne mogu nista reci, kod oba igraca se vidi klasa ali moraju sto prije pronaci formu i poceti da doprinose.
Frimpong oscilira takoder, Kerkez nema povezanost s ekipom iako je odigrao vecinu tekmi ali vidi se da nema jos povjerenja pogotovo kad ide naprijed i tu fali distribucija s njegove strane i kombinacije s krilom ma ko god to bio.
Od standardnih igraca ne moze se bas reci da se dobro uslo u sezonu s dobrom formom osim Alija, Virgila, Sobe i Gravena, ostali su dosta tanki, fali ritma i energije najvise od svega, a onda dalje svi segmenti igre su na 35%.
Konate je uzasan od starta sezone, katatrofalan je bio danas i ima cijepanje u glavi, ne znam sta je liku fakat, onako odigrati tekmu je kaznjivo ali nemas alternativu.
Jedina pozitivna prica na startu sezone je Chiesa koji je pokazao fantastican mentalitet i borbu, zelju, pozrtvovanost i svaki put je utjecao na rezultat, a dobije minute na kapaljku, jedna od stvari koje zamjeram Slotu je upravo ta jer zasluzio je start iducu tekmu umjesto Gakpa ili Floriana.
Salah se mora probuditi jer ovo danas je bilo negledljivo kao i vecina tekmi ove sezone, zapravo jedina na nivou je bila u LP.
Iz ovo se moze samo nauciti i mozda se ekipa probudi, mozda se i Slot probudi nakon analize, trebao bi.
Florian je djelovao pogubljeno prvih par tekmi dok zadnje tri ima uzorak gdje dosta bolje igra u drugom pol. sto znaci ocigledno da se pronalazi samo sto na ovom nivou i gdje se tekme igraju tako brzo svaka 3 dana nekad te moze kostati ta voznja u leru kao npr danas gdje je imao 100% sansu i reagovao je prelose.
Isak je odigrao tej tekmu i pol i njemu jos ne mogu nista reci, kod oba igraca se vidi klasa ali moraju sto prije pronaci formu i poceti da doprinose.
Frimpong oscilira takoder, Kerkez nema povezanost s ekipom iako je odigrao vecinu tekmi ali vidi se da nema jos povjerenja pogotovo kad ide naprijed i tu fali distribucija s njegove strane i kombinacije s krilom ma ko god to bio.
Od standardnih igraca ne moze se bas reci da se dobro uslo u sezonu s dobrom formom osim Alija, Virgila, Sobe i Gravena, ostali su dosta tanki, fali ritma i energije najvise od svega, a onda dalje svi segmenti igre su na 35%.
Konate je uzasan od starta sezone, katatrofalan je bio danas i ima cijepanje u glavi, ne znam sta je liku fakat, onako odigrati tekmu je kaznjivo ali nemas alternativu.
Jedina pozitivna prica na startu sezone je Chiesa koji je pokazao fantastican mentalitet i borbu, zelju, pozrtvovanost i svaki put je utjecao na rezultat, a dobije minute na kapaljku, jedna od stvari koje zamjeram Slotu je upravo ta jer zasluzio je start iducu tekmu umjesto Gakpa ili Floriana.
Salah se mora probuditi jer ovo danas je bilo negledljivo kao i vecina tekmi ove sezone, zapravo jedina na nivou je bila u LP.
Iz ovo se moze samo nauciti i mozda se ekipa probudi, mozda se i Slot probudi nakon analize, trebao bi.
Čekao se kiks pa da se počne srat.
Da su i dns preokrenuli nakon gola Chiese, ne bi riječ napisali.
Da su i dns preokrenuli nakon gola Chiese, ne bi riječ napisali.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa kad se pobjeđuje onda misliš da će biti bolje. I onda dođe Palace i ti izgledaš izgubljeno kao u CSu protiv njih.
Daš toliko para i onda ti je najbolji veznjak najbolji desni bek.
Taktika u prvom poluvremenu je bila užas. Wirtz bez pozicije, Kerkez koji ispred sebe nema krilo. Salah užas. Nemogućnost da se ubrza igra. Daš 150 miliona za napadača, ne dobije loptu 45 minuta.
Bradley koji se pogubio, Pingpong koji je još gori, Salah koji blokira gol, Wirtz koji masi zicer. Najbolje smo izgledali kad je Slobo preuzeo sve sa desnog beka i onda čovjek ga vrati u sredinu za Ping Pong lopticu.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Sve se na kraju svodi na ovo. Prošle godine imali smo mnogo pobjeda sa jednim golom razlike gdje protivnik nije stvorio dvije šanse kako treba. Ovo zasad izgleda užasno što se defanzive tiče. Pitanje je jesmo li zaslužili i ovih 15 bodova, ali tu smo gdje smo, još Chelsea gostovanje i ova druga reprezentativna pauza će baš dobro doći. Valjda se neke stvari poslože nakon pauze.
I moram ovo napisat sa uključenim caps lock: SVE OSIM STARTA FEDERICA CHIESE SUTRA U LIGI PRVAKA PROTIV GALATE JE KRIMINALNA ODLUKA ARNE SLOTA.
Pa mi na Bridgeu nismo pobjedili ima valjda 5 godina već, u kakvom god kanalu Chelsea bio
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Al baš su loši, bar što sam ih ja gledao ove sezone. Ne vidim na osnovu čega njihovi navijači mogu da grade neki optimizam.
Eh sad, s obzirom kakvi smo mi, remi je najrealniji rezultat. Za sve ostalo tu je Chiesa.
Nece se on dugo zadrzati s ovim bacanjem igraca pod bus
Jedan poraz i odmah kao sve u raspadu 
Cuj jedan poraz, pa citave sezone igramo ovako. Pisao sam o tome nakon prve utakmice protiv Palacea. Odbrana je katastrofalna citavo vrijeme, jedino je protiv Arsenala to izgledao dobro, sve nakon toga je zivi ocaj. I kad smo igrali kako treba kao protiv Atletica i Evertona opet smo nestajali sa terena i jeftino primali golove. Eto i jucer smo samo zahvaljujuci Alissonu imali jedan gol zaostatka.
Nismo ni sjena one ekipe iz ovog perioda prosle godine.
Nismo ni sjena one ekipe iz ovog perioda prosle godine.
Srce, čast i ponos!
Ma da nam je najbolji napadac bio tu umjesto sto je dobio glup crveni okrenuli bi i ove. Zahuktava se mašina ne treba sve alarme paliti nakon jedne prepreke.
Celo se dobro digao u nebesa, mogli bi se neki klanovi kod nas praviti kao i unitedu a trener uvijek najbrze najebe.
Mladom igracu govorit da je glup i idiot pred pressom, bez obzira sto jeste te stvari ostaju unutar klub. Zatim ovo danas.
Bez ikakve zastite prema igracima koji jesu uzas bili kao i on sam.
Htjeli mi to priznati ili ne, Salah je postao uteg ekipe. Jednostavano, lik je izasao iz primea. Nema vise atletike da moze pravit razliku protiv velike vecine bekova u eplu.
Uz to je ogroman potrosac lopti s svojim centarsutevima.
Uz duzno postovanje, on ne smije igrati 90 min svaki mec a celavac nema muda da ga izbaci.
Kerkez je bek za brzu tranziciju a ne neki treci stoper. Totalno promasen transfer.
Njemackoj kloca je suvisno pominjati.
Ryan ide vise prema naprijed, i ulijece iz drugog plana. Jos jedna takticka slabost koja otvara autuput za protivnicku kontru.
Jednostavno on mora biti nazad i osigurac kao treci stoper ako zatreba.
Bas puno problema koji su vidljivi od prvog kola, pobjede su dosle iskljucivo na individualni i sampionski mentalitet
Mladom igracu govorit da je glup i idiot pred pressom, bez obzira sto jeste te stvari ostaju unutar klub. Zatim ovo danas.
Htjeli mi to priznati ili ne, Salah je postao uteg ekipe. Jednostavano, lik je izasao iz primea. Nema vise atletike da moze pravit razliku protiv velike vecine bekova u eplu.
Uz duzno postovanje, on ne smije igrati 90 min svaki mec a celavac nema muda da ga izbaci.
Kerkez je bek za brzu tranziciju a ne neki treci stoper. Totalno promasen transfer.
Ryan ide vise prema naprijed, i ulijece iz drugog plana. Jos jedna takticka slabost koja otvara autuput za protivnicku kontru.
Bas puno problema koji su vidljivi od prvog kola, pobjede su dosle iskljucivo na individualni i sampionski mentalitet
Pazi se da te ne proglase hejterom jer ukazujes na ocigledno. Bas je postalo evidentno da je proslosezonska titula kloppova barem 60%. I salahova na individualni kvalitet, ne mogu dusu grijesiti.Torres_9 je napisao/la: ↑28 sep 2025, 12:17Celo se dobro digao u nebesa, mogli bi se neki klanovi kod nas praviti kao i unitedu a trener uvijek najbrze najebe.
Ali opet, ova sezona je nakon neocekivane titule svakako postala tranzicijska bez ikakvih ocekivanja, dosta novih pojacanja i odlazaka, smrt jote, sezona uigravanja i okej je baciti je niz vodu, ali mora u nekom dijelu sezone ovo poceti liciti na nesto, jer trenutno ne lici na nista.
Nakon jedne izgubljene utakmice pravi se drama i to velika, jesmo bili losi i to se vidilo, cak smo i dobro prosli u jucersnjaj utakmici, ekipa je osvjezena dosta i trebat ce jos vremena da se ovo poslozi, trenutno najslabija karika su nam odbrana koja je primila vec 7 golova sto je puno za osvajaca titule i treba uzet cinjenicu da nismo odbranili dugo titulu, ima Slot itekako znanja u vodjenju, znali smo mi i Kloppa prozivati kad je islo lose
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.