Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Čovječe pobjede u derbiju, prvi su na tabeli i svaki im komentar Sarajevo, akademija Sarajeva, Mirvić, skupi igrači, hahaha koja opsesija. Više prate Sarajevo nego sami sebe.
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
- imekorisnicko
- Kontakt:

Nemoj tako, vidis da se Zeko cudi sto ih se prca nakon pobjedu u derbiju

Zadnja izmjena: let3, dana/u 28 sep 2025, 00:08, ukupno mijenjano 1 put.
Pa nisu im ovo nove zastave bar koliko se ja sjećam i pratim. Mislim da im ove nisu otuđili u tri ujutro...Izdviceukec je napisao/la: ↑27 sep 2025, 23:27Austinpowers je napisao/la: ↑27 sep 2025, 23:24Sto se tice razdora, njima dolazi u glavu da su ugaseni. Na supacki nacin istina, al svi transovi su pali, to se jos na nasoj tifo sceni nije desilo i mislim da neceIzdviceukec je napisao/la: ↑27 sep 2025, 23:20Skinuli igracima dresove I uzeli ih sebi, napravili 2 nove
zastave.
Sabanija teska cijelu utakmicu, losa brojka kod RA, upucuju na neki razdor unutar ekipe.
Zrinjski rutinski, odmaraju igrace u derbiju
Ako ostane ovako stanje ocekujem da ce kroz iduce 2-3 godine napravit 10-15 novih zastava.

Edit: U pravu sam bio ovo su od prije zastave, prva i posljednja na ovoj utakmici/slici.

Zadnja izmjena: TheShed, dana/u 28 sep 2025, 00:17, ukupno mijenjano 1 put.
Ne postoji stadion kojeg pohode veći primitivci u BiH. Nadmašili su i Bilino i Tušanj. Iskompleksirana furda s magistrale 

imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
- WeekendOffender
- Kontakt:
Koji je plan Veleza, kako misle izaci iz ove krize sad? Imaju Kodru u klubu na nekoj nedefinisanoj funkciji, bolje da su njega na klupu stavili
Curva Sud
-
- Kontakt:
Ne pamtim kad smo docekali ovoliko cestitki od kona, i to je lijepo, sport, derbi, zdrava kompetitivnost izmedju gradskih rivala. Na ovaj dan smo podijeljeni i slavi ko bude bolji, izdrzljiviji, srcaniji, voljniji. Uvijek je to bilo tako u ovom gradu, zvijezde ne igraju, Sarajevo ne poznaje zvijezde. Kao sto rece jedan forumas, lijepo je bit navijac Zelje veceras jer tim zivi kao jedan, navijaci i tim zive kao jedan, sve je bilo lijepo, podrska, slavlje, proslava, sve.
Kone, ne obazirite se na ove malogradjane sa nekakvim provokacijama na cirilici, jadno, fuj.
Sto se tice Dine Pekica, ne kontam frustraciju sa njegovim potezom, to je cista z**ebancija, i to dobra. I trebamo da se na ovakav nacin zadirkujemo, sprdamo, kladimo u potpise na forumu, u farbanje auta, vrata itd kako je to nekad bilo, a ne da se koljemo na ulici.
Bravo ZELJO!
Kone, ne obazirite se na ove malogradjane sa nekakvim provokacijama na cirilici, jadno, fuj.
Sto se tice Dine Pekica, ne kontam frustraciju sa njegovim potezom, to je cista z**ebancija, i to dobra. I trebamo da se na ovakav nacin zadirkujemo, sprdamo, kladimo u potpise na forumu, u farbanje auta, vrata itd kako je to nekad bilo, a ne da se koljemo na ulici.
Bravo ZELJO!
Od svega napisanog samo si ubo da je bilo rutinski na terenu.Izdviceukec je napisao/la: ↑27 sep 2025, 23:20Skinuli igracima dresove I uzeli ih sebi, napravili 2 nove
zastave.
Sabanija teska cijelu utakmicu, losa brojka kod RA, upucuju na neki razdor unutar ekipe.
Zrinjski rutinski, odmaraju igrace u derbiju

- TheTruth34
- Kontakt:
Još nije karma odradila svoje i nisu ih još stigle Husrefove suze, a eno već slave što su po ko zna koji put čovjeku zdravlje uništili sa nekim novim "zvučnim" (kao da naše kone znaju drugačije) imenima koja se spominju da će doći na klupu 
Mamić koji je poznat po tome što je brat od Zdravka je već bog i batina (iako nema ni ugovor još sa njima) i on će da bude taj koji će da dovede sve u red
Pa eto onda i stadiona sigurno, još koje zvučno pojačanje (Rahmanović, Duljević)..
Fkt da ih nema, trebalo bi ih izmisliti...
Dok sjever prži, Husrefe izdrži

Mamić koji je poznat po tome što je brat od Zdravka je već bog i batina (iako nema ni ugovor još sa njima) i on će da bude taj koji će da dovede sve u red

Pa eto onda i stadiona sigurno, još koje zvučno pojačanje (Rahmanović, Duljević)..

Fkt da ih nema, trebalo bi ih izmisliti...
Dok sjever prži, Husrefe izdrži

-
- Kontakt:
Napravili nove zastaveRodjeni81 je napisao/la: ↑28 sep 2025, 00:22Od svega napisanog samo si ubo da je bilo rutinski na terenu.Izdviceukec je napisao/la: ↑27 sep 2025, 23:20Skinuli igracima dresove I uzeli ih sebi, napravili 2 nove
zastave.
Zrinjski rutinski, odmaraju igrace u derbiju![]()

Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
Ali kako podvelešci i vrapčićani, tj. ubjedljivo najveći šabani u državi, svake godine uspiju nadmašiti sami sebe
Od silnog svog jada počeli svoje igrače gađati svim i svačim
Šmekerske čkepi!

Od silnog svog jada počeli svoje igrače gađati svim i svačim

Šmekerske čkepi!
A kako krize brate moj? Pa ovo je samo njihova realnost. Ono što su se kao digli sezonu-dvije, pa ih andorci i maltežani išamarali u europi, to je bio njihov vrhunac za jos dugo vremenaWeekendOffender je napisao/la: ↑28 sep 2025, 00:10Koji je plan Veleza, kako misle izaci iz ove krize sad? Imaju Kodru u klubu na nekoj nedefinisanoj funkciji, bolje da su njega na klupu stavili

Sljedbenici udruženog zločinačkog poduhvata i podguzne muhe cionističkog pakaša, okupljeni ispred ADZ mladeži, poznati još i kao kvazi ultrasi u istinu nemaju legitimitet i moralni kredibilitet da tumače primitivnost.
Velez bas seljacki propada.
Cestitke svim zeljovcima na pobjedi, na terenu borbeno, na tribini jos borbenije.
1946-1987
- TheTruth34
- Kontakt:
Olise je napisao/la: ↑28 sep 2025, 00:39A kako krize brate moj? Pa ovo je samo njihova realnost. Ono što su se kao digli sezonu-dvije, pa ih andorci i maltežani išamarali u europi, to je bio njihov vrhunac za jos dugo vremenaWeekendOffender je napisao/la: ↑28 sep 2025, 00:10Koji je plan Veleza, kako misle izaci iz ove krize sad? Imaju Kodru u klubu na nekoj nedefinisanoj funkciji, bolje da su njega na klupu stavili![]()

Zna li neko kakvo je VAR pravilo za ove stvari kod ponistenog gola, Alic dobija zuti nakon VARa, zar VAR nije samo odluka oko crvenog?
Ok ponisten gol zbog faula ali zar se moze dati zuti karton na osnovu VAR snimka?
Vini je dobio zuti karton zbog skidanja dresa nakon postignutog gola koji je ponisten. Zar automatski ne bi trebalo ponistiti taj zuti karton?
Ok ponisten gol zbog faula ali zar se moze dati zuti karton na osnovu VAR snimka?
Vini je dobio zuti karton zbog skidanja dresa nakon postignutog gola koji je ponisten. Zar automatski ne bi trebalo ponistiti taj zuti karton?
Možda seljački propadamo, ali ipak ne toliko seljački da otvorimo humanitarni broj na pomozi.ba 

Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja