FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

mma_hz
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la mma_hz » 23 apr 2011, 02:17

iskreno **** mi se i za barsu i za real al kada sam vidjeo s kakvim divljacima (pepe)imate posla nadam se da ce ih barsa satrat !!! VIVA BARSA!!!rusite suge sa bernabeua !!!
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 23 apr 2011, 08:05

Sta ces - to im je recept. Al nace se rjesenje i za to. ;)
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

DAVID VILLA 7'
Kontakt:

Post Postao/la DAVID VILLA 7' » 23 apr 2011, 10:44

[youtube][/youtube]
Francesco Totti: "Barca igra kao nitko u povijesti. Ne mogu joj ništa ni tri Reala"
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 23 apr 2011, 10:51

Villin najdulji golgeterski post u karijeri

Napadač Barcelone i španjolske nogometne reprezentacije David Villa bez postignutog je gola u 11 posljednjih klupskih natjecateljskih utakmica. Izjednačio je time svoj najdulji golgeterski post iz sezone 2007/08 kada je još igrao za Valenciju...

Villa je ove sezone ukupno zabio 21 gol za Barcelonu, od čega 17 u Primeri, tri u Ligi prvaka i jedan u Kupu kralja, ali nije se upisao u listu strijelaca od 26. veljače kada je zabio drugi gol u 3-0 gostujućem trijumfu Barcelone nad Mallorcom u Primeri.

Priliku za prekid crnog niza Villa će imati u subotu kada Barcelona dočekuje Osasunu na Camp Nou u susretu 33. kola španjolskog prvenstva.
FK Pjetlovi

thenaturalone
Kontakt:

Post Postao/la thenaturalone » 23 apr 2011, 10:56

Protiv Reala u CL ocekujem Valdeza na golu (ovo je u stvari sigurno), umjesto Adriana ce biti Maxwell, ¸umjesto Mascerana Puyol, a mislim da ce Keita zamjeniti nekog od dvojca Pedro-Villa.
Znaci sastav ce biti strasan i sto se vise blizi utakmica nekako sam sigurniji da cemo ih vec u prvoj utakmici poniziti, igrat cemo svoju igru u kojoj smo i vise nego uspjesni, jedan poraz nas ne moze poljuljati jer smo zaista mocni.

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 23 apr 2011, 10:57

Ja sam rek'o i opet ponavljam, pa Villa je gori od Džeke jbt' :mrgreen:

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 23 apr 2011, 14:42

mandraX je napisao/la:Ja sam rek'o i opet ponavljam, pa Villa je gori od Džeke jbt' :mrgreen:
Sto i tebi Edin smeta Boze sacuvaj :?
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 23 apr 2011, 16:27

mandraX je napisao/la:Ja sam rek'o i opet ponavljam, pa Villa je gori od Džeke jbt' :mrgreen:
Dobio Villa "Torresitis" :D
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal

El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno

izzo
Kontakt:

Post Postao/la izzo » 23 apr 2011, 16:40

Barcelona sprema ponudu za Giuseppea Rossija, napadača Villareala, piše La Gazetta dello Sport.
Navodno, katalonski div sprema ponudu tešku 30 miliona eura za talijanskog napadača.

Postoji mogućnost da Barcelona u ovaj transfer uključi i nekog igrača iz B tima.

Rossiju bi bio ponuđen petogodišnji ugovor prema kojem bi godišnje zarađivao tri miliona eura.

Talijanski napadač nije nikada krio želju za prelaskom u veći klub. No, nedavno sportski direktor Žute podmornice Antonio Cordon rekao je kako neće prodati svog najboljeg napadača.

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 23 apr 2011, 16:45

Rossi nista nije bolji od Ville i Pedra :roll:
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.

izzo
Kontakt:

Post Postao/la izzo » 23 apr 2011, 16:50

L-Train je napisao/la:Rossi nista nije bolji od Ville i Pedra :roll:
Kakve to veze ima :o ?? nece se dovoditi zato što je bolji ili lošiji od Ville ili Pedra vec treba još jedan kvalitetan i provjeren napadac kao Rossi radi širine i rotacije...trenutno Barca nema na klupi pravog napadaca jer je Bojan OUT.

enobarca
Kontakt:

Post Postao/la enobarca » 23 apr 2011, 16:53

izzo je napisao/la:Barcelona sprema ponudu za Giuseppea Rossija, napadača Villareala, piše La Gazetta dello Sport.
Navodno, katalonski div sprema ponudu tešku 30 miliona eura za talijanskog napadača.

Postoji mogućnost da Barcelona u ovaj transfer uključi i nekog igrača iz B tima.

Rossiju bi bio ponuđen petogodišnji ugovor prema kojem bi godišnje zarađivao tri miliona eura.

Talijanski napadač nije nikada krio želju za prelaskom u veći klub. No, nedavno sportski direktor Žute podmornice Antonio Cordon rekao je kako neće prodati svog najboljeg napadača.
...30 miliona eura za rossija??dobar je on igrac,ali dati za njega toliko novca je glupost...bolje da kupimo jos jednog stopera ili beka...

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 23 apr 2011, 16:54

izzo je napisao/la:
Kakve to veze ima :o ?? nece se dovoditi zato što je bolji ili lošiji od Ville ili Pedra vec treba još jedan kvalitetan i provjeren napadac kao Rossi radi širine i rotacije...trenutno Barca nema na klupi pravog napadaca jer je Bojan OUT.
pa nije nik pobudalio da dodje i da sjedi na klupi samo nek vidi kako su Maskerano i Afelaj prosli :roll:

izzo
Kontakt:

Post Postao/la izzo » 23 apr 2011, 16:58

L-Train je napisao/la:
izzo je napisao/la:
pa nije nik pobudalio da dodje i da sjedi na klupi samo nek vidi kako su Maskerano i Afelaj prosli :roll:
Ne znam o cemu pricas kad znamo da Mascherano redovno igra :shock:

Enobarca, Guardiola je vec odavno izjavio da bi volio imati Rossia (zapravo je hvalio oba napadaca Villareala u nekoliko navrata, i Rossia i Nilmara)...dobri igraci i koštaju jbg, to je zakon tržišta...a ova dvojica su ponajbolji špicevi Primere.

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 23 apr 2011, 16:59

u Liverpoolu je bio standardan,ovdje nije ni s od standardan o tome ti pricam ;)

Dushi_Rob
Kontakt:

Post Postao/la Dushi_Rob » 23 apr 2011, 16:59

po meni bi bilo bolje dovesti nekoga drugog nego rossija, tesko bi se on uklopio u sistem barce ...
Kratke hlače,duga brada,kalašnjikov ambasada...

Be Casual ...

catalonia
Kontakt:

Post Postao/la catalonia » 23 apr 2011, 17:19

dobar je on ali 30 miliona :roll:
.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 23 apr 2011, 17:44

Barci bi najpametnije bilo invesirati u odbranu za stopera i beka a davati 30 mil za Rossia je suludo jer ne vrijedi ove pare..
1974---1975---1976---2001---2013---2020

kivi
Kontakt:

Post Postao/la kivi » 23 apr 2011, 18:00

ak ga dovedemo, to bi bio jos jedan los potez. davati 30 miliona za lika koji ce biti na klubi :roll: :roll: meni je to preglupo. nadam se da rossi nece htjeti otici, jer zna da bio sjedio na klupi, a i ne uklapa se. bolje je neymara dovesti.
"Ponekad za jedan osmijeh
treba ti suza sto,
da sreća može se kupit
svak bi je sebi platio".

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 23 apr 2011, 18:21

i ja mislim da je 30 miliona za rossija previse, to je cijena za top svjetske igrace, a rossi to nije, njegova realna vrijednost je duplo manja sigurno.

i ja kontam bolje bi bilo onda neymara dovesti, ako se ispostavi da je momak onako psiholoski podoban, jer njegov talenat i znanje i stil igre na sigurno odgovaraju, samo pitanje je kakav je psihicki

bitno je i kakav ce profil napadaca pep traziti, vjerujem da ce biti neki igrac pokretljiviji koji moze igrati i krilo i spica, ne vjerujem da ce nekog hrmpaliju traziti, ima tu dosta zanimljivih mladih igraca, kao i nesto iskusnijih dokazanih klasa koji bi vjerujem rado dosli kod nas i mislim da bi trebali dovesti nekog mocnog igraca koji puno obecava pa nek se bori za mjesto s pedrom i viljom jer ova da se ova dvojica ne uspavaju, pa nek igra ko je bolji.

treba pratiti situaciju i oko torresa, mozda bi se moglo desiti da ga se celzi pozeli rijesiti jer se pokazao kao katastrofalan do sada, pa bi mozda bio i jeftin extra, mada je to onako nelogicno, al ko zna sve je moguce. pricalo se i o Patu, koji bi mogao doci jer nam Milan jos uvijek nije platio Ibru, to su neke teze opcije, a ima tu jos extra dobrih igraca koji bi se kod nas uklopili kao npr Sanchez iz Udinezea, mozda i Lorente iako je on vec hrmpalija i jos dosta dobrih mladih igraca ima, a ima i dobrih jeftinih iskusnih igraca koji bi bili sjajni za rezerve kad zatrebaju
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.