Premijer liga BiH - aktuelno
- LondonBlues
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
E sinoc na Areni Rodjeni prvi put sam vidio da domaci navijaci moraju 15minuta prije kraja izac. Svasta…. Platis kartu i jos te na domacem stadionu izvedu 15min prije kraja.
Vladari i rekorderi bh fudbala.
MO=HSKZ
MO=HSKZ
Postoji Bijeli Brijeg. Kvazi nositelji europskih vrijednostiRigoletto je napisao/la: ↑28 sep 2025, 09:28Jednostavno ne postoje mjesta koja su nalik Bilinom, Tušnju i Vjetroparku M17. Nigdje se ne mogu čuti takve psovke i vidjeti takvo ponašanje hominida.
PijaĆari imaju tu sreću da ih polako pripitomljavamo, a vi ste pametno pobjegli u federalnu ligu.
Stići će vas naša ruka...![]()
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Kažu nalože se na nas kao Espanyol na Barcelonu....Jedna od većih gluposti u moru piratske gluposti. Samo što je ovaj Espanyol stariji i u međusobnim utakmicama uspješniji, toliko o komparaciji derbi utakmica u glavi pitarskog mozga.
Svi su krivi za 5 gostujućih poraza, osim njihovih "zvijezda".
Prodaju i kupuju igrače u pola sezone, nakon par kola mjenjaju trenera, trenerom kojeg su već 5 puta u suzama tjerali, ostavke daju skauti, dovode bjegunce od pravosuđa u drugim zemljama i kažu iskorak....ccc, da vas nema trebalo bi vas izmisliti.
Žao mi korektnih pitara, a ima ih, koji vide stvari onakvim kakvim jesu.
Prodaju i kupuju igrače u pola sezone, nakon par kola mjenjaju trenera, trenerom kojeg su već 5 puta u suzama tjerali, ostavke daju skauti, dovode bjegunce od pravosuđa u drugim zemljama i kažu iskorak....ccc, da vas nema trebalo bi vas izmisliti.
-
12345678922
- Kontakt:
Ma to su samo obični KUJANI1921TM87 je napisao/la: ↑28 sep 2025, 09:51Kažu nalože se na nas kao Espanyol na Barcelonu....Jedna od većih gluposti u moru piratske gluposti. Samo što je ovaj Espanyol stariji i u međusobnim utakmicama uspješniji, toliko o komparaciji derbi utakmica u glavi pitarskog mozga.
Nama je svaka na Grbavici u dvije hiljade ljudi, bio to Rudar, Radnik, Sarajevo ili Borac.1921TM87 je napisao/la: ↑28 sep 2025, 09:51Kažu nalože se na nas kao Espanyol na Barcelonu....Jedna od većih gluposti u moru piratske gluposti. Samo što je ovaj Espanyol stariji i u međusobnim utakmicama uspješniji, toliko o komparaciji derbi utakmica u glavi pitarskog mozga.
Njih na derbiju bude 15000, a onda sljedecu 3.500.
Pametnom dosta
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI !
SPARTANS FC
SPARTANS FC
Jel realno da ovaj krkan za ovo nije dobio žuti?
Nije ni Ristovski za namjeran start na njemu koji minut poslije.
A nije ni Gulijašvili crveni za namjerno udaranje. Trči prema Alicu, pogleda fino gdje je u namjesti lakat, bez ikakve namjere da uzme loptu već samo da udari igrača.
A nije ni Gulijašvili crveni za namjerno udaranje. Trči prema Alicu, pogleda fino gdje je u namjesti lakat, bez ikakve namjere da uzme loptu već samo da udari igrača.
Ovo sinoć je bio klasičan primjer kompenzacije za prethodno kolo. Počevši od ove situacije, pa čistog crvenog kartona za Cvetanovskog i kasnije penala.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga!
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Cist faul na Guliju nema sta
Pogleda ga i drito laktom. .
Poslije se baca preko Muftića ne bi li dobio penal.
Klasično pitarsko đubre
Poslije se baca preko Muftića ne bi li dobio penal.
Klasično pitarsko đubre
-
Sarajevskigigant1921
- Kontakt:
Oprosti što sam bio baraba jer nisam znao da si tako slaba nisam znao da ces plakati 
- KONTRASVIH
- Kontakt:
A ovo su vam te Mirviceve ovce koji ovakvim spinovima i ponavljanjem istih kupe vecinu njihovih navijaca, koji su usput isto ovce, da misle da ih ustvari sudije kradu i da je to glavni razlog njihovog neuspjeha. Izvuci ce nesretnici par situacija ovakvih i ponavljati unedogled, a ovce ce padati na to.
Ostali, oni normalni, ce im se standardno smijati
Zadnja izmjena: KONTRASVIH, dana/u 28 sep 2025, 10:42, ukupno mijenjano 1 put.
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
-
nastrojeni21
- Kontakt:
E majko moja pa vidi se da ste braca. Jedni zive u iluziji da su oni po necemu veci i da nama iz nekih njima samo jasnih razloga, mnogo vise znaci derbi dok je to njima nista, a ovi juznije sad tvrde da i ne igraju derbije sa Zrinjskim.
Kakve ste pick.etine i jedni i drugi, bas vas je lijepo gledat.
Kakve ste pick.etine i jedni i drugi, bas vas je lijepo gledat.
i sad je jasno da djavoli vise izroniti ne mogu
pisaj po smekerima
pisaj po smekerima
Tu leži Div, naš stid i sram, što bješe kriv, jer bješe sam. Taj soko siv, svog doma plam, i sad je živ, i Vođa nam.
Ovo je za suspenziju vise utakmica, kakav krvnički start. Bez namjere na loptu samo da povrijedi igrača.
Plus čist go nam je ponisten, četvrti u dva kola.
Nego sta kaze Ristovski, kako pliva u amaterskoj ligi?
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
U normalnoj ligi bi ovo disciplinska komisija naknadno kaznila sa minimalno dvije utakmice. Mada, kako igra bolje je da ga ne suspenduju.
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
Dobar ristovski svako kolo pad na guzicu. Cimirot magija neka nastavi onako.
Nekad kasnije će Ristovski odigrati jednu solidnu utakmicu pa će me ovi mongoloidi prozivati za njega, kao onda kad je zabio onu golčinu. Nije ga preskočio samo onaj ko nije pokušao.
Pozdrav.
Pozdrav.
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.