Semir Štilić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- Omerbavarac
- Kontakt:
Re: Semir Štilić
btw: a to bi mu bio pametan potez jer bi zabiljezio i nastupe u LP...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Vec su ove sezone harali Bundesligu!SINE je napisao/la:Sledeče sezone naši haraju Bundes ligom
nastavak Zeljine kolonije u WolfsburgSINE je napisao/la:Sledeče sezone naši haraju Bundes ligom
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Ibisevic, Salihovic, Dzeko ???, Misimovic, Zec ???, Spahic ???, Bajramovic, Janjic, Ibricic ?????? Stilic ???,
ljepota je kada se gledaju utakmice a spominju se nasi reprezentativci
Dok sunce sja, dok disem ja, voljet cu vas ja
Vedad Ibisevic-veliki igrac-veliki covijek-veliki golgeter
- bosanac723
- Kontakt:
srce ko amerikaamir je napisao/la:Trebalo bi Biti nasi dosta ove godine u bundesligi:
Ibisevic, Salihovic, Dzeko ???, Misimovic, Zec ???, Spahic ???, Bajramovic, Janjic, Ibricic ?????? Stilic ???,
ljepota je kada se gledaju utakmice a spominju se nasi reprezentativci
Ovdje je velika vecina "strucnjaka" tvrdila da Štilić ne može igrati pored Misimovića na terenu,a vidi sad pominje se Wolfsburg
Dakle u Wolfsburgu može ali kod Ćire NE!!...zanimljivo
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Buraz,ne daje švabo 5 miliona tako lako da bi mu igrac grijao klupu....zaboravi na takva razmišljanjaVanBasten je napisao/la:A nisi razmislio o tome da će možda sijediti na klupi u Wolsburgu sad zasad, da ga uzimaju kao zamjenu za Misketa?
s druge strane mozda je i ovo patka seru novinari bezveze vec mjesec..
- ZELJO DO GROBA
- Kontakt:
Van Basten, nije ti wolfsburg Real, Barca, Manchester i ostali velikani...pa ne mogu oni dati 5 milki i da im neko sjedi na klupi...drop je napisao/la:Buraz,ne daje švabo 5 miliona tako lako da bi mu igrac grijao klupu....zaboravi na takva razmišljanjaVanBasten je napisao/la:A nisi razmislio o tome da će možda sijediti na klupi u Wolsburgu sad zasad, da ga uzimaju kao zamjenu za Misketa?
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Zavisi; ko,šta,kako.drop je napisao/la:Buraz,ne daje švabo 5 miliona tako lako da bi mu igrac grijao klupu....zaboravi na takva razmišljanjaVanBasten je napisao/la:A nisi razmislio o tome da će možda sijediti na klupi u Wolsburgu sad zasad, da ga uzimaju kao zamjenu za Misketa?
ne mozes ni ligu igrat bez jake klupe...hofenhajm vam je najbolji primjer sta se desi klubu ako nema jaku klupu
Haj brzo proguglaj info koliko su Wolfi uložili para u zadnje 3 godine, pa će ti se samo kazati jel za njih puno 5 milki.ZELJO DO GROBA je napisao/la:Van Basten, nije ti wolfsburg Real, Barca, Manchester i ostali velikani...pa ne mogu oni dati 5 milki i da im neko sjedi na klupi...drop je napisao/la:Buraz,ne daje švabo 5 miliona tako lako da bi mu igrac grijao klupu....zaboravi na takva razmišljanjaVanBasten je napisao/la:A nisi razmislio o tome da će možda sijediti na klupi u Wolsburgu sad zasad, da ga uzimaju kao zamjenu za Misketa?
- ZELJO DO GROBA
- Kontakt:
ulozili su oni puno, puno para...al jarane tesko da su to sve njihove pare, ima tu i kredita i svega...pa nisu oni Real da ih vlada finasira, a i real dize kredite...
a jos recesija...i sve to poklopi...valja to izdrzati...svi sktare na transferima, a da jedan wolfuburg daje tako lako pare...
Meho Kodro
Mes Que Un Club
ma jarane...evo probaj malo hipoteticki razmišljatiVanBasten je napisao/la:Zavisi; ko,šta,kako.drop je napisao/la:Buraz,ne daje švabo 5 miliona tako lako da bi mu igrac grijao klupu....zaboravi na takva razmišljanjaVanBasten je napisao/la:A nisi razmislio o tome da će možda sijediti na klupi u Wolsburgu sad zasad, da ga uzimaju kao zamjenu za Misketa?
Zamisli da si gazda kluba...iskeširaš 5 miliona za igraca da bi ti on sjedio na klupi
hmmm cisto sumnjam da ekipa Wolfsburga može sebi priuštiti takav luxuz...da je Real,Barca ili Manchester u pitanju onda OK,imalo bi smisla.
Kod švaba to drugacije funkcioniše...ja sam te platio,sad si moja imovina i ima da mi igraš dan-noc.
- ZELJO DO GROBA
- Kontakt:
Meho Kodro
Mes Que Un Club
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
izgleda da ce Wolfsburg prodati Hasebea Celticu (iako im je Stilic bio prva zelja) a za te pare cu kupiti Stilica koji je za klasu bolji od japanca. Vidis li sad tu racunicu?drop je napisao/la:ma jarane...evo probaj malo hipoteticki razmišljatiVanBasten je napisao/la:
Zavisi; ko,šta,kako.![]()
Zamisli da si gazda kluba...iskeširaš 5 miliona za igraca da bi ti on sjedio na klupi![]()
hmmm cisto sumnjam da ekipa Wolfsburga može sebi priuštiti takav luxuz...da je Real,Barca ili Manchester u pitanju onda OK,imalo bi smisla.
Kod švaba to drugacije funkcioniše...ja sam te platio,sad si moja imovina i ima da mi igraš dan-noc.
ma jarane...evo probaj malo hipoteticki razmišljati
Zamisli da si gazda kluba...iskeširaš 5 miliona za igraca da bi ti on sjedio na klupi
Kod švaba to drugacije funkcioniše...ja sam te platio,sad si moja imovina i ima da mi igraš dan-noc.[/quote]
vjerovatno misle dobra investicija 21 godina u 24 ce vrijedit 10-15 miliona
Trenutno korisnika/ca: 0oo0, Aduka87, Alipasino, Alucard, Amazon [Bot], ANamelessGhoul, bhfanatic14, BosnianDragon2024, BosnianRahatluk, budzak, CHR, Confiance, Cwirek, DanijelTZ, DeeWa, delko, enobarca, exampLe., FerdinandF, fukare987, galia95, Giuseppe1, grbavicka1921, Hajdeee, haklamas, HariTz, HordasFks, Hrammm1921, Hrasno15, invincible1921, inzomni, itatabisine, J1897, Jabroni, JayCatwright, Jegres, kakarut, KarlMarx, kladionicar30, Konzerva, lakilone, Lavcina, linethreader, lol89, Lynx, Majstorinho, marlostanf1eld, Micron, MokraKifla, Mostarska, MrPink, myself, Proximic, Rauber33, RaymondRed, rishovski, s4mke, sagitarius, SG1921, Sheyi, signalidunapark, StevieG8, tale07, TofiTofita, travuljasSs, tuzlanskinacin, Venom, VensanKasel, xinxee, Zaboljesutra, zastitaIdentiteta, zemuntrg, zikerrz21 i 495 gostiju.