FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Idi Hus budi gospodin...
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
S time da se gospodin ne može postati, gospodin se rađa.
Tako da, zaboravi na taj scenarij.
Srećom pa neće još dugo, samo se nadam da će Mikić sa svojim šefom odabrati kvalitetno ime za naslijednika.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Treba pješke otići po Zorana Zekića, dat mu prazan papir i olovku i neka napiše uslove.
A svima koji su mu pslovali i prizivali Husrefa neka služi na čast i nadam se da su skontali da veze nemaju.
Hej četiri gostujuća poraza, pa naglavačke bi mi letio uz kluba.
A svima koji su mu pslovali i prizivali Husrefa neka služi na čast i nadam se da su skontali da veze nemaju.
Hej četiri gostujuća poraza, pa naglavačke bi mi letio uz kluba.
Najace je ovo Husrefovo za Cimirota. Ima problema, a stavis ga da igra jednu od najvaznijih pozicija u timu. Vidis da nije bas prisutan na utakmici i da u 1. pol pravi 3 greske, koje su mogle kostati. Ipak odlucis da nemjenjas i da nastavis utakmicu sa istim igracem. On uzvrati greskom koja kosta, I Mag sa klupe tek tad ga mjenja, jos da i igraca dotuce. Ja jos nisam prokuzio, sta Husref zeli kad imamo loptu, na sta se nasa igra svodi osim na ono "eto sta ispadne". Kretnja i otvaranje bez lopte u nogama uzas. Pasovi samo oni sigurni , pumpanje ili vracanje nazad do nevjerice. Nikakve maste, duplog pasa, uletanja u prazno, pravljenja viska na strani itd.
Prvi par utakmica igra mu beka najveci antitalenat i anonimus Kapetanovic, onda mjenja i stavlja drugog igraca. Kad igra sa sljivotresima u napadu on kroz sredinu navre, kad igra sa patuljcima ide na neke pokusaje na krila, totalno van svake pameti.
Beganovicu treba u kontraktu zabraniti da puca na gol, od jedno 39 suteva jedan mu ide u okvir. Sa 10-15 metara lik 99.9% puta masi okvir. Popisam se na takvog "profesionalca".
Prvi par utakmica igra mu beka najveci antitalenat i anonimus Kapetanovic, onda mjenja i stavlja drugog igraca. Kad igra sa sljivotresima u napadu on kroz sredinu navre, kad igra sa patuljcima ide na neke pokusaje na krila, totalno van svake pameti.
Beganovicu treba u kontraktu zabraniti da puca na gol, od jedno 39 suteva jedan mu ide u okvir. Sa 10-15 metara lik 99.9% puta masi okvir. Popisam se na takvog "profesionalca".
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
- Kockoglavi
- Kontakt:
Husrefoljupci zdravo zdravo. Jel podnio ostavku jedan je od nas.
-
- Kontakt:
Da hoce svanuti objava ismir mirvic se povlači iz SarajevaKockoglavi je napisao/la: ↑28 sep 2025, 13:36Husrefoljupci zdravo zdravo. Jel podnio ostavku jedan je od nas.

Šta kažu magovi iz kluba ?
Mrtva tišina, dok mi sebi živce kidamo.
Samo podrška!
Mrtva tišina, dok mi sebi živce kidamo.
Samo podrška!
Jesu prodali Jattu? Sve im **** influensersko?
Dajte ba ljudi o čemu pričate, kakav crveni 10ta minuta utakmice čovjek ide u blok i okreće glavu, žuti karton ko kuća i to je to.
Više brine ovo što iz kola u kolo imaš igrače u prvih 11 koji nisu igrali zadnjih 5 utakmica, sinoć Bralić i Butić, hajde Mamas jer nema Jatte, ali je vala glat mogao pojačati vezu sa Đorđevićem i gore ostaviti Gulija i Mlinarića umjesto Butića, i Bralić je svakako najgora opcija između njegaTurde i Paskaleva iako su svi tanki.
Kapetanović igra 3 utakmice na LB a sad Kyeremeh
Više brine ovo što iz kola u kolo imaš igrače u prvih 11 koji nisu igrali zadnjih 5 utakmica, sinoć Bralić i Butić, hajde Mamas jer nema Jatte, ali je vala glat mogao pojačati vezu sa Đorđevićem i gore ostaviti Gulija i Mlinarića umjesto Butića, i Bralić je svakako najgora opcija između njegaTurde i Paskaleva iako su svi tanki.
-
- Kontakt:
I to je najveći problem igraci su izguljeni i niko ne moze uhvatiti neku formu a kamo li da se uigramo . Pola povredjeno ,pola nespremno , onda igras jednu pa te tri nema a vec si promjenio trenra i nacin igre , ekipa u ozbiljnoj konfuziji kao i klub.pitara je napisao/la: ↑28 sep 2025, 13:51Dajte ba ljudi o čemu pričate, kakav crveni 10ta minuta utakmice čovjek ide u blok i okreće glavu, žuti karton ko kuća i to je to.
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Upravo to i kazem, mi smo primili sinoc 3 identicna gola, a i u sanse su dolazili sve na jedan te isti nacin. Dakle, to je bio njihov plan igre.bordobijeli je napisao/la: ↑28 sep 2025, 13:18Al nije to samo sinoc mi smo i protiv Sloge isto golove primili Borac, Zrinjski. Puste ti loptu i malo pritisnu mi pucamo po šavovima i dajem protivnicima lopte u gol sansi .tako da ne treba biti mag da nadigras treuntnu ekipu Sarajeva . Dovoljno da nas nagaziš mi sami sebi zabijamo a s druge strane redono promasis 3/4 situacije.NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑28 sep 2025, 12:51Ne razumijete vi sta @jurisicduska govori.
Culi od Husrefa da su golovi "plod individualnih gresaka" I ponavljate to. Kako je doslo do individualnih gresaka, jesu se desile same od sebe? Nisu, nego te protivnik natjerao na njih.
Kompaktnija, organizovanija i, ruku na srce, bolje vodjena ekipa od nas. Znali su tacno u kojim zonama da igraju presing i kako, te nas tako tjerali na greske.
Oduzmu ti loptu i u 3 pasa dodju do 16. I onda neko napise greske, nisu organizovane akcije. Sve su to itekako organizovane akcije. Nije akcija samo kad krenes build up iz zadnje linije i dodjes do gola.
Znas da te protivnicki trener takticki pojeo kad izgleda kao da u fazi odbrane imaju igraca vise. Tako je sinoc izgledalo. To nisu nikakve individualne greske indisponiranih igraca (koji se, btw, nisu sami stavili u prvih 11) nego neznanje naseg strucnog staba.
Prvi go, Erick izlazi u presing, krade loptu i namjesta se na sut. I u prvom poluvremenu je identicno uradio, samo sto je taj sut zavrsio na tranzitu, ali ovaj nazalost nije.
Drugi go, opet Erick iskace i daje loptu Brazilcu desno, koji je sam samcat jer Kyeremeh kasni. Sreca pa je Alic napravio prekrsaj ovdje, a nije morao jer bi ionako lopta dosla do njih - jer Erick zna tacno gdje treba da bude.
Treci go, ponovo presing Ericka, koji je ispratio Milosevic. Opet kontra i opet nas razvlace kao pionire, opet je Brazilac potpuno usamljen desno.
To su te "individualne greske" i pehovi o kojima nas trener prica kad kaze da nismo zasluzili da izgubimo, a u sustini to nisu nikakve greske ni nesreca nego je Adzem bolje spremio utakmicu. Nije slucajno sto je haman svaka njihova sansa dosla istim putem. Pogledajte kretnje i organizaciju kontra-napada.
Nek neko pokaze ove klipove strucnom stabu, mozda i skontaju sta se desilo na ovoj utakmici, mada sumnjam.
Zadnja izmjena: NisamIsmirMirvic, dana/u 28 sep 2025, 14:02, ukupno mijenjano 1 put.
- MaroonBjelave
- Kontakt:
-
- Kontakt:
A sta ima veze gdje je okreno glavu . On je išao dzonom u koljeno i hladno crveni mogao biti , nije ni zuti dobio .pitara je napisao/la: ↑28 sep 2025, 13:51Dajte ba ljudi o čemu pričate, kakav crveni 10ta minuta utakmice čovjek ide u blok i okreće glavu, žuti karton ko kuća i to je to.
-
- Kontakt:
5 poraza u 5 gostovanja. Zasto se nesto ne radi , tjeraj trenra ili tjeraj par igraca moras nesto uraditi da razdrmas ekipu. Ne vidim da ce biti bolje ako se nesto ne promjeni.
E cuj "Husrefe budi gospodin" 

Joj cirkusaaa !!!
Joj cirkusaaa !!!
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
-
- Kontakt:
Ovo i jest nas najveci problem, cim se izgubili utakmica, mi cekamo neku reakciju, da kazu nesto, da urade nesto… Onda oni rade da nam udovolje i samo u krug. Nemamo nikakvog kontinuiteta vec par godina. Ne ponovi se ista ekipa u tri utakmice za redom, svaki put po pet razlocitih igraca koji prvo put skupa igraju. To nije fudbal. Ko da Real Madrid nema vise para od Sarajeva i moze vise igraca navaljati… pa opet se gleda da imas neko jezgro ekipe ostane duze vrijeme na okupu, da ne reagujes ko ping pong loptica na svaki problem.
Necu da kazem da je do nas, oni treba da to ignorisu, ali fakat se nadam da ama bas nista spektakularno nece uraditi nakon ovog poraza
Mozda ce moratiMaroonBjelave je napisao/la: ↑28 sep 2025, 12:24U pravu si, halali. Ali zar stvarno misliš da neće biti konfrontacija i da će Ismir gledati mirno kako ovaj radi po svom?Vanja8 je napisao/la: ↑28 sep 2025, 12:15Zoran Mamic nije Mirvicev IzborMaroonBjelave je napisao/la: ↑28 sep 2025, 10:35
Je li vi stvarno mislite da bi onaj naš egomanijak doveo nekoga ko će mu sutra reći odyebaus i kome se neće miješati u posao? Ljudi, vama svaka čast na optimizmu, ali ja zaista ne vidim da će ikakvog poboljšanja biti sa Mamićevim dolaskom

-
- Kontakt:
Pa oba gola sto smo primili nasi igraci prije izgubljene lopte su imali 2 bolja rijesenja i siguran pas nije bas da je sve zatvorrno pa velik pritisak pa nemas gdje s loptom . Umjesto tog oni komplikuju s 3 viska dodira i gube loptu . Slazem se kontre odlicne al ne smijes tako nonsalantno gubiti lopte. U Doboju Jatta isto izgubio ovako loptu , Turda u Mostaru , Paskalev protiv Borca sve golovi za vodstvo protivnika .NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑28 sep 2025, 13:55Upravo to i kazem, mi smo primili sinoc 3 identicna gola, a i u sanse su dolazili sve na jedan te isti nacin. Dakle, to je bio njihov plan igre.bordobijeli je napisao/la: ↑28 sep 2025, 13:18Al nije to samo sinoc mi smo i protiv Sloge isto golove primili Borac, Zrinjski. Puste ti loptu i malo pritisnu mi pucamo po šavovima i dajem protivnicima lopte u gol sansi .tako da ne treba biti mag da nadigras treuntnu ekipu Sarajeva . Dovoljno da nas nagaziš mi sami sebi zabijamo a s druge strane redono promasis 3/4 situacije.NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑28 sep 2025, 12:51
Ne razumijete vi sta @jurisicduska govori.
Culi od Husrefa da su golovi "plod individualnih gresaka" I ponavljate to. Kako je doslo do individualnih gresaka, jesu se desile same od sebe? Nisu, nego te protivnik natjerao na njih.
Kompaktnija, organizovanija i, ruku na srce, bolje vodjena ekipa od nas. Znali su tacno u kojim zonama da igraju presing i kako, te nas tako tjerali na greske.
Oduzmu ti loptu i u 3 pasa dodju do 16. I onda neko napise greske, nisu organizovane akcije. Sve su to itekako organizovane akcije. Nije akcija samo kad krenes build up iz zadnje linije i dodjes do gola.
Znas da te protivnicki trener takticki pojeo kad izgleda kao da u fazi odbrane imaju igraca vise. Tako je sinoc izgledalo. To nisu nikakve individualne greske indisponiranih igraca (koji se, btw, nisu sami stavili u prvih 11) nego neznanje naseg strucnog staba.
Prvi go, Erick izlazi u presing, krade loptu i namjesta se na sut. I u prvom poluvremenu je identicno uradio, samo sto je taj sut zavrsio na tranzitu, ali ovaj nazalost nije.
Drugi go, opet Erick iskace i daje loptu Brazilcu lijevo, koji je sam samcat jer Kyeremeh kasni. Sreca pa je Alic napravio prekrsaj ovdje, a nije morao jer bi ionako lopta dosla do njih - jer Erick zna tacno gdje treba da bude.
Treci go, ponovo presing Ericka, koji je ispratio Milosevic. Opet kontra i opet nas razvlace kao pionire, opet je Brazilac potpuno usamljen desno.
To su te "individualne greske" i pehovi o kojima nas trener prica kad kaze da nismo zasluzili da izgubimo, a u sustini to nisu nikakve greske ni nesreca nego je Adzem bolje spremio utakmicu. Nije slucajno sto je haman svaka njihova sansa dosla istim putem. Pogledajte kretnje i organizaciju kontra-napada.
Nek neko pokaze ove klipove strucnom stabu, mozda i skontaju sta se desilo na ovoj utakmici, mada sumnjam.
Zadnja izmjena: bordobijeli, dana/u 28 sep 2025, 14:08, ukupno mijenjano 2 puta.
Jok, nije ni Tanovobrijanopile je napisao/la: ↑28 sep 2025, 12:27Čiji je, Tanov? Kako god, Mirvic se u sve petlja. S njim nama nema napretka, to je cinjenic. Dovesti HM za trenera, da bi smirio navijače,je samo pokazatelj koliko on ne zna i koliko je ograničen. Mirvic je najveca greska Sarajeva, odnosno Tana. Ali u datom trenutku je to bila jedina opcija i zato je tu gdje jeste. Tan ovo moze presjeci i mislim da je vakat.Vanja8 je napisao/la: ↑28 sep 2025, 12:15Zoran Mamic nije Mirvicev IzborMaroonBjelave je napisao/la: ↑28 sep 2025, 10:35
Je li vi stvarno mislite da bi onaj naš egomanijak doveo nekoga ko će mu sutra reći odyebaus i kome se neće miješati u posao? Ljudi, vama svaka čast na optimizmu, ali ja zaista ne vidim da će ikakvog poboljšanja biti sa Mamićevim dolaskom