FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- napoleon72
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Eto, pade i taj mit da samo on moze vodit Sarajevo i da je povratak na klupu recept za uspjeh. Polahko padaju i mitovi o povratnicima. Jos da i Rahmana vratimo pa da mu pola navijaca yebe sve i konacno da krenemo naprijed.
Dosao, izgubio 4 utakmice i svaku sansu za titulom, izgubio derbi, opet primio peticu u ligi, treci put kao trener kluba. Nadam se da ce ti se vrata kluba zauvijek zatvorit sad.
Dosao, izgubio 4 utakmice i svaku sansu za titulom, izgubio derbi, opet primio peticu u ligi, treci put kao trener kluba. Nadam se da ce ti se vrata kluba zauvijek zatvorit sad.
GRMI SA SJEVERA!
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
1946
Pa ako je Mamić unutra, ako dovodi novog sportskog direktora to onda više neće biti moguće (valjda) ipak pričamo o privatnoj prćiji.
On bi sam trebao izaći i reći: ovo ne ide i dajem ostavku.napoleon72 je napisao/la: ↑28 sep 2025, 15:42Eto, pade i taj mit da samo on moze vodit Sarajevo i da je povratak na klupu recept za uspjeh. Polahko padaju i mitovi o povratnicima. Jos da i Rahmana vratimo pa da mu pola navijaca yebe sve i konacno da krenemo naprijed.
Vjerovatno mamic ima vec nekog u steku
-
- Kontakt:
Jel slobodan onaj sto je sa rijekom uzeo titulu
- GianlucaPagliuca71
- Kontakt:
Stvarno mislite da bi se Zekic vratio? Pa nije on jajara da ode i da se vrati nakon dva mjeseca.
Svi u napad jedan je Hase!
ZZ !
ZZ !
Jedno je pricati s Mamicem a drugo svi ostaliNapapijri je napisao/la: ↑28 sep 2025, 15:38Strasno je koliko lutamo. Niko ozbiljan nece prihvatiti klub u ovoj fazi i u ovakvom stanju osim nekoga istog ili slicnog tipa kao Musemic. Jedino cemu se nadam je da Mamici imaju nekoga svog, ali cisto sumnjam da bi Sopic ili Bjelica pristali preuzeti klub sada.
Ovo je on otkazao
P.I.

Moze li nova anketa ? Na kojem ce mediju plakati "jedan od vas" ?
- Bir
- Klix
- Igman
- Faktor
- Hayat
- City TV
- Kakanj TV
- Bir
- Klix
- Igman
- Faktor
- Hayat
- City TV
- Kakanj TV
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Ne mislim, više bih volio i priželjkujem.GianlucaPagliuca71 je napisao/la: ↑28 sep 2025, 15:48Stvarno mislite da bi se Zekic vratio? Pa nije on jajara da ode i da se vrati nakon dva mjeseca.
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Imamo li prava reklamacije Igmanu za Ćosićanapoleon72 je napisao/la: ↑28 sep 2025, 15:42Eto, pade i taj mit da samo on moze vodit Sarajevo i da je povratak na klupu recept za uspjeh. Polahko padaju i mitovi o povratnicima. Jos da i Rahmana vratimo pa da mu pola navijaca yebe sve i konacno da krenemo naprijed.

Vratit ćemo ga u istom stanju u kakvom je i došao, a da nam oni bar dio para vrate

Husrefu hvala na svemu, svim titulama, trofejima. Lijepo mu se zahvaliti i završiti priču sa njim. Ostaje upisan zlatnim slovima u knjigu historije FK Sarajevo, ali je njegov fudbal prošao.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
Nedelja kad je otkaz dobio Husref.
Zauvijek ti znaj da cu tebe voljet' ja,
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
- GianlucaPagliuca71
- Kontakt:
Nemoguce je to, nije on Musemic.MSOZ101 je napisao/la: ↑28 sep 2025, 15:49Ne mislim, više bih volio i priželjkujem.GianlucaPagliuca71 je napisao/la: ↑28 sep 2025, 15:48Stvarno mislite da bi se Zekic vratio? Pa nije on jajara da ode i da se vrati nakon dva mjeseca.
Sreca pa se blizi se pauza imaju vremena za naci trenera
Svi u napad jedan je Hase!
ZZ !
ZZ !
-
- Kontakt:
Na kraju derbi koban za jos jednog trenera,cetvrti ili peti put
Pred Zrinjski urucit mu dres,pred sjever oprostajnu i u loži nek ostane.Hvala za sve ali ovo definitivno ne ide u 2025 i bolje se fino rastati ne zavlacit ni nas ni njega jer zimu svakako ne bi prezivio
Ima Mamic 10 trenera na spisku,zamjena je sigurno spremna da uleti
Pred Zrinjski urucit mu dres,pred sjever oprostajnu i u loži nek ostane.Hvala za sve ali ovo definitivno ne ide u 2025 i bolje se fino rastati ne zavlacit ni nas ni njega jer zimu svakako ne bi prezivio
Ima Mamic 10 trenera na spisku,zamjena je sigurno spremna da uleti
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Kao sto sam vam i rekao sinoc, bice suza opet,samo sad ce razlog biti taj da nece dobiti sve plate do kraja ugovora vec otprilike pola,njemu opet dobro naravno,opet je dobio sedmicu na lotu.
- napoleon72
- Kontakt:
Kao Neil WarnockGianlucaPagliuca71 je napisao/la: ↑28 sep 2025, 15:48Stvarno mislite da bi se Zekic vratio? Pa nije on jajara da ode i da se vrati nakon dva mjeseca.

GRMI SA SJEVERA!
1946
1946
Nekidan otisao iz Maribora, potukli se na treningu.
- MaroonBjelave
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Ma platiti i neka ga zadrze. To je prava investicijaMaroonBjelave je napisao/la: ↑28 sep 2025, 15:50Imamo li prava reklamacije Igmanu za Ćosićanapoleon72 je napisao/la: ↑28 sep 2025, 15:42Eto, pade i taj mit da samo on moze vodit Sarajevo i da je povratak na klupu recept za uspjeh. Polahko padaju i mitovi o povratnicima. Jos da i Rahmana vratimo pa da mu pola navijaca yebe sve i konacno da krenemo naprijed.
Dosao, izgubio 4 utakmice i svaku sansu za titulom, izgubio derbi, opet primio peticu u ligi, treci put kao trener kluba. Nadam se da ce ti se vrata kluba zauvijek zatvorit sad.![]()
Vratit ćemo ga u istom stanju u kakvom je i došao, a da nam oni bar dio para vrate![]()
Trenutno korisnika/ca: miguelramos, Pena, Rokitansky i 47 gostiju.