AC Milan

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

muxa
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la muxa » 28 sep 2025, 16:42

Imaš odgovor u prethodnom postu.
Il Club più titolato al mondo!

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 28 sep 2025, 16:48

A jakog li odgovora nema sta, doduse nisam nista bolje ni ocekivao.
protivnici mu pomagali da pobjedjuje :rol:
Zadnja izmjena: milanist, dana/u 28 sep 2025, 16:50, ukupno mijenjano 1 put.
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16

memaga
Kontakt:

Post Postao/la memaga » 28 sep 2025, 16:50

Ljudi vrtimo se u krug, sta je bilo bilo je, sta vise dokazujemo vec dokazano, rezultati su sve govorili za sebe...gledajmo trenutno, odigrano par tekmi meni se iskreno dopada kako su samljeli ovo do sad ( izuzev prvog kola ), vidjet cemo sad tezi period kako ce frcerati....prva kemoterapija daje efekte al problem je sto je karcinom metastazirao, za sad miruje pozitivan efekat...potpuno izljecenje ce biti kada kardani odu iz kluba....

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 28 sep 2025, 16:54

muxa je napisao/la:
28 sep 2025, 16:19
To sto su naši poslije njega doveli lika koji se ranije dokazao kao promašaj u Serija A, ne govori u prilog tome da Pioli nije trebao otići.
Evo jbte ćorava :crazy:

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 28 sep 2025, 16:56

Cuj nabroja krunica, rebica , mesijasa, pa oni su bili igraci sa klupi koji su imali opet fantastican doprinos tituli. A roster kojeg je Pioli imao je jaci nego sad, lik je imao Kessie, Benaser, Tonali, Giorud, Zlatan, Theo pa onda si imao Romangiolia sa klupe itd , ili ipak ti igraci ne valjaju.

Nebitno je sve ekipa komplet te demantovala sa trenerom na celu te ekipe u ovim prvim kolima. Al hajde sacekajmo vcrs pa cemo vidjeti u kom smjeru ide nasa ekipa. Veceras cemo dobiti mnogo odgovora, sa pobjedom bi im moral dodatno porastao pred seriju teskih utakmica. A pobjeda nam i donosi vrh tabele

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 28 sep 2025, 16:58

Bas kulturno. I opet mi konkreran odgovor ne dajes, zasto odlaskom Piolia mi nismo bolji ako je on bio dosegao max, eto vadis se kako je Fonseca gori. Pa sto zamijenise loseg trenera gorim onda. Sta je sa Sergiom onda, zasto on nije digao ekipu.
Pitam jednostavno pitanje, ti okolisas.

Ronaldo99
Demantovala u cemu covjece, ne znam ja sta ti uopste zelis potencirati. Pitam sta konkrento demantovala, ti trubis drugo. Valjda u nedostatku odgovora ajmo okrenuti plocu, slicno kao i kolega muxa prije toga.
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 28 sep 2025, 17:30

U pravu si, kao i uvijek. Živ ti meni bio.

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 28 sep 2025, 17:48

Ma nebitno ko je u pravu ko nije, nego ti opet bez odgovora :kafa:

celikmilan
Kontakt:

Post Postao/la celikmilan » 28 sep 2025, 18:24

Nakon dobrog starta sezone nije bilo možda vremena ni razloga za prepucavanja pa bih vam sad i rekao da prebacite u pp ali neću pa slobodno nastavite. Dok gledam kako Tonali i Thiaw igraju protiv Arsenala mogu malo i show da čitam. Ionako ima još puno do utakmice večeras.

galia95
Kontakt:

Post Postao/la galia95 » 28 sep 2025, 18:37

Vjerovatnih 11 večeras:

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 28 sep 2025, 18:39

milanist je napisao/la:
28 sep 2025, 17:48
Ako vec nisi skontao pojasnit cu ti jos jednom.
Kada smo pisali o otkazu mislim da je samo 1 forumas ovdje pisao da jedva čeka da mu daju otkaz, nebitno koga će dovesti.
Većina nas je bila za otkaz, pod uslovom da se dovede kvalitetnije rješenje za klupu. Dakle, ne po svaku cijenu!
Kada su doveli Fonsecu opet je većina bila razočarana jer su upravo njegovim izborom uradili ono što nisu smjeli. Doveli su lošijeg od Piolija. I to smo ovdje skoro svi pisali. Medjutim, kad su rezultati potvrdili da je Fonseca bio los izbor, ti si opet palamudio i govorio eto vam nek je je vama Pioli glavni krivac. Kao da smo svi mi čitavo vrijeme pisali da smo za njegovu smjenu po svaku cijenu.
I ovo mi je posljednji put da diskutujem s tobom na ovu temu. Vidim da su i ostali odustali, pa neću ni ja više.

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 28 sep 2025, 18:54

muxa je napisao/la:
28 sep 2025, 18:39
milanist je napisao/la:
Kada smo pisali o otkazu mislim da je samo 1 forumas ovdje pisao da jedva čeka da mu daju otkaz, nebitno koga će dovesti.
Većina nas je bila za otkaz, pod uslovom da se dovede kvalitetnije rješenje za klupu. Dakle, ne po svaku cijenu!
Kada su doveli Fonsecu opet je većina bila razočarana jer su upravo njegovim izborom uradili ono što nisu smjeli. Doveli su lošijeg od Piolija. I to smo ovdje skoro svi pisali. Medjutim, kad su rezultati potvrdili da je Fonseca bio los izbor, ti si opet palamudio i govorio eto vam nek je je vama Pioli glavni krivac. Kao da smo svi mi čitavo vrijeme pisali da smo za njegovu smjenu po svaku cijenu.
I ovo mi je posljednji put da diskutujem s tobom na ovu temu. Vidim da su i ostali odustali, pa neću ni ja više.
Pitah te ja sta je sa Sergia ako eto Fonseca ne valja. Znam da su ovdje isle samo rijeci hvale za Sergia, zasto on nije uspio?
Mislim vrtimo istu pricu stalno, svako ima svoje vidjenje i to je to.
I ta prica nisam ja ili mi bili za smjenu Piolia po svaku cijenu mi je bas smijesna. Pa nisam ni ja bio pod svaku cijenu da ostane. Sta bi vi Kloppa umjesto njeg pa da onda kazete eto vidite da je Milan dobar i da ga je Pioli kocio. Kako da ne, pa i ja bi ga mijenjao sa nekim odlicnim trenerom, zasto da ne. Nego poentu razgovora nikad niste htjeli sagledati iz drugog ugla i da priznate sebi da je Pioli bio itekako dobar trener u Milanu. To sto je imao ogranican roster pa je bilo i oscilacija nije jedini krivac. Spocitavale su mu se razne stvari ali nejse.
Ja se sjecan da se pisalo i za Mottu, Amorima, Sergia, Paladina, Italiana, De Zerbija kao odlucne i perspektivne trenere. Kad si im pominjao tad da tek treba da se dokazu onda su se razne statistike iznosile.
Polovina od tih nabrojani vec izgorilo u velikim klubovima, ali ajde ti to objasni nekima.
Ako prosla sezona kada smo zavrsili 8 ili 9, nije mogla nekima otvoriti oci, onda necu ja ni pokusavati 😁

Sto se tice diskusije, nisam je ja ni pokrenuo. Vi ste mene prozvali 🤣

Maestro^^
Kontakt:

Post Postao/la Maestro^^ » 28 sep 2025, 19:36

Maignan; Tomori, Gabbia, Pavlovic; Saelemaekers, Fofana, Modric, Rabiot, Estupinan; Pulisic, Gimenez

Zvanična postava. Sretno momcima. :salut:
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 28 sep 2025, 19:45

Standardna postava, tako nesto se i ocekivalo, mozda trenutno i najbolje sto je na raspolaganju. U drugom mogu uci Rafa i Nkunku ako bude potrebe.

Zabi Camarda gol konacno. I to za 2:2 bravo djecace :clap:

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 28 sep 2025, 20:08

Koliko ono bi po golu da nam ispalcuju cini mi se 150 hiljada eura tako nesto , eto para :)

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 28 sep 2025, 20:13

milanist je napisao/la:
28 sep 2025, 18:54
muxa je napisao/la:
28 sep 2025, 18:39
milanist je napisao/la:
Pitah te ja sta je sa Sergia ako eto Fonseca ne valja. Znam da su ovdje isle samo rijeci hvale za Sergia, zasto on nije uspio?
Mislim vrtimo istu pricu stalno, svako ima svoje vidjenje i to je to.
I ta prica nisam ja ili mi bili za smjenu Piolia po svaku cijenu mi je bas smijesna. Pa nisam ni ja bio pod svaku cijenu da ostane. Sta bi vi Kloppa umjesto njeg pa da onda kazete eto vidite da je Milan dobar i da ga je Pioli kocio. Kako da ne, pa i ja bi ga mijenjao sa nekim odlicnim trenerom, zasto da ne. Nego poentu razgovora nikad niste htjeli sagledati iz drugog ugla i da priznate sebi da je Pioli bio itekako dobar trener u Milanu. To sto je imao ogranican roster pa je bilo i oscilacija nije jedini krivac. Spocitavale su mu se razne stvari ali nejse.
Ja se sjecan da se pisalo i za Mottu, Amorima, Sergia, Paladina, Italiana, De Zerbija kao odlucne i perspektivne trenere. Kad si im pominjao tad da tek treba da se dokazu onda su se razne statistike iznosile.
Polovina od tih nabrojani vec izgorilo u velikim klubovima, ali ajde ti to objasni nekima.
Ako prosla sezona kada smo zavrsili 8 ili 9, nije mogla nekima otvoriti oci, onda necu ja ni pokusavati 😁

Sto se tice diskusije, nisam je ja ni pokrenuo. Vi ste mene prozvali 🤣
Drug, godinama se na ovoj temi tebi pokušava objasniti da je Pioli bio dobar u Milanu do nekog momenta i onda to više nije bilo to, što pokazuju i rezultati. Dostigao je neki svoj peak i sve poslije je bilo patnja.

Sad, sve loše što se dogodilo nakon odlaska Piolija, tj. cijela prošla sezona, apsolutno ne znači da je ovaj trebao ostati i da je on neki stručnjak. Isto kao što da je, recimo, Fonseca prošle sezone uzeo tripletu ne bi značilo da je Pioli bio katastrofalan u Milanu. Scudetto i vraćanje tima na pravi put mu niko ne može uzeti, niti oduzima. Kraj, ende.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

galia95
Kontakt:

Post Postao/la galia95 » 28 sep 2025, 20:32

Odbrana Napolija: Juan Jesus, Marianucci i Gutierrez. 😅

Ljudi ovo se mora iskoristiti ❤️🖤

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 28 sep 2025, 20:35

Faraon
Ne bi se slozio bas sa tim, tj da je dostigao vrhinac u Milanu i da nije mogao nista vise pruziti. To se jedino ovdje na forumu moze procitati. Veliki broj strucnjaka po Italiji je smatralo gresku sto su pustili Piolia niz vodu, ali opet to je samo njihovo misljenje. Kao i nama sto je nase, pa svako za sebe misli da je u pravu.
Pisalo se ovdje i da je recimo Adli Zidane, pa sad treba da je tacno jel' 😁

Ajde da ne duljimo, sad ce tekma da se okrenemo njoj. Ovo je ionako sve proslost i ne moze se nista vratiti

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 28 sep 2025, 20:37

galia95 je napisao/la:
28 sep 2025, 20:32
Odbrana Napolija: Juan Jesus, Marianucci i Gutierrez. 😅

Ljudi ovo se mora iskoristiti ❤️🖤
Bas tako, i juce sam pominjao da imaju odsutnih u odbrani. Moraju ovo Pulisic i Gimenez iskoristiti.
Eh da je i Rafa skroz fit pa da tambura kroz ovu odbranu :D

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 28 sep 2025, 20:40

Ocekivan sastav veceras, tim koji pobjedjuje ne mijenja se.
Ja samo prizeljkujem da Ricci izbaci Fofanu, mada mi po igri i kretnji na terenu Ricci vise vuce na Modrica. Ili se samo meni tako doima!?

Sretno veceras momcima, idemo probat uzeti ovo i potvrditi dobru formu i vidjeti jesmo li za samog vrha. Napoli ima dosta izostanaka
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

Odgovori

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.