Jesi ti glup?
Golman je udario prvo loptu pa onda naseg igraca! Kakav ti je ovo screen? Razumijes li ti pravila fudbala uopste?
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Jesi ti glup?
Gurnuo je Guly malo loptu zato je Mufticu presla preko noge i poslje tog je nagazio Gulya . Nama su tako svirana 3/4 penala zbog tog nekog produzenog kontakta .
Pretrazi malo sto je bio samo 16 dana trenerMaroon1946 je napisao/la: ↑28 sep 2025, 16:4316 dana bio trener Maribora, mozda obori taj rekord kod nas
Nek se sad vrati Zekic nek preuzme bjelica jakir rezultat ce bit isti ako trener nebude imao apsulutnu autonomiju za treniranje odibir igraca koce igrat ko nece, nemojte bit ludi ljudiMaroon1946 je napisao/la: ↑28 sep 2025, 15:58Ljudi misle da ce biti ista drugacije sa drugim trenerom![]()
Djalovic je 10 klasa iznad svih ubleha u nasoj ligi, otisao je zbog belaja i tuce ne zbog rezultataPapakIzSa je napisao/la: ↑28 sep 2025, 16:54Pretrazi malo sto je bio samo 16 dana trenerMaroon1946 je napisao/la: ↑28 sep 2025, 16:4316 dana bio trener Maribora, mozda obori taj rekord kod nas
Nikakav trener. Takoreći početnik. Vodio u karijeri 40 takmicarskih utakmica, ima 1.62 sa Rijekom.PapakIzSa je napisao/la: ↑28 sep 2025, 16:54Pretrazi malo sto je bio samo 16 dana trenerMaroon1946 je napisao/la: ↑28 sep 2025, 16:4316 dana bio trener Maribora, mozda obori taj rekord kod nas
jurisicduska je napisao/la: ↑28 sep 2025, 16:58
Nikakav trener. Takoreći početnik. Vodio u karijeri 40 takmicarskih utakmica, ima 1.62 sa Rijekom.
To je najobjektvnije. Iz Maribora je sam otišao to stoji ali nama treba ozbiljan trener. Đalovic je neozbiljan trener. Nikakvih on 10 klasa nije ni ispred koga.
On ako dodje mi smo federalna do januarajurisicduska je napisao/la: ↑28 sep 2025, 16:58Nikakav trener. Takoreći početnik. Vodio u karijeri 40 takmicarskih utakmica, ima 1.62 sa Rijekom.PapakIzSa je napisao/la: ↑28 sep 2025, 16:54Pretrazi malo sto je bio samo 16 dana trenerMaroon1946 je napisao/la: ↑28 sep 2025, 16:43
16 dana bio trener Maribora, mozda obori taj rekord kod nas
To je najobjektvnije. Iz Maribora je sam otišao to stoji ali nama treba ozbiljan trener. Đalovic je neozbiljan trener. Nikakvih on 10 klasa nije ni ispred koga.
Ja se nadam da nije Đalovic jer bi to bila jos jedna fula u nizu. Kakvih 10 klasa, lik s Rijekom uzeo titulu, ne zna ni on kako. Hajduk i Dinamo sve izgubili pred kraj prvenstva.jurisicduska je napisao/la: ↑28 sep 2025, 16:58Nikakav trener. Takoreći početnik. Vodio u karijeri 40 takmicarskih utakmica, ima 1.62 sa Rijekom.PapakIzSa je napisao/la: ↑28 sep 2025, 16:54Pretrazi malo sto je bio samo 16 dana trenerMaroon1946 je napisao/la: ↑28 sep 2025, 16:43
Rijeka je po budžetu tek četvrti klub u HNL-u, npr. Dinamo ima 4 puta veći budžet. Nije realno očekivati neke impresivne brojke i rezultate, a osvojili su titulu.jurisicduska je napisao/la: ↑28 sep 2025, 16:58Nikakav trener. Takoreći početnik. Vodio u karijeri 40 takmicarskih utakmica, ima 1.62 sa Rijekom.PapakIzSa je napisao/la: ↑28 sep 2025, 16:54Pretrazi malo sto je bio samo 16 dana trenerMaroon1946 je napisao/la: ↑28 sep 2025, 16:43
Sta je tačno smiješno ?Turo je napisao/la: ↑28 sep 2025, 17:02jurisicduska je napisao/la: ↑28 sep 2025, 16:58
Nikakav trener. Takoreći početnik. Vodio u karijeri 40 takmicarskih utakmica, ima 1.62 sa Rijekom.
To je najobjektvnije. Iz Maribora je sam otišao to stoji ali nama treba ozbiljan trener. Đalovic je neozbiljan trener. Nikakvih on 10 klasa nije ni ispred koga.![]()
Glavno je da ti pratiš fudbal.možeš to vidjeti po kvaliteti tvog posta.jurisicduska je napisao/la: ↑28 sep 2025, 17:06Sta je tačno smiješno ?Turo je napisao/la: ↑28 sep 2025, 17:02jurisicduska je napisao/la: ↑28 sep 2025, 16:58
To je najobjektvnije. Iz Maribora je sam otišao to stoji ali nama treba ozbiljan trener. Đalovic je neozbiljan trener. Nikakvih on 10 klasa nije ni ispred koga.![]()
Lik koji je vodio seniorsku ekipu u 40 utakmica ukupno u životu nas treba vaditi iz ovog ambisa ?
Mogu li neki argumenti osim tih smajlija. Čuli za Đalovica osvojio sa Rijekom gdje su Hajduk i Dinamo se takmicili Ko će bit gori. Kao imao neki rezultat. Šta ako je one season wonder sto se i ispostavilo jer je u prvih 5 slijedece godine sa Rijekom imao 1 pobjedu u HNL-u nešto slično kao i mi ovdje ?
Samo se znate smijati. Ne pratite fudbal, nemate pojma ni o čemu. Klub je taoc navijača koji se razumiju u fudbal ko Mara u kriv k, i pišu po forumima i fejsbucima gluposti a Homer im se dodvorava. Tako je i Husref postavljen. Smiješno da ne može smjesnije.
Sto se tiče potpisa mog kladio sam se na naše Karine. Opkladu bih ispoštovao uvijek u životu. I dobro dođe da nas posjeti kakve Karine imamo u ekipi i na klupi.
I da dodam ta priča 10 klasa iznad će nas ugasit. 10 klasa iznad su kad osvoje titulu, plasiraju se u grupe samo tad. Taman Anceloti sjedio na klupi. Niko nije iznad nikog. Tik toker ih ubio namrtvo u derbiju. Iznad mog su kurca jedino.
Pa nije to do navijaca , cuj klub taoc navijaca po cemu ???jurisicduska je napisao/la: ↑28 sep 2025, 17:06Sta je tačno smiješno ?Turo je napisao/la: ↑28 sep 2025, 17:02jurisicduska je napisao/la: ↑28 sep 2025, 16:58
Lik koji je vodio seniorsku ekipu u 40 utakmica ukupno u životu nas treba vaditi iz ovog ambisa ?
Mogu li neki argumenti osim tih smajlija. Čuli za Đalovica osvojio sa Rijekom gdje su Hajduk i Dinamo se takmicili Ko će bit gori. Kao imao neki rezultat. Šta ako je one season wonder sto se i ispostavilo jer je u prvih 5 slijedece godine sa Rijekom imao 1 pobjedu u HNL-u nešto slično kao i mi ovdje ?
Samo se znate smijati. Ne pratite fudbal, nemate pojma ni o čemu. Klub je taoc navijača koji se razumiju u fudbal ko Mara u kriv k, i pišu po forumima i fejsbucima gluposti a Homer im se dodvorava. Tako je i Husref postavljen. Smiješno da ne može smjesnije.
Sto se tiče potpisa mog kladio sam se na naše Karine. Opkladu bih ispoštovao uvijek u životu. I dobro dođe da nas posjeti kakve Karine imamo u ekipi i na klupi.
Netacno. Poslije kontakta gulija, muftic je izbio loptu u aut tj u stranu i gulija pokupio.bordobijeli je napisao/la: ↑28 sep 2025, 16:53Gurnuo je Guly malo loptu zato je Mufticu presla preko noge i poslje tog je nagazio Gulya . Nama su tako svirana 3/4 penala zbog tog nekog produzenog kontakta .
Screen je takav da se ovde jasno vidi ko je na lopti, a ko je poprilično udaljen od nje. Ako je po tebi logično da ovde Muftić prije stiže do lopte i da nakon što je on navodno udara ovom jačinom sa kojom je zamahnuo lopta završava u autu kod korner zastavice onda odgovaraš na moje kontra pitanje da li si ti normalan.
Trenutno korisnika/ca: ajdohordas, badboy, BeYaZ, Bing [Bot], bvsic, Dobrinja12345, johntravolta123, KarloIvandic i 84 gosta.