Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Kakvo sudjenje u posusju....cccc...i neko se nada necemu.
-
- Kontakt:
Vidi drug uvijek sam bio čovjek kad je nešto očigledno. Ne volim kurcenja, podržavam svoj klub. A mislim da bi laganje samog sebe u ovom momentu bilo pogubno za moj klub. Loši smo i to je to. Vama svaka čast u kakvim uslovima pravite to sto pravite i na koheziji navijača i igrača i trenera. Nadam se da ćemo se mi prije svega vratiti sebi pa onda početi pričati o zelenom terenu. Nalazimo se u jako lošem momentu za nas klub, za koji se tacno ne vidi ni rješenje ni izlaz. Nije mi niko uzeo account. Jedno je zezati se i provocirati ali kad se priča ozbiljno treba bit normalan i objektivan. To sto vas nekad podjebavam, mislim da je to normalno. Nisam nikad nikom majke psovao, sprjecavao sam da vas zovu cetnicima, svaki put stao na stranu istine. Da znate 20% dešavanja u našem klubu još bi nas vise kanalili, srećom ne znate.bhsport je napisao/la: ↑28 sep 2025, 17:49Ko je uzeo tvoj accoun duska?jurisicduska je napisao/la: ↑28 sep 2025, 17:29Crveni se može diskutovati jer ima dva opasna i nedozvoljena kontakta s tim da se tu jasno vidjelo da to nije namjerno. I žuti je adekvatnija kazna ondje.
Nakon pogledanog snimka vidi se da je Guli došao prvi do lopte ali je tako mlitavo dodirnuo da je Muftic stigao udarit tu loptu sto automatski znaci da je to čist start i nema govora o penalu.
Ovi sto pričaju sto s nama to svirnulo par puta ne znaci da treba svirat situacije koje nisu bile u nasu korist. To je krađa.
Željezničar odigrao urakmicu perfektno takticki. Adžem pustio Husrefu loptu , umorio mu igrače, izlazio u presing sa 4-5 igrača znajući da nasi ne mogu mirno to riješiti. Uzeo 4-5 lopti na našoj polovni. 1 nabili na tranzit, 2 puta dali go, 1 nehotično zadnjom nogom napravili faul pa gol poništen, 1 Rakić fulio. I to kao slučajnost. To je bio plan igre. Nadigrali nas ljudi u svakom pogledu. Naše prilike su plod nekvalitnih odluka igrača u njihovoj odbrani , Sedorf je 2 puta podletio pod loptu glavom gdje je mogao ocistiti , a Karamarko jednom dodao Guliju, i ono Mufticevo ispucavanje, to nije plod nikakvog plana nego slučajnosti i greške.
Sasvim zasluženo su nas dobili, sasvim zasluženo su tu gdje jesu a mi tu gdje jesmo. Pogledat se u ogledalo manje pričati vise raditi, o navijanju i podršci klubu ne treba ni govoriti govore posjete i atmosfera sami za sebe.
Šta je problem pružiti ruku reci bolji ste vidimo se ima još 3 derbija i raditi malo na sebi da ti se ovo ne desi. Tako se stvaraju pobjednici a ovako negiranjem očiglednih stvari tipa da su nas razbili na derbiju i da smo dobro prošli se stvaraju luzeri.
Svaka ti čast na rezimeu, jako cijenim ovo.
Raditi i sutiti. Nikom mi ne možemo moralisat ni propagirat istine o fudbalu. Iskreno to mislim i za vas i priželjkujem da vam se obije o glavu ovo kurcenje. Sto je i ljudski priželjkivati. Jok evo trebam navijati za vas.
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Glavni sudija na dva metra od situacije, pušta da se igra, pomoćni čim je shvatio šta se dešava diže zastavicu i faul za Borac. 

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- kolezeljovac
- Kontakt:
Ali atmosfera na tribinama 

Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
Pa niti nema ljudi, nema 400njak mozda. A vidit ces na kraju kad napumpaju sluzb na 1000+
-
- Kontakt:
Dobro veče svima osim kujanima
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Do sada Želji je poništeno 5.golova, protiv Želje 1.poništen u Doboju. Sviran 1.penal za nas i 1.penal protiv nas.. 2.crvena protiv nas, oba u Mostaru, 1.crveni za nas isto u Mostaru.
Sad kreće yebavanje još veće.
Sad kreće yebavanje još veće.
Svaki kontakt faul za Borac, klasika, koliko je 6 ili 7:0 u prekršajima?
Ne glupiraj se više.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
Mozel ga Borac cajnoslu primit da se pogura dvica u lajvu na bolju kvotu
Koji faul nije bio, tacno? Da sjecka igru, sjecka, sto je lose za obe ekipe 8:4 je u prekrsajima, kontam da cete i aute poceti brojati… a crveni za Satajevo i penal to nista?

Kakav cirkus sa Borcem,svaki malo jaci start se detaljno provjerava u var sobi moze li se kako navuci crveni,jel vas stid idioti jedni,imate li barem malo obraza.
12345678922 je napisao/la: ↑28 sep 2025, 18:02Mozel ga Borac cajnoslu primit da se pogura dvica u lajvu na bolju kvotu
Teško, ne može Posušje da zadrži loptu ni dvije sekunde.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Eh tako sam i ja prizeljkivao nakon poraza 1-2 i jos 15 bodova u igri te onog kurcenja izveli vas u evropu.jurisicduska je napisao/la: ↑28 sep 2025, 17:54Vidi drug uvijek sam bio čovjek kad je nešto očigledno. Ne volim kurcenja, podržavam svoj klub. A mislim da bi laganje samog sebe u ovom momentu bilo pogubno za moj klub. Loši smo i to je to. Vama svaka čast u kakvim uslovima pravite to sto pravite i na koheziji navijača i igrača i trenera. Nadam se da ćemo se mi prije svega vratiti sebi pa onda početi pričati o zelenom terenu. Nalazimo se u jako lošem momentu za nas klub, za koji se tacno ne vidi ni rješenje ni izlaz. Nije mi niko uzeo account. Jedno je zezati se i provocirati ali kad se priča ozbiljno treba bit normalan i objektivan. To sto vas nekad podjebavam, mislim da je to normalno. Nisam nikad nikom majke psovao, sprjecavao sam da vas zovu cetnicima, svaki put stao na stranu istine. Da znate 20% dešavanja u našem klubu još bi nas vise kanalili, srećom ne znate.bhsport je napisao/la: ↑28 sep 2025, 17:49Ko je uzeo tvoj accoun duska?jurisicduska je napisao/la: ↑28 sep 2025, 17:29Crveni se može diskutovati jer ima dva opasna i nedozvoljena kontakta s tim da se tu jasno vidjelo da to nije namjerno. I žuti je adekvatnija kazna ondje.
Nakon pogledanog snimka vidi se da je Guli došao prvi do lopte ali je tako mlitavo dodirnuo da je Muftic stigao udarit tu loptu sto automatski znaci da je to čist start i nema govora o penalu.
Ovi sto pričaju sto s nama to svirnulo par puta ne znaci da treba svirat situacije koje nisu bile u nasu korist. To je krađa.
Željezničar odigrao urakmicu perfektno takticki. Adžem pustio Husrefu loptu , umorio mu igrače, izlazio u presing sa 4-5 igrača znajući da nasi ne mogu mirno to riješiti. Uzeo 4-5 lopti na našoj polovni. 1 nabili na tranzit, 2 puta dali go, 1 nehotično zadnjom nogom napravili faul pa gol poništen, 1 Rakić fulio. I to kao slučajnost. To je bio plan igre. Nadigrali nas ljudi u svakom pogledu. Naše prilike su plod nekvalitnih odluka igrača u njihovoj odbrani , Sedorf je 2 puta podletio pod loptu glavom gdje je mogao ocistiti , a Karamarko jednom dodao Guliju, i ono Mufticevo ispucavanje, to nije plod nikakvog plana nego slučajnosti i greške.
Sasvim zasluženo su nas dobili, sasvim zasluženo su tu gdje jesu a mi tu gdje jesmo. Pogledat se u ogledalo manje pričati vise raditi, o navijanju i podršci klubu ne treba ni govoriti govore posjete i atmosfera sami za sebe.
Šta je problem pružiti ruku reci bolji ste vidimo se ima još 3 derbija i raditi malo na sebi da ti se ovo ne desi. Tako se stvaraju pobjednici a ovako negiranjem očiglednih stvari tipa da su nas razbili na derbiju i da smo dobro prošli se stvaraju luzeri.
Svaka ti čast na rezimeu, jako cijenim ovo.
Raditi i sutiti. Nikom mi ne možemo moralisat ni propagirat istine o fudbalu. Iskreno to mislim i za vas i priželjkujem da vam se obije o glavu ovo kurcenje. Sto je i ljudski priželjkivati. Jok evo trebam navijati za vas.
Sada samo frustracija ispoljava na drugoj strani.
Meni dosta i ovo sto vidim da mogu meziti svoje pitare a tebi jos jednon veliki respekt na stavu, misljenju i pisanju.
Pozelio bih zbog tebe da se brzo izvadite iz govana ali sto kazes na kraju posta jace je od mene da to ne napisem.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Minimalno četiri faula nisu bila, odnosno kontra strani ih nikad ne bi dosudio. Pa ona komična situacija kod aut linije kad glavni pušta da se igra, a pomoćni maše iako je glavni bliži situaciji, pa slobodnjak za Borac kad je golman odbranio... isto iz nepostojećeg faula.
Klasika.
Džaba krečiš. Ja mogu ovako do zore.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
A crveni za Zelju protiv Sarajeva i penal za Sarajevo?
-
- Kontakt:
Dosli i navijaci željezničara tobe , do sad im nije smetalo kad se gura Borac , sad naglo postali osjetljivi na sudije . Ovo u Posušju je kamilica kako se znalo suditi .
Ni crveni ni penal.

Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Trenutno korisnika/ca: Paromlinac i 12 gostiju.