English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
- JayCatwright
- Kontakt:
Re: English Premier League
Traze faul za ovo

Čist faul kod gola i nesviran penal. Prime Pepova Barca ne bi osvojila u ovakvim uvjetima. 
Gabriel 
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Gabriel reagovao jako loše, ne znam zašto je pomislio da posle ovakvog kontakta može dobiti faul.
Ja sve mislim da se vi zaje.bavate sa ovom pričom o štimanju. Jel vi stvarno u to vjerujete, to što se sebi utufili u glavu?
Emancipate yourselves from mental slavery...
Memento Mori...
Memento Mori...
Haha aj recikliraj svoj post, ukljuci te dvije vijuge u mozguchily-rz je napisao/la: ↑28 sep 2025, 18:07Logično je da ste deset puta ofanziviniji od Arsenala kad imate deset puta više dosudjenih penala prošle sezone. Nevjerovatno koliko ste bestidni s takvim komparacijama dan nakon utakmice kad ste dali gol nakon što je Salah odbojkaški igrao rukom i to sve gledao VAR dvije minute.
Hoces hint?
Ovaj nesretnik se baci ko da ga je tenk udario. Siluj nick englesku nejac.
1946-1987
- Quartararo
- Kontakt:
Nedostaje forumaš @Masqareda. 
Vidi se i na ponovljenom da nema tu jacine za faula, dotakao ga samo.
I gdje smo primili gol iz neregularnog kornera. Samo to ne spominjes je si bezobrazan i licemjeranchily-rz je napisao/la: ↑28 sep 2025, 18:07Logično je da ste deset puta ofanziviniji od Arsenala kad imate deset puta više dosudjenih penala prošle sezone. Nevjerovatno koliko ste bestidni s takvim komparacijama dan nakon utakmice kad ste dali gol nakon što je Salah odbojkaški igrao rukom i to sve gledao VAR dvije minute.
Zadnja izmjena: Venom, dana/u 28 sep 2025, 18:10, ukupno mijenjano 1 put.
Srce, čast i ponos!
- JayCatwright
- Kontakt:
Ovaj Voltemade me podsjeća na Rudija Felera iz zlatnih dana Bundeslige 80-ih godina. 
Trebao je onda laktom Woltedmadea.
NIKAD se više neće dogoditi slična situacija a da ne svira penal.
Samo Arsenalu, već viđeno bezbroj puta.
Samo Arsenalu, već viđeno bezbroj puta.
- akisarajevo92
- Kontakt:
Pisao sam ja, mix Rudi Völlera i Jürgena Klinsmanna
Don't believe the hype.
-
Severina007
- Kontakt:
Dobio je i Njukastl prije petnaestak minuta nereguralan korner, nema VAR za to, ruku Salaha je sudija gledao dvije minute na usporenom snimku.Venom je napisao/la: ↑28 sep 2025, 18:09I gdje smo primili gol iz neregularnog kornera. Samo to ne spominjes je si bezobrazan i licemjeranchily-rz je napisao/la: ↑28 sep 2025, 18:07Logično je da ste deset puta ofanziviniji od Arsenala kad imate deset puta više dosudjenih penala prošle sezone. Nevjerovatno koliko ste bestidni s takvim komparacijama dan nakon utakmice kad ste dali gol nakon što je Salah odbojkaški igrao rukom i to sve gledao VAR dvije minute.
- JayCatwright
- Kontakt:
Nema nijednog simpaticnog igraca Arsenala u citavom rosteru, skupina umisljenih cigana bez ijednog osvojenog trofeja u karijeri. Ajmo Bruno doktore bar jedan ACL danas
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.