Jos se njima normalno sudi, zamisli kad ih pocnu krast.
Premijer liga BiH - aktuelno
- jurisicduska
- Kontakt:
-
bordobijeli
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
****12345678922 je napisao/la: ↑28 sep 2025, 18:10Tišina kujanu, uvijek smo ih prozivalibordobijeli je napisao/la: ↑28 sep 2025, 18:08Dosli i navijaci željezničara tobe , do sad im nije smetalo kad se gura Borac , sad naglo postali osjetljivi na sudije . Ovo u Posušju je kamilica kako se znalo suditi .
kujani u kolibe
- Hrammm1921
- Kontakt:
Ajde Posusjee dobro se drze ovo 44min
Sve kontam Nodi me citira, zbog potpisa.jurisicduska je napisao/la: ↑28 sep 2025, 18:11Jos se njima normalno sudi, zamisli kad ih pocnu krast.
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Naravno da znam, gledamo to evo već petu godinu, ništa novo.
Ne treba ti fakultet za ovo, samo malo mozga i ne smiješ biti ljudska gnjida pa to ignorisati.
Naravno, to je siguran put SNSD prćije u prvu ligu entiteta, kad-tad, za 3 ili 5 godina, nebitno je, ali će se desiti pa ćemo treći put častiti.
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
Nije samo da si bezobrazan nego malo i priglupVirtu4l je napisao/la: ↑28 sep 2025, 18:15
Naravno da znam, gledamo to evo već petu godinu, ništa novo.
Ne treba ti fakultet za ovo, samo malo mozga i ne smiješ biti ljudska gnjida pa to ignorisati.
Naravno, to je siguran put SNSD prćije u prvu ligu entiteta, kad-tad, za 3 ili 5 godina, nebitno je, ali će se desiti pa ćemo treći put častiti.![]()
-
bordobijeli
- Kontakt:
Nema kartona za povlacenje ima za prigovor . Standard, sto bi rekli sve cisto

Dugo si izdržao.
Zato ne čačkaj mečku.
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
2 prekrsaja Borca, prvi ne svira, drugi povlačenje za dres s leđa = žuti karton
Sudac vraća na onaj prvi
A žuti klupi Pos
Sudac vraća na onaj prvi
A žuti klupi Pos
Kako niste, napravili milion gresaka sinoc nadje se 5 debila traze penal i crveni. Ne mozes se pomiriti da je ekipa prelosa, da vas ne zakidaju svaku tekmu..
Fk Željezničar.
Zar vi niste isto protiv ŠB radili?
I to na snimkama se vidi da su ofsajdi. Minimalni ali jesu
I prigovarali za 1 žuti karton, a ŠB dobio 4 nigdje veze
Kao sto rekoh samo se vrti u krug, ŠB već u petak oštećen drastično
- dubioza144
- Kontakt:
Jel ovo Čikalo sudija
Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Govorim za svaku tekmu kralju, ono proslo kolo ne treba ni komentarisati, ali nama nije svaka tekma sudija ,ostetili nas za zuti,penal.brig je napisao/la: ↑28 sep 2025, 18:19Zar vi niste isto protiv ŠB radili?
I to na snimkama se vidi da su ofsajdi. Minimalni ali jesu
I prigovarali za 1 žuti karton, a ŠB dobio 4 nigdje veze
Kao sto rekoh samo se vrti u krug, ŠB već u petak oštećen drastično
Fk Željezničar.
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Da vam kazem kako ce se razvijati ova utakmica..
Borac ce vjerovatno imati neki prekid ili korner, i nece se desiti prekrsaj nad igracem na kojeg ide lopta, nego ce neko tamo lijevi potpuno nebitan u akciji, iskoristiti i najmanji kontakt ili povlacenje,past ce ko da skace sa starog mosta u Neretvu, var ce pozvat sudiju da pregleda,dosudit ce penal i Borac uzima.
Borac ce vjerovatno imati neki prekid ili korner, i nece se desiti prekrsaj nad igracem na kojeg ide lopta, nego ce neko tamo lijevi potpuno nebitan u akciji, iskoristiti i najmanji kontakt ili povlacenje,past ce ko da skace sa starog mosta u Neretvu, var ce pozvat sudiju da pregleda,dosudit ce penal i Borac uzima.
Ne gledam utakmicu jer znam da će sudije napraviti šou kad igra Borac, a vidim da je baš tako.
Jednostavno mi se ne gleda. Gadi mi se sve to.
Samo se pitam kakav obraz imaju ti ljudi i imaju li ga uopće.
Ustvari svi u savezu.
I je li konačno vrijeme da Sipa uđe u savez i izvrši kompletnu provjeru.
Sudije mora da su dobro pođonjene.
Nema drugog objašnjenja.
Jednostavno mi se ne gleda. Gadi mi se sve to.
Samo se pitam kakav obraz imaju ti ljudi i imaju li ga uopće.
Ustvari svi u savezu.
I je li konačno vrijeme da Sipa uđe u savez i izvrši kompletnu provjeru.
Sudije mora da su dobro pođonjene.
Nema drugog objašnjenja.
- tutankamon1905
- Kontakt:
Samba71 je napisao/la: ↑28 sep 2025, 12:42Ma pjevali bi i njima igrači skinite zastave, ali ih nemaju...tutankamon1905 je napisao/la: ↑28 sep 2025, 12:39Koliko je smjesno da jedna grupa koja izgubi sve zastave i citavu povijest grupe, i ne uradi nista po tom pitanju da ih vrati govori nekome da skinu dresove![]()
No Hard Feelings Oplođeni, morao sam![]()
Ljudi zapalili stvari iz fan shopa
Poceli su i nove zastave radit lagano da se ima s cim mahat.
Najjadnija i najsmjesnija navijacka skupina ubjedljivo. A najgore od svega sto su sami sebe doveli u tu situaciju jer su pomislili da su veliki
Idem uplatiti cenera na ovaj scenario, para da se uzme, da se iskoristi proricanje forum prorokaavalPacidoroP je napisao/la: ↑28 sep 2025, 18:24Da vam kazem kako ce se razvijati ova utakmica..
- jurisicduska
- Kontakt:
0:4 će ova tekma završiti.
Dobro je, ziv si.
Trenutno korisnika/ca: johntravolta123, MostarskiBijeli1, Venom i 27 gostiju.