FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Nadam se da je Mamic puno pametniji nego mnogi na forumu koji su prizivali Husrefa a evo sad prizivaju zvanicno najgoreg trenera u historiji. U ovoj ligi nije bitan trener,igraci jer da si Real neces biti sampion evo neka neko pogleda lakrdiju u Posusiju.
Mi dodjemo nesto kao united i celzi.. Silne pare ulozene u igrace, sirok roster a rezultata i dalje nemas plus svi igraci sto ti odu magicno prorade.
- GianlucaPagliuca71
- Kontakt:
Ako vec ne pratite druge lige onda nemojte lupati napamet. Djalovic je loziona trener i nista vise od toga. Uzeo je titulu zbog te lozione i zbog lose konkurencije.
Nije se pobio on u Mariboru i nije kriv sto je ostao 15 dana vec je popio samar u sukobu dva igraca.
Zeljko Sopic je najbolja opcija.
Nije se pobio on u Mariboru i nije kriv sto je ostao 15 dana vec je popio samar u sukobu dva igraca.
Zeljko Sopic je najbolja opcija.
Svi u napad jedan je Hase!
ZZ !
ZZ !
-
- Kontakt:
Ako se Feđa Dudic približi klubu vraćam članske i dok on ne ode neću pratit Sarajevo. To je najgori trener u historiji ovog kluba u žestokoj konkurenciji.
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Molim Vas, ko Boga Vas molim da se uz trenera zaposli i psiholog, hodza, fratar i pop
Da se kurban zakolje i mevlud organizuje
Da se kurban zakolje i mevlud organizuje

JEDAN GRAD DVA KLUBA
JEDAN ŠPICA DRUGI TRUBA
JEDAN ŠPICA DRUGI TRUBA
Ako Mamić bira, trener će biti Krznar 99%
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
Vala ako su nam opcije Đalović i Dudić nek Adem bude igrač-trener
Moze li mi neko objasniti, zasto je Djalovic los trener ?
Covjek odlicno vodio Rijeku, preporodio Maribor u kratkom vremenu, ali nije za nas, je li ?
Moze nas voditi Hus, ali Djalovic je "katastrofa" rijesenje ?
Nebitno da li ce biti ili nece nas trener, ali ima li neko da mi argumentovano kaze u cemu je to njegov "nekvalitet" za nas ?
To mi ko Liverpool, a on vodio neku Rijeku i Maribor za koga nismo nikad ni culi...
Covjek odlicno vodio Rijeku, preporodio Maribor u kratkom vremenu, ali nije za nas, je li ?
Nebitno da li ce biti ili nece nas trener, ali ima li neko da mi argumentovano kaze u cemu je to njegov "nekvalitet" za nas ?
To mi ko Liverpool, a on vodio neku Rijeku i Maribor za koga nismo nikad ni culi...
Samo Husref, vratit Cimija i Amkeca. Niko drugi ne moze vodit SarajvoVanja8 je napisao/la: ↑28 sep 2025, 18:37Moze li mi neko objasniti, zasto je Djalovic los trener ?
-
- Kontakt:
Koja je to bolest pa stalno prizivat neke bivse,Rozman je za njega Murinjo licno.jurisicduska je napisao/la: ↑28 sep 2025, 18:31Ako se Feđa Dudic približi klubu vraćam članske i dok on ne ode neću pratit Sarajevo. To je najgori trener u historiji ovog kluba u žestokoj konkurenciji.
-
- Kontakt:
Damir je u ujpestu koliko znam, tako da ce biti tesko izvodivo ali kao trener sigurno dva levela od trenutnog. Kazu Đalović loziona trener vala za nasu ligu i treba taj tip evo kako kone na lozionu mic po mic i u top 2 su
„Ne razumeš ti mene, moja Vahdo, ja volim Sarajevo više nego sebe" - Asim Ferhatovic Hase
S obzirom kako su nam se natovarili ovi kriminalci iz Saveza i na šta ova liga liči s obzirom na sudjenje koje Borac ima, bolje ulożit pare u neku poljoprivredu nego plaćat masno igrače i trenere.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga!
Sta ce nam sad Keno Handzic ? U B tim ili na Grbavicu kod svojih ?
Mozda opet nece doci na Kosevo 11 godina...
Mozda opet nece doci na Kosevo 11 godina...
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Možda 102, ali samo 2 nikako… od ovog trenutnog je Adzem 2 levela iznad, kamoli neki ozbiljan trenerventilateur je napisao/la: ↑28 sep 2025, 18:43Damir je u ujpestu koliko znam, tako da ce biti tesko izvodivo ali kao trener sigurno dva levela od trenutnog. Kazu Đalović loziona trener vala za nasu ligu i treba taj tip evo kako kone na lozionu mic po mic i u top 2 su
-
- Kontakt:
Sprdali mi Adzema lik dobi i Borac i Zrinjski i nas.Dokaz o stanju u ligi i koliko ti je bitno naloziti ekipu.ventilateur je napisao/la: ↑28 sep 2025, 18:43Damir je u ujpestu koliko znam, tako da ce biti tesko izvodivo ali kao trener sigurno dva levela od trenutnog. Kazu Đalović loziona trener vala za nasu ligu i treba taj tip evo kako kone na lozionu mic po mic i u top 2 su
Ja sam za Peteva ili Sopica,Đalovic bi me zadovoljio,Stanojevic nikako ni slucajno
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Bukvalno na neki hajc u tih par utakmica, uz takmičenje Hajduka i Dinama i ja mislim 5-6 kola bez pobjede i jednih i drugih je odveo Rijeku do titule. Prije toga ne znam da je ikoga vodio, bio kao igrac u Rijeci..Vanja8 je napisao/la: ↑28 sep 2025, 18:37Moze li mi neko objasniti, zasto je Djalovic los trener ?
Ja pratim poprilično HNL i realno nije se pokazao kao neki taktičar.
Bukvalno ok trener i nista više od toga. Daleko od katastrofe i daleko bolje rijesenje od trenutnog, ali i činjenica da ima dosta boljih rijesenja. Sopic i Petev su sigurno bolji izbor.
- napoleon72
- Kontakt:
Neiskusan. Po meni vise hajp trener, nesta poput Mulalica ovdje. Osvojio titulu u Rijeci vise sretno nego spretno. Ti hajp treneri koji preuzmu ekipu nekad nakon starta sezone su odlicni za neki pozitivni sok i obicno "preporode" ekipu, al nikad se ne pokazu kao dobro rjesenje za pripremu ekipe od nule. Eto i Djalovic je u novu sezonu usao katastrofalno. Takav je bio i rahmetli Dzeno, u 3 navrata je kao vatrogasac uzimao trofeje, a 2 puta je krenuo sezonu od nule i jako brzo dobio otkaz. "Evropski" primjeri su npr Roberto Di Matteo ili Guus Hiddink. Di Matteo je preuzeo ekipu koja je bila sedma na tabeli i osvojio LP. Ja bih radije trenera koji je dokazan od nule, da zna poslozit ekipu, napravit raspored treninga, plan priprema, tempiranje forme itd.Vanja8 je napisao/la: ↑28 sep 2025, 18:37Moze li mi neko objasniti, zasto je Djalovic los trener ?
GRMI SA SJEVERA!
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
Trenutno korisnika/ca: AuroraBorealis, ebi46, Ferrante071, Fouzi1, Google Adsense [Bot], MaroonBjelave, MaroonWhite1946, Rule_hz, skoJaa, stokastoka23, Zagor i 71 gost.