Vedad Ibisevic

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

amir
Kontakt:

Re: Vedad Ibisevic

Post Postao/la amir » 16 jun 2009, 20:26

miralem444 je napisao/la:jedva cekam da vidim zajedno vedu i dzeku u napadu a iz njih miske
100 % moje misljenje, i ja to jedva cekam
Zeljeznicar, Juventus, BiH, Italija, Salihamidzic, Del Piero, Ibisevic
Dok sunce sja, dok disem ja, voljet cu vas ja
Vedad Ibisevic-veliki igrac-veliki covijek-veliki golgeter

Tarik14
Kontakt:

Post Postao/la Tarik14 » 19 jun 2009, 16:19

RiNo
Kontakt:

Post Postao/la RiNo » 19 jun 2009, 16:38

Tarik14 je napisao/la:http://www.****/site/index.php?option=com_content&view=article&id=364:ibievi-boli-vie-nema-za-deset-dana-kreem-u-akciju&catid=1:latest-news&Itemid=57

Ibisevic se oporavlja! :D
De vec nauci, da ne mozes ostavljati link sa Reprezentacije tacka net.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Prošlo je šest mjeseci otkako je tadašnji najbolji strijelac Bundeslige, Vedad Ibišević, doživio povredu križnih ligamenata na prijateljskoj utakmici protiv HSV-a u španskoj La Mangi. Bosanski san o prvom strijelcu njemačke lige u trenutku je postao noćna mora svim navijačima i poštovateljima Vedada Ibiševića. Dok su mu neki predviđali završetak karijere, Vedad je odlučno poduzimao sve da se na zeleni teren vrati što prije u što boljoj formi.

Vedade, šta radiš deset dana pred početak priprema Hoffenheima, koje su zakazane za 29. juni?

"Nažalost ne mogu reći da kao većina odmaram i opuštam se jer trenutno prolazim kroz završnu fazu priprema za početak aktivnog treninga u punom tempu. Radim neke vježbe koje će u potpunosti zaokružiti proces mog oporavka. Kako ste već rekli za deset dana krećem punim tempom trenirati sa ostatkom ekipe."

Lijepo će biti trenirati opet sa svim svojim drugovima iz kluba?

"Svakako da je ljepše trenirati u grupi nego sam. Kao prvo zanimljivije je, a svakako i korisnije za cijeli kolektiv. Jedva čekam da se vratim u normalu kao prije šest mjeseci!"

Nisi još igrao na Rhein-Neckar-Arena stadionu?

"Da, nažalost nisam. Saigrači mi kažu da je atmosfera fantastična i da je jako lijepo igrati na našem novom stadionu. Iako nisam nastupao, svakako sam bio na svakoj utakmici koju smo igrali kod kuće, tako da mi se neće biti teško prilagoditi novoj infrastrukturnoj sredini."

Kako si proveo protekli mjesec, isključivo odmarajući se ili?

"Samo sam deset dana imao potpuni odmor. Ostatak "odmora" sam koristio za jačanje fizičke spreme te tako u nove pripreme ulazim potpuno oporavljen i spreman."
100% sportski i krajnje opušten potpis

miralem444
Kontakt:

Post Postao/la miralem444 » 19 jun 2009, 17:21

pa to je nas zmaj
RiNo je napisao/la:
Tarik14 je napisao/la:http://www.****/site/index.php?option=com_content&view=article&id=364:ibievi-boli-vie-nema-za-deset-dana-kreem-u-akciju&catid=1:latest-news&Itemid=57

Ibisevic se oporavlja! :D
De vec nauci, da ne mozes ostavljati link sa Reprezentacije tacka net.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Prošlo je šest mjeseci otkako je tadašnji najbolji strijelac Bundeslige, Vedad Ibišević, doživio povredu križnih ligamenata na prijateljskoj utakmici protiv HSV-a u španskoj La Mangi. Bosanski san o prvom strijelcu njemačke lige u trenutku je postao noćna mora svim navijačima i poštovateljima Vedada Ibiševića. Dok su mu neki predviđali završetak karijere, Vedad je odlučno poduzimao sve da se na zeleni teren vrati što prije u što boljoj formi.

Vedade, šta radiš deset dana pred početak priprema Hoffenheima, koje su zakazane za 29. juni?

"Nažalost ne mogu reći da kao većina odmaram i opuštam se jer trenutno prolazim kroz završnu fazu priprema za početak aktivnog treninga u punom tempu. Radim neke vježbe koje će u potpunosti zaokružiti proces mog oporavka. Kako ste već rekli za deset dana krećem punim tempom trenirati sa ostatkom ekipe."

Lijepo će biti trenirati opet sa svim svojim drugovima iz kluba?

"Svakako da je ljepše trenirati u grupi nego sam. Kao prvo zanimljivije je, a svakako i korisnije za cijeli kolektiv. Jedva čekam da se vratim u normalu kao prije šest mjeseci!"

Nisi još igrao na Rhein-Neckar-Arena stadionu?

"Da, nažalost nisam. Saigrači mi kažu da je atmosfera fantastična i da je jako lijepo igrati na našem novom stadionu. Iako nisam nastupao, svakako sam bio na svakoj utakmici koju smo igrali kod kuće, tako da mi se neće biti teško prilagoditi novoj infrastrukturnoj sredini."

Kako si proveo protekli mjesec, isključivo odmarajući se ili?

"Samo sam deset dana imao potpuni odmor. Ostatak "odmora" sam koristio za jačanje fizičke spreme te tako u nove pripreme ulazim potpuno oporavljen i spreman."
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 19 jun 2009, 21:06

nadam se da ce nas vedo biri jos bolji poslije ove operacije i da gledamo kako nas zmaj i dijamant u tandemu haraju po juznoj africi
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

bh fanatik
Kontakt:

Post Postao/la bh fanatik » 19 jun 2009, 22:10

i ja se takodze nadam da ce nam se vedo vratiti u staru formu mada ce mu na pocetku biti tesko jer ce se bojati duela ali vremenom ce to prevazici.sto se tice njegove povrede to je jedna od najtezih kod sportista ali ima primjera da igraci posle te povrede budu isti ili cak bolji nego prije,primjer messi,a ima i slucajeva da se igraci posle te povrede i operacije uvijek ponovo povrijedzuju i da nikad neudzu u staru formu ali ja mislim da je tu najvaznije kako je operacuja uradzena,kakav je doktor to uradio, ja mislim da su kod vede vrhunski doktori bili,ipak je on tako popularan bio a i ta bolnica je kazu jedna od najboljih u evropi za te povrede ligamenata.isto tako je bitno koliko je igrac psihicki jak da to sve prevazidze na najbolji nacin i prave terapije su bitne da se pravilno radi i trenira od samog pocetka a kod vede je to bilo sve profesionalno.i ja sam imo tu istu povredu samo sto nisam operiso ali zato sad imam pravih problema sa koljenom,skroz je nestabilno nesmijem se nikako sportom baviti odma koljeno ode na stranunu i odma bolovi pravi.

kukurijek
Kontakt:

Post Postao/la kukurijek » 21 jun 2009, 14:03

13.07.09. bice prikaza nekakav Sky-spot u kome ucestvuje i Vedo.Traje samo 45 sekundi, neznam o cemu se radi, ali posto je nas Vedo tu vrijedi pogledati.
http://www.bild.de/BILD/sport/fussball/ ... espot.html

RiNo
Kontakt:

Post Postao/la RiNo » 22 jun 2009, 02:54

Iz San.ba
Do pri­je po­la go­di­ne, svi su ga sla­vi­li, pa­zi­li i ma­zi­li, te­to­ši­li, a on­da je do­šla ko­bna po­vre­da. Du­go­traj­no li­je­če­nje, ne­pro­spa­va­ne no­ći, da­ni i da­ni na šta­ka­ma, sa no­gom u gip­su, spe­ci­jal­ne vje­žbe... Sve je ma­nje bi­lo onih ko­ji su se hva­li­li pri­ja­telj­stvom sa, do ta­da, prvim stri­jel­cem Bun­de­sli­ge. Uz nje­ga su os­ta­li pra­vi. Ve­dad ni­je i ne smi­je bi­ti za­bo­rav­ljen. Spor­tska i ljud­ska gro­ma­da, as ko­ji je, kao da­nas Edin Dže­ko pro­no­sio sla­vu svo­je ze­mlje, bio naš pra­vi am­ba­sa­dor, us­pje­šno se opo­rav­lja i us­ko­ro će ra­di­ti pu­nim in­te­zi­te­tom.
Na­zva­li smo ga dok je odma­rao u sta­nu. Na sms po­ru­ku je, kao i uvi­jek od­go­vo­rio pot­vrdno. "Na­zo­vi kad mo­žeš"!
- Evo me u sta­nu odma­ram i po­la­ko se spre­man za no­vu se­zo­nu - do­če­kao nas je Ve­dad ovim op­ti­mis­ti­čkim pro­gno­za­ma
Da li je ovo bio Vaš naj­du­ži odmor?
- Ni­je, mo­žda je bio naj­kra­ći, jer sam na­por­no ra­dio spe­ci­jal­ne vje­žbe. Do­du­še, bio sam kod svo­jih u Ame­ri­ci, ali i ta­mo sam ra­dio po upu­ta­ma li­je­čni­ka.
Na­kon us­pje­šne se­zo­ne, kao da ste oče­ki­va­li ne­ki "kvar"...
- Ni­je da sam oče­ki­vao, ali ka­da je čo­vjek u fu­dba­lu, po­vre­de su nor­mal­na po­ja­va. Is­ti­na, sve me išlo i ljud­ski je ne­ki oprez, strah da se ne de­si ne­što lo­še.
Kao ni­kad pri­je po­ka­za­lo se da, ipak, je­dan igrač drži eki­pu. Sa Va­šom po­vre­dom, za­re­da­la je se­ri­ja po­ra­za u Ho­fen­haj­mu...
- Ni ja ni­sam vje­ro­vao da je­dan igrač mo­že to­li­ko ne­dos­ta­ja­ti. U klu­bu ni­su mo­gli na­ći za­mje­nu za me­ne. Me­đu­tim, ni­sam sa­mo ja ne­dos­ta­jao. Po­vre­de se na­pa­le Sa­li­ho­vi­ća, pa Oba­si­ja, bi­lo je ra­znih pe­ho­va i sve se to odra­zi­lo na re­zul­tat.
Sva­ki nor­mal­ni Sa­vez po­sje­tio bi svog asa. Naš Sa­vez ni­je imao vre­me­na, jer se lo­bi­ra­lo za op­sta­nak Mu­ni­ba Uša­no­vić. Do­du­še, NSBiH se i ne mo­že sma­tra­ti ozbi­ljnim. Da li ste Vi oče­ki­va­li po­sje­tu, mo­žda i se­le­kto­ra Mi­ro­sla­va Bla­že­vi­ća?
- Ni­sam mi­slio da sam ne­ko­me pri­ori­tet. Po­sje­te ni­su ni­ka­kve ek­stre­mna po­ja­va, me­đu­tim, pu­no je ne­nor­mal­nih sta­ri u na­šem sa­ve­zu, da me nji­ho­vo drža­nje po stra­ni ni­je ra­zo­ča­ra­lo. Mo­gu­će da bi ne­ka po­ru­ka ili po­sje­ta, zna­či­lo ne­što, ali su­vi­še sam otpo­ran, jak na ne­da­će da bi me ne­što slo­mi­lo. Ni­je ovo naj­go­re što me za­de­si­lo, ka­da sam pre­ži­vio "93" znao sam da ću iz­drža­ti i ovo.
Do­bi­li ste na sto­ti­ne sms po­ru­ka, ima li ne­ka ko­ju bi ste iz­dvo­ji­li po sa­drža­ju?
- Ne bih mo­gao iz­dvo­ji­ti, ni­ti že­lim ne­ku po­se­bno jer su sve bi­le dir­lji­ve. Svi su že­lje­li moj brzi opo­ra­vak i po­vra­tak na te­ren. Ipak, do­bio sam mno­ge po­ru­ke zbog ko­jih sam pla­kao. To me du­bo­ko ga­nu­lo, ali i da­lo no­vu sna­gu. Za­to još je­dnom svi­ma za­hva­lju­jem.
Vje­ro­va­tno su nes­ta­li ne­ki pri­ja­te­lji, ko­ji su uz Vas bi­li sa­mo ka­da ste tre­sli mre­že?
- Imao sam vre­me­na da i to ana­li­zi­ram. Oni su do­šli i oti­šli, a pra­vi pri­ja­te­lji su os­ta­li.
Ima­te li stra­ha na­kon to­li­ke pa­uze?
- Ne­mam stra­ha, imam ve­li­ku že­lju da is­trčim pred na­še na­vi­ja­če, po­no­vo se ra­du­jem po­vrat­ku na bun­de­sli­ga­ške te­re­ne.
Us­ko­ro će fi­niš kva­li­fi­ka­ci­ja, na­vi­ja­či Vas sa nes­trplje­njem če­ka­ju. Va­ša po­ru­ka za kraj?
- Obos­tra­na je že­lja. I ja se sil­no ra­du­jem po­vrat­ku, no­vom oku­plja­nju. Na­vi­ja­či su me uvi­jek bo­dri­li, po­drža­va­li i sla­vi­li mo­je us­pje­he. Tre­ba­mo is­klju­či­ti eufo­ri­ju i spre­mno do­če­ka­ti kva­li­fi­ka­ci­je. Naj­pri­je nam va­lja po­bi­je­di­ti Ar­me­ni­ju, po­tom se kon­cen­tri­ra­ti na os­ta­le. Vje­ru­jem da mo­že­mo izbo­ri­ti ba­raž, mo­žda i pla­sman na SP - izja­vio je za "San" Ve­dad Ibi­še­vić.
Šta bi ste sa­vje­to­va­li Edi­nu Dže­ki?
- Dže­ko je pa­me­tan mo­mak, vje­ru­jem da će iza­bra­ti naj­bo­lje rje­še­nje. Naj­va­žni­je da ga zdrav­lje slu­ži!
Do­go­di­ne sam u Di­vi­ču
Ne­da­vno su bh aso­vi gos­to­va­li u Di­vi­ču, Va­ma su skan­di­ra­li, iako ste u to vri­je­me bi­li u Ame­ri­ci?
- Čuo sam i či­tao o toj uta­kmi­ci. Sva­ka čast svi­ma što su do­šli, a ja do­la­zim ako­bo­gda idu­će go­di­ne - na­ja­vio je Ve­dad.

miralem444
Kontakt:

Post Postao/la miralem444 » 22 jun 2009, 13:47

RiNo je napisao/la:Iz San.ba
Do pri­je po­la go­di­ne, svi su ga sla­vi­li, pa­zi­li i ma­zi­li, te­to­ši­li, a on­da je do­šla ko­bna po­vre­da. Du­go­traj­no li­je­če­nje, ne­pro­spa­va­ne no­ći, da­ni i da­ni na šta­ka­ma, sa no­gom u gip­su, spe­ci­jal­ne vje­žbe... Sve je ma­nje bi­lo onih ko­ji su se hva­li­li pri­ja­telj­stvom sa, do ta­da, prvim stri­jel­cem Bun­de­sli­ge. Uz nje­ga su os­ta­li pra­vi. Ve­dad ni­je i ne smi­je bi­ti za­bo­rav­ljen. Spor­tska i ljud­ska gro­ma­da, as ko­ji je, kao da­nas Edin Dže­ko pro­no­sio sla­vu svo­je ze­mlje, bio naš pra­vi am­ba­sa­dor, us­pje­šno se opo­rav­lja i us­ko­ro će ra­di­ti pu­nim in­te­zi­te­tom.
Na­zva­li smo ga dok je odma­rao u sta­nu. Na sms po­ru­ku je, kao i uvi­jek od­go­vo­rio pot­vrdno. "Na­zo­vi kad mo­žeš"!
- Evo me u sta­nu odma­ram i po­la­ko se spre­man za no­vu se­zo­nu - do­če­kao nas je Ve­dad ovim op­ti­mis­ti­čkim pro­gno­za­ma
Da li je ovo bio Vaš naj­du­ži odmor?
- Ni­je, mo­žda je bio naj­kra­ći, jer sam na­por­no ra­dio spe­ci­jal­ne vje­žbe. Do­du­še, bio sam kod svo­jih u Ame­ri­ci, ali i ta­mo sam ra­dio po upu­ta­ma li­je­čni­ka.
Na­kon us­pje­šne se­zo­ne, kao da ste oče­ki­va­li ne­ki "kvar"...
- Ni­je da sam oče­ki­vao, ali ka­da je čo­vjek u fu­dba­lu, po­vre­de su nor­mal­na po­ja­va. Is­ti­na, sve me išlo i ljud­ski je ne­ki oprez, strah da se ne de­si ne­što lo­še.
Kao ni­kad pri­je po­ka­za­lo se da, ipak, je­dan igrač drži eki­pu. Sa Va­šom po­vre­dom, za­re­da­la je se­ri­ja po­ra­za u Ho­fen­haj­mu...
- Ni ja ni­sam vje­ro­vao da je­dan igrač mo­že to­li­ko ne­dos­ta­ja­ti. U klu­bu ni­su mo­gli na­ći za­mje­nu za me­ne. Me­đu­tim, ni­sam sa­mo ja ne­dos­ta­jao. Po­vre­de se na­pa­le Sa­li­ho­vi­ća, pa Oba­si­ja, bi­lo je ra­znih pe­ho­va i sve se to odra­zi­lo na re­zul­tat.
Sva­ki nor­mal­ni Sa­vez po­sje­tio bi svog asa. Naš Sa­vez ni­je imao vre­me­na, jer se lo­bi­ra­lo za op­sta­nak Mu­ni­ba Uša­no­vić. Do­du­še, NSBiH se i ne mo­že sma­tra­ti ozbi­ljnim. Da li ste Vi oče­ki­va­li po­sje­tu, mo­žda i se­le­kto­ra Mi­ro­sla­va Bla­že­vi­ća?
- Ni­sam mi­slio da sam ne­ko­me pri­ori­tet. Po­sje­te ni­su ni­ka­kve ek­stre­mna po­ja­va, me­đu­tim, pu­no je ne­nor­mal­nih sta­ri u na­šem sa­ve­zu, da me nji­ho­vo drža­nje po stra­ni ni­je ra­zo­ča­ra­lo. Mo­gu­će da bi ne­ka po­ru­ka ili po­sje­ta, zna­či­lo ne­što, ali su­vi­še sam otpo­ran, jak na ne­da­će da bi me ne­što slo­mi­lo. Ni­je ovo naj­go­re što me za­de­si­lo, ka­da sam pre­ži­vio "93" znao sam da ću iz­drža­ti i ovo.
Do­bi­li ste na sto­ti­ne sms po­ru­ka, ima li ne­ka ko­ju bi ste iz­dvo­ji­li po sa­drža­ju?
- Ne bih mo­gao iz­dvo­ji­ti, ni­ti že­lim ne­ku po­se­bno jer su sve bi­le dir­lji­ve. Svi su že­lje­li moj brzi opo­ra­vak i po­vra­tak na te­ren. Ipak, do­bio sam mno­ge po­ru­ke zbog ko­jih sam pla­kao. To me du­bo­ko ga­nu­lo, ali i da­lo no­vu sna­gu. Za­to još je­dnom svi­ma za­hva­lju­jem.
Vje­ro­va­tno su nes­ta­li ne­ki pri­ja­te­lji, ko­ji su uz Vas bi­li sa­mo ka­da ste tre­sli mre­že?
- Imao sam vre­me­na da i to ana­li­zi­ram. Oni su do­šli i oti­šli, a pra­vi pri­ja­te­lji su os­ta­li.
Ima­te li stra­ha na­kon to­li­ke pa­uze?
- Ne­mam stra­ha, imam ve­li­ku že­lju da is­trčim pred na­še na­vi­ja­če, po­no­vo se ra­du­jem po­vrat­ku na bun­de­sli­ga­ške te­re­ne.
Us­ko­ro će fi­niš kva­li­fi­ka­ci­ja, na­vi­ja­či Vas sa nes­trplje­njem če­ka­ju. Va­ša po­ru­ka za kraj?
- Obos­tra­na je že­lja. I ja se sil­no ra­du­jem po­vrat­ku, no­vom oku­plja­nju. Na­vi­ja­či su me uvi­jek bo­dri­li, po­drža­va­li i sla­vi­li mo­je us­pje­he. Tre­ba­mo is­klju­či­ti eufo­ri­ju i spre­mno do­če­ka­ti kva­li­fi­ka­ci­je. Naj­pri­je nam va­lja po­bi­je­di­ti Ar­me­ni­ju, po­tom se kon­cen­tri­ra­ti na os­ta­le. Vje­ru­jem da mo­že­mo izbo­ri­ti ba­raž, mo­žda i pla­sman na SP - izja­vio je za "San" Ve­dad Ibi­še­vić.
Šta bi ste sa­vje­to­va­li Edi­nu Dže­ki?
- Dže­ko je pa­me­tan mo­mak, vje­ru­jem da će iza­bra­ti naj­bo­lje rje­še­nje. Naj­va­žni­je da ga zdrav­lje slu­ži!
Do­go­di­ne sam u Di­vi­ču
Ne­da­vno su bh aso­vi gos­to­va­li u Di­vi­ču, Va­ma su skan­di­ra­li, iako ste u to vri­je­me bi­li u Ame­ri­ci?
- Čuo sam i či­tao o toj uta­kmi­ci. Sva­ka čast svi­ma što su do­šli, a ja do­la­zim ako­bo­gda idu­će go­di­ne - na­ja­vio je Ve­dad.
ma mo je nas zmaj nas i samo nas.
vedo majstore voli te tvoja bosna
ma hebes care ove u savezu njima treba malo sadake sta ces nemaju ljudi para previse su krali pa se sad ispraznila i njihova kasa ..
sramota SAVEZ NAPOLJE

RiNo
Kontakt:

Post Postao/la RiNo » 22 jun 2009, 13:53

Jos bolje sto Ciro i ovi iz saveza nisu dosli u posjetu kod njega u stan...Vedo ne bi mogao izraciti smrad narednih godinu dana....

:|

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 22 jun 2009, 13:57

jedva cekam njegov povratak u hoffe vidjecete kako ce nas vedo harat bundesligom :D
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

Zijo
Kontakt:

Post Postao/la Zijo » 22 jun 2009, 14:27

kukurijek je napisao/la:13.07.09. bice prikaza nekakav Sky-spot u kome ucestvuje i Vedo.Traje samo 45 sekundi, neznam o cemu se radi, ali posto je nas Vedo tu vrijedi pogledati.
http://www.bild.de/BILD/sport/fussball/ ... espot.html
Da vam malo pomognem kada ne znate prevesti neki text... (nadam se da ce ovo biti nekim od koristi) napravite C/P i stavite u googlov prevoditelj i text ce vam biti preveden sa bilo kojeg jezika na bilo koji drugi (grubi prevod ali dovljno da znas bar osnovno o cemu se radi)
http://translate.google.com/#web:hr|en| ... c%20svjeta znaci ovo je za text, a ima dobar prevoditelj pojedinacnih rjeci http://www.eudict.com/

ahmic
Kontakt:

Post Postao/la ahmic » 23 jun 2009, 15:49

A da , Ibisevic - Dzeko.............................................Pa strah i trepet .......................

BOSNA JE ZAKON
Kontakt:

Post Postao/la BOSNA JE ZAKON » 27 jun 2009, 14:14

Postao/la newton_heath_lyr dana 22 sep 2008, 22:08

Postim i zagorčavam golmanima život.Izjava Vedada Ibisevica za dneven novine san.

mozes li mi gdje naci taj tekst??

miralem444
Kontakt:

Post Postao/la miralem444 » 27 jun 2009, 16:08

BOSNA JE ZAKON je napisao/la:
Postao/la newton_heath_lyr dana 22 sep 2008, 22:08

Postim i zagorčavam golmanima život.Izjava Vedada Ibisevica za dneven novine san.

mozes li mi gdje naci taj tekst??
pa on je to izjevio na samom pocetku sezone..i ja sam to cito.

amir
Kontakt:

Post Postao/la amir » 29 jun 2009, 22:21

Hvala dragom Bogu, Vedad Ibisevic poceo pripreme za novu sezonu, izdrzao sve napore. Ovo je zaista nesto veliko, veliko veselje za nas bosance i hercegovce. Sretno Vedade Ibisevicu
Zaista je bilo velikih 5 mijeseci i 15 dana bez tebe i tvojih golova
Zadnja izmjena: amir, dana/u 29 jun 2009, 23:27, ukupno mijenjano 1 put.
Zeljeznicar, Juventus, BiH, Italija, Salihamidzic, Del Piero, Ibisevic
Dok sunce sja, dok disem ja, voljet cu vas ja
Vedad Ibisevic-veliki igrac-veliki covijek-veliki golgeter

mone
Kontakt:

Post Postao/la mone » 29 jun 2009, 22:28

kralj svih kraljeva. svi na stranu al jedan je Vedo

RiNo
Kontakt:

Post Postao/la RiNo » 29 jun 2009, 23:11

napokon :) :) :) 8-) 8-)

newton_heath_lyr
Kontakt:

Post Postao/la newton_heath_lyr » 29 jun 2009, 23:19

Puno srece care Vedo.Nedaj se.Hvala dragom Allahu da je dosao i ovaj dan.
BosnaE

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 30 jun 2009, 23:56

Puno srece care Vedo.Nedaj se.Hvala dragom Allahu da je dosao i ovaj dan.
Sta bi se dodalo jos na ovo, osim da imam tremu kad je on u pitanju, kao kad polazes ispit, kao kad cekas rodjenje djeteta, kao...kad donosis bilo koju vaznu odluku u zivotu.
Mozda sam u nekim poredjenjima pretjerao, ali tip mi je toliko prirastao za srce (nisam jedini :) ), da jednostavno i ja sam izgaram u zelji da ga ponovo vidim onako uspjesnog i veselog kao sto je bio. :P
Vom Jäger zum Gejagten

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, Scholl i 15 gostiju.