kome pricas ljudima zaostalim u razvojugigglessmoke je napisao/la: ↑28 sep 2025, 19:37Idemo dječice, ponovo u školu, da ponovimo gradivo.
A handball offence is not committed when a player:
heads, kicks or plays the ball with another part of their body and it then hits their own hand/arm (unless the ball goes directly into the opponents’ goal or the player scores immediately afterwards)
English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Re: English Premier League
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Druže, dva čista penala nisu svirana Arsenalu. O čemu ba pričamo dalje? Za onaj potez Popea je Sanchez prošle sedmice dobio crvenu kartu, penal da ne može očigledniji. Jučer Salah odbojkom prima loptu iz koje pada gol, nešto što se ne dopušta ni Stojanu Vranješu u Banja Luci.
Gabrielovo nije penal, čovjek sam sebe napucao, eto momak iznad objasnio.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Nije sviran crveni Van Dajku nekad prije godinu dvijebaboedindzeko09 je napisao/la: ↑28 sep 2025, 19:39Druže, dva čista penala nisu svirana Arsenalu. O čemu ba pričamo dalje? Za onaj potez Popea je Sanchez prošle sedmice dobio crvenu kartu, penal da ne može očigledniji. Jučer Salah odbojkom prima loptu iz koje pada gol, nešto što se ne dopušta ni Stojanu Vranješu u Banja Luci.
Gabrielovo nije penal, čovjek sam sebe napucao.
Emancipate yourselves from mental slavery...
Memento Mori...
Memento Mori...
Jel svima promakla ruka Guimareša pred kraj 

- QUARTERBACK
- Kontakt:
ne zaboravljamo ni lakat manea na tierneyuSage je napisao/la: ↑28 sep 2025, 19:40Nije sviran crveni Van Dajku nekad prije godinu dvijebaboedindzeko09 je napisao/la: ↑28 sep 2025, 19:39Druže, dva čista penala nisu svirana Arsenalu. O čemu ba pričamo dalje? Za onaj potez Popea je Sanchez prošle sedmice dobio crvenu kartu, penal da ne može očigledniji. Jučer Salah odbojkom prima loptu iz koje pada gol, nešto što se ne dopušta ni Stojanu Vranješu u Banja Luci.
Gabrielovo nije penal, čovjek sam sebe napucao.
Priznaj da bi plakali da se ovo isto desilo liverpoolugigglessmoke je napisao/la: ↑28 sep 2025, 19:37Idemo dječice, ponovo u školu, da ponovimo gradivo.
heads, kicks or plays the ball with another part of their body and it then hits their own hand/arm (unless the ball goes directly into the opponents’ goal or the player scores immediately afterwards)

Zna svako da niste u stanju priznati grešku u vašu korist, nikoga ne čudi vaša reakcija.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Jeste, navijačima Pyongyjanga. Čovjek je bukvalno rukom odbranio gol uoči kornera kako ne bi ni Pope odbranio, VAR nije ni provjeravao situaciju.
A šta li će tek biti kada se vrate u Arsenalov pogon Havertz i Nonzinho Madueke. 

-
- Kontakt:
Gledao sam samo drugo poluvrijeme, tako da ne znam nista iz prvog, ali ovo u drugom je trebao biti penal i za njuku ali i za arsenal, eh sad, poslije onih danas fulhamovih nedosudjenih ne cudi me da nije ni ove svirao.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑28 sep 2025, 19:39Druže, dva čista penala nisu svirana Arsenalu. O čemu ba pričamo dalje? Za onaj potez Popea je Sanchez prošle sedmice dobio crvenu kartu, penal da ne može očigledniji. Jučer Salah odbojkom prima loptu iz koje pada gol, nešto što se ne dopušta ni Stojanu Vranješu u Banja Luci.
Gabrielovo nije penal, čovjek sam sebe napucao, eto momak iznad objasnio.
Koliko se sjecam najavio sam pobjedu Arsenala, ali Jack nesto izvodio gluposti poslije toga.
Zao mi je njuke jer su izgubili 2 meca na isti nacin, ali ko ih hebe, bice interesantnija liga.
CPOJ
De nam snimak situacije, čisto da se uvjerimo da se lopta stvarno odbila od Gabriela njemu u ruku.gigglessmoke je napisao/la: ↑28 sep 2025, 19:37Idemo dječice, ponovo u školu, da ponovimo gradivo.

- JayCatwright
- Kontakt:
Pogodio sam sebe. Gabriel zvani Elanga.
U maju standardno delulu mogu samo glabati bbc 

Fuzija Joseovog Chelsea, Pepovog Citya i Pullisovog Stokea.

- baboedindzeko09
- Kontakt:
Džaba držali danas konferenciju i hitni saziv vijeća za nacionalnu bezbjednost zbog poraza jučer. Sve kako bi bile date upute da se što više danas Arsenal zakolje.
Morat će nova konferencija u ponedjeljak i dva nova penalty kicka za Salaha iduće sedmice, kao i vjerovatno crvena karta za nekoga iz redova Arsenala.
Morat će nova konferencija u ponedjeljak i dva nova penalty kicka za Salaha iduće sedmice, kao i vjerovatno crvena karta za nekoga iz redova Arsenala.
-
- Kontakt:
Sine sam sebe demantuješ. Zabij glavu u pijesak.

Lascelles se uhvatio sa donju Gyokerešovu vilicu, i to se nije gledalo

Kakav merak je sprčiti ove kloceve nasred St.James Parka, kakvi pokvarenjaci, fudbala vidjeli nisu, želim im sve najgore do kraja sezone i u svakoj narednoj.
Naftaška arapska ****, kakva krađa danas je bila očigledna i opet nisu ni bobe pokupili, mamu im yebem lopovsku.
Prirodan polozaj ruke