ATP Tour
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: ATP Tour
Sutra u Barceloni repriza finala iz Monte Carla.
Ferrer je pobjedio Almagra sa laganih 2:0 ( 6:3 6:4 ) a Rafa Dodiga sa 6:3 6:2.
Ferrer je pobjedio Almagra sa laganih 2:0 ( 6:3 6:4 ) a Rafa Dodiga sa 6:3 6:2.
- VolimLiverpool
- Kontakt:
Ferrer mu je pružio dobar otpor u Monte Carlu,ali opet mislim da sutra neće uzeti set. 
You'll never walk alone.
U Barceloni po starom, šesta titula za Rafu .
Ferrer , koji igra vjerovatno najbolji tenis na zemlji, opet nije imao velikih šansi.6:2 6:4 za Nadala.Meč je bio dobar, 9 brejkova, Ferrer je imao malu priliku za vraćanje u meč sredinom drugog seta kada je sa 0:2 okrenuo na 4:2 no Rafa je tada opet zaigrao vrhunski i osvojio Barcu po 6-i put.
Sada su na redu turniri iz serije ATP 250 pa onda slijede Madrid i Rim.
Ferrer , koji igra vjerovatno najbolji tenis na zemlji, opet nije imao velikih šansi.6:2 6:4 za Nadala.Meč je bio dobar, 9 brejkova, Ferrer je imao malu priliku za vraćanje u meč sredinom drugog seta kada je sa 0:2 okrenuo na 4:2 no Rafa je tada opet zaigrao vrhunski i osvojio Barcu po 6-i put.
Sada su na redu turniri iz serije ATP 250 pa onda slijede Madrid i Rim.
Hajde Rozer, barem do finala!
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Kao što sam i očekivao, Rafa uzeo bez većih problema. Čestitke !
Julia Goerges dobila dobila Carolinu Wozniacki 2:0 u setovima. 7:6 i 6:3 sasvim zasluženo. Strašno igra ta djevojka i ako ovako nastavi pred njom je velika karijera. Napadački tenis, ne respektuje nikoga, strašan forhend i bekend, samo naprijed !
Julia Goerges dobila dobila Carolinu Wozniacki 2:0 u setovima. 7:6 i 6:3 sasvim zasluženo. Strašno igra ta djevojka i ako ovako nastavi pred njom je velika karijera. Napadački tenis, ne respektuje nikoga, strašan forhend i bekend, samo naprijed !
"I think for me the most talented of all times was Rios. But unfortunately he doesn't want to continue his tennis career, because when it's too easy for you, then it's boring. For me, tennis is not so easy" - Marat Safin
Profesionalnitenis.com
Profesionalnitenis.com
Moglo bi se i otici nesta pogledati na ovome Serbia Openu.Sutra navece jedan zanimljiv mec Nisikhori-Tipsarevic.
Vec u 12:00 pocinje mec kvalifikacija Basic-Skugor,nastavlja se sa Kamke-Kavcic,pa sa Zverev-Sela.
Na terenu 1 sastace se u 12:00 Veic-Klizan,nastavlja se sa Ilhan-Ungur a zavrsice u dublu Isner/Marchenko-Cermak/Polasek.
I konacno na terenu 3 u kvalifikacijama igraju Granollers-Peya.
Vec u 12:00 pocinje mec kvalifikacija Basic-Skugor,nastavlja se sa Kamke-Kavcic,pa sa Zverev-Sela.
Na terenu 1 sastace se u 12:00 Veic-Klizan,nastavlja se sa Ilhan-Ungur a zavrsice u dublu Isner/Marchenko-Cermak/Polasek.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
K'o igra od nasih tamo, osim Basica?Devil je napisao/la:Moglo bi se i otici nesta pogledati na ovome Serbia Openu.Sutra navece jedan zanimljiv mec Nisikhori-Tipsarevic.
Roger Federer the greatest of all time!
Igrao Setkic isp'o od Devildera 6:2,7:6.Edin TM87 je napisao/la:K'o igra od nasih tamo, osim Basica?Devil je napisao/la:Moglo bi se i otici nesta pogledati na ovome Serbia Openu.Sutra navece jedan zanimljiv mec Nisikhori-Tipsarevic.
Moze Basic ovog Skugora dobiti, nije on nista posebno, cak mislim da je Basic daleko talentovaniji igrac od njega. Ima Livescore da se prati 
Penny Hardawaay & Tracy McGrady 2 no°1
Mirza počinje meč u 12 sati.
Nadam se da ima snage da prođe Skugora i plasira se u glavni program turnira u Beogradu što bi bio veliki uspjeh i veliki podstrek u daljem radu kako za Mirzu tako i za njegovog oca.
Naprijed Mirza.
Nadam se da ima snage da prođe Skugora i plasira se u glavni program turnira u Beogradu što bi bio veliki uspjeh i veliki podstrek u daljem radu kako za Mirzu tako i za njegovog oca.
Naprijed Mirza.
Također je bitno pomenuti da se u Beogradu na terene ,nakon duže pauze , vraća Fernando Gonzalez i on za protivnika u prvom kolu ima kvalifikanta, možda našega Mirzu.
Teško će Bašić dobiti Škugora jer je Škugor što se tiče šljake u TOP 50 igrača.
FEDERER= KLOC
Franko je bolje rangirani igrač od Mirze to je sigurno ali nije nepobjediv.Nakon turnira u Sarajevu sam ga sreo i pucao je od samopouzdanja i on zna da u ove dvije-tri godine može od njega biti nešto ( ulazak u TOP 100 ) jer je kasnije sve teže.Iker C je napisao/la:Teško će Bašić dobiti Škugora jer je Škugor što se tiče šljake u TOP 50 igrača.
Škugor jeste favorit ali vjerujem u Mirzu.
Škugor vodi sa 6:4 2:0.
Franko iskorištava svoje prilike za brejk, a Mirza ne, i pored toga što je Frankov drugi servis očajan.Mister No je napisao/la:Škugor vodi sa 6:4 2:0.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ne moze mu Mirza ništa na prvi servis ,na drugi uzima lagano poene ali tesko ce ovo okrenuti ,sad je imao break loptu kod 2-1 u 2 setu nije je iskoristio i mislim da ce sad izgubiti lagano 6-2 ili 6-1 ovaj 2 set 
Već je 4:1 drugi set i ovo je gotovo.
Šteta za Mirzu, imao je dobru priliku da uđe u glavni program.
Šteta za Mirzu, imao je dobru priliku da uđe u glavni program.
Jel' tuce veceras Tipsarevic Nisikhoria,nekako mi je lepa kvota,Tipsarevic domacin ali opet me brine Nisikhori koji zna odigrati stvarno dobar tenis.
Ja koliko se sjecam ove godine je Janko vec 2 put dobijao Nishikorija ,oba puta 2-0 ,ali to su mečevi bili na tvrdoj podlozi ,sada na zemlji ,svašta ce biti ,ja bi cak dao prednost Nishikoriju koji je vec odigrao 2 dobra turnira na zemlji i pobijedio 3-4 jaka igraca ,dok Tipsarevic ima samo onaj mec iz Monte Carla u kojem je porazen jedva od Lopeza ,pa ti vidi sada hoces li na Janka .
- VolimLiverpool
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.