Ermedin Demirović
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Ermedin Demirović
Ma samo kazem da ga ne trebamo bas množiti s nulom, ima on itekako svojih kvaliteta. Jasno je da nece dostići Džekin nivo nikad, ali je poslije njega upravo on naše najjače oružje na poziciji 9 i pljuvanjem, trnokopanjem i sl. slabo ćemo šta postići.
-
- Kontakt:
Joj kakva zvijer kad vrši pressing, mislim da je noćna mora svakom stoperu i golmanu.
Iznudio penal i zabio

Iznudio penal i zabio

ućera ga
-
- Kontakt:
Yebote stiller uzimaj taj penal ljiljane. Nebudi gubitnik da ti mali svabo odlucuje o 3 boda ili ne. Bravo Dema trpaj golove to se pika, penale vise nedaj nikom. Budi sampion.
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
Stadion Koševo
Skroz zanimljiva situacija, nagradio sudija Demira jer nije pičqka pa odmah pao nego je pokušao dati gol 

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Joj lika, umalo da ostane bez penala jer nije odmah pao nakon čistog faula nego je nastavio dalje. I da nije svirao, mislim da sudiji niko ne bi mogao prigovoriti. Ovako je bilo 50:50.
Sreća pa svira nakon pregledavanja VAR-a, a Ermedin pogodi.
Valjda ovim golom ostane prvi izbor za 11-erce.
Zabit će vise nego prošle sezone, ako Bog da.
Sreća pa svira nakon pregledavanja VAR-a, a Ermedin pogodi.
Valjda ovim golom ostane prvi izbor za 11-erce.
Zabit će vise nego prošle sezone, ako Bog da.
Izvodi penale, izgleda da mu je cilj da se opari transferom u englesku.
-
- Kontakt:
Demirovic ubica.. alfa pravi .. buduci kapiten .. momcina ..
- Beduin
- Kontakt:
Treci gol u nizu, svaka cast. Napokon siguran prvi napadac, nema tog pritiska i rahat moze igrati. Steta pa Stule nije toliko ozbiljna ekipa, trpao bi Dema jos vise.
Ovo bi mogla biti njegova najbolja sezona, ima taj progres evo godinama.
Ovo bi mogla biti njegova najbolja sezona, ima taj progres evo godinama.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
-
- Kontakt:
Njega vidiš kao budućeg kapitena? A šta ćemo sa Dedićem?MostarNeretva je napisao/la: ↑28 sep 2025, 18:56Demirovic ubica.. alfa pravi .. buduci kapiten .. momcina ..

-
- Kontakt:
Glavom na kopacku , samot tim, nula ego, to je za mene kapiten ..Coolpanda24 je napisao/la: ↑28 sep 2025, 19:03Njega vidiš kao budućeg kapitena? A šta ćemo sa Dedićem?MostarNeretva je napisao/la: ↑28 sep 2025, 18:56Demirovic ubica.. alfa pravi .. buduci kapiten .. momcina ..![]()
-
- Kontakt:
Nista, svakako je cesce ozlijeđen nego sto igra.Coolpanda24 je napisao/la: ↑28 sep 2025, 19:03Njega vidiš kao budućeg kapitena? A šta ćemo sa Dedićem?MostarNeretva je napisao/la: ↑28 sep 2025, 18:56Demirovic ubica.. alfa pravi .. buduci kapiten .. momcina ..![]()
Uostalom, Demirovic prije njega debitovao za reprezentaciju.
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Sejo, Demirovic, Dedic. Hijerarhija.Coolpanda24 je napisao/la: ↑28 sep 2025, 19:03Njega vidiš kao budućeg kapitena? A šta ćemo sa Dedićem?MostarNeretva je napisao/la: ↑28 sep 2025, 18:56Demirovic ubica.. alfa pravi .. buduci kapiten .. momcina ..![]()
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
Možda sam subjektivan jer mi je Dedić među dražim igračima, ako ne i najdraži u repci, prvenstveno zbog odnosa prema istoj. Ali ništa manje ne cijenim ni Demirovića, i svakako nije greška nijedan od njih da bude.
@DamirT Sejo je klasa, ali lik ne zna naš jezik - ne ide mi to uz kapitena jedne zemlje

@DamirT Sejo je klasa, ali lik ne zna naš jezik - ne ide mi to uz kapitena jedne zemlje

Tako je. Sejo mora biti prvi kapiten kad se edin oprostiDamirT je napisao/la: ↑28 sep 2025, 20:05Sejo, Demirovic, Dedic. Hijerarhija.Coolpanda24 je napisao/la: ↑28 sep 2025, 19:03Njega vidiš kao budućeg kapitena? A šta ćemo sa Dedićem?MostarNeretva je napisao/la: ↑28 sep 2025, 18:56Demirovic ubica.. alfa pravi .. buduci kapiten .. momcina ..![]()
naprijed rejal
Svakako nam je vise njemacki jezik maternji u reprezentaciji nego bosanskiCoolpanda24 je napisao/la: ↑28 sep 2025, 20:11Možda sam subjektivan jer mi je Dedić među dražim igračima, ako ne i najdraži u repci, prvenstveno zbog odnosa prema istoj. Ali ništa manje ne cijenim ni Demirovića, i svakako nije greška nijedan od njih da bude.![]()
@DamirT Sejo je klasa, ali lik ne zna naš jezik - ne ide mi to uz kapitena jedne zemlje![]()

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Sejo se davni dana oprostio od repke.DamirT je napisao/la: ↑28 sep 2025, 20:05Sejo, Demirovic, Dedic. Hijerarhija.Coolpanda24 je napisao/la: ↑28 sep 2025, 19:03Njega vidiš kao budućeg kapitena? A šta ćemo sa Dedićem?MostarNeretva je napisao/la: ↑28 sep 2025, 18:56Demirovic ubica.. alfa pravi .. buduci kapiten .. momcina ..![]()
Jedino ako mislis na momciluka, inace momak je rusilac i legenda, na Sea mislim

Evo i kod Sinana Akine matere čoek.
Šalu na sranu, ovi idiotski informersko-alovski naslovi postaju toliko iritantni da se kazat ne može. Na SS su odavno počeli s tim sranjima također. Fuj.
Pa pogledajte koje su sve varijable u jednom naslovu, i sve šifrirane: Njemačka legenda, (fckn) bivši Demirovićev saigrač, engleski klub.
I hajd sve, ali zašto je ovo vijest koja se mora objaviti, pobogu? Zato što je bivši saigrač našeg reprezentativca doživio neku neigodnost u nekom engleskom klubu i to prokomentarisao neki Švabo!? Fuj, nema drugog komentara!
Click farming.231983 je napisao/la: ↑30 sep 2025, 11:11
Evo i kod Sinana Akine matere čoek.
Šalu na sranu, ovi idiotski informersko-alovski naslovi postaju toliko iritantni da se kazat ne može. Na SS su odavno počeli s tim sranjima također. Fuj.
Pa pogledajte koje su sve varijable u jednom naslovu, i sve šifrirane: Njemačka legenda, (fckn) bivši Demirovićev saigrač, engleski klub.
I hajd sve, ali zašto je ovo vijest koja se mora objaviti, pobogu? Zato što je bivši saigrač našeg reprezentativca doživio neku neigodnost u nekom engleskom klubu i to prokomentarisao neki Švabo!? Fuj, nema drugog komentara!
naprijed rejal
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 35 gostiju.