Inače, pogledajte ovaj video... onako baš ga pogledajte i shvatićete koliko ste mali, apsolutno svi... od samoprozvanih divova pa dalje.
Da se svi zajedno sastavite nikad nećete imati 10% ovoga.
Ko god ovo radi,ali ima šlifa sto bi se reklo, jel ovo studio neki firma ? Ovo pravi kratkometrazni film, mpzda jos koji intervju ubacit igraca navijaca. Ovako nesto bi svaki klub trebao makar kad su ovako neke jake utakmice, evropa. Ovo ostaje za vijeka.
Objektivno gledajuci Sarajevu bi najbolje odgovarao Petev. On se savrseno uklapa u ovo nase lokalno drustvo, kao i generalno Balkanski mentalitet. Ima isto taj neki kredibilitet koji je stekao kroz reprezentaciju. A imaju isto i budzet.
Objektivno gledajuci Sarajevu bi najbolje odgovarao Petev. On se savrseno uklapa u ovo nase lokalno drustvo, kao i generalno Balkanski mentalitet. Ima isto taj neki kredibilitet koji je stekao kroz reprezentaciju. A imaju isto i budzet.
Da sumiramo, postavljas situaciju nekog gurkanja i kmecis kako nije dobio zuti. Onaj drugi kmeci kako su osteceni cistim crvenim i penalom (svaki normalni navijac FKS ce ti reci da to nije istina).
S druge strane puno gora situacija gruzijca sa laktom za koji je dobio zuti karton i ti mislis da neko kmeci? Ja mislim da si samo plitak, al eto pronadji nam jos situacija guranja na DERBIJU i moralisi ovdje
De nađi jednog navijača Sarajeva koji će reći da ono nije penal, štoviše, svi, osim navijača Želje će reći da je ono penal, jer se radi o čistom penalu.
Gruzijac čisti žuti.
Da ti iskren budem, nemam ja šta kmečat jer me boli k. za Sarajevo. Više ističem ove sudačke pogurance jer su Željini navijači ovdje najglasniji u kmečanju na sudačke odluke, dok je istina da su nakon Borca i Zrinjskog najzaštićeniji klub od strane sudaca, ali ste sebe uvjerili da ste neka sila i da vas se nenormalno krade.
jel to Kaljanac rekao da je penal ili si opet mentalno nazadovao u ovih sedam dana, opasan decline mora se priznati
Je opsan. Ako ovako nastavim padati za 50 godina spustim se na tvoj nivo.
Klasičan degenerik, al klasičan! ono kad znaš da se smiješ sam sebi ali mržnja te tjera da pošalješ.....
Osmina finala evropskog takmičenja nije ništa, važi