On je samo skupljao vnago po švabskim domovima staraca, mada mislim da se nije pomakao dalje od togaik0ik0 je napisao/la: ↑28 sep 2025, 21:34Možda sam i on? Šta znaš, i on vas je isto ovako skupljo na kamaru i prco.![]()
Premijer liga BiH - aktuelno
- Combattente87
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
BORAC U SRCU VRBAS U VENAMA !
Bar se zna ciji su. Ti si onaj sto se ne smije izjasniti za koga navija u PL ili ono ne navijas ni za koga?
Kao iz Hercegovine si, a nisi Hrvat, a pises "sudce", a ne sudije. Zanimljivo.
To tih nebi znao. Ne pratim forumaše okolo, samo sam upratio šta radi na ovom forumu.Combattente87 je napisao/la: ↑28 sep 2025, 21:36On je samo skupljao vnago po švabskim domovima staraca, mada mislim da se nije pomakao dalje od toga![]()
Ja navijam za suce, kao i ti.
Borac rutinski. Da je sudija pretjerao sa ovim sitnim faulovima, ruku na srce, jeste. Ali nista sto bi remetilo igru rapidno. Idemo dalje, za vikend idu devedeseteeee..
Ako ti kažeš onda je sigurno tako.
Ajde sad nastavi malo kmečati o suđenju, iako ste protektirani od sudaca.
Rudar lijepo igra za oko. Nema nabijanja,do noge samo. Brži smo za klasu od Sloge. Ali problem je realizacija i to će nas koštati opstanka. Ubili smo ih po bokovima. Sad nema druge nego pobjediti Borca,za radost forumskog puka 
-
ultrazonfa
- Kontakt:
Kojem sarajevski klubovi nece prismrditi jos dugo dugo, a ti nastavi pratiti Milan, to ti jedino preostaje!
- TheTruth34
- Kontakt:
Velež i Posušje su dosta gore ekipe, popravit će se i realizacija...
Čovjek nema veze sa Sarajevom, navija za lišticu, ti si već drugi koji istom liku odgovara na isti način.ultrazonfa je napisao/la: ↑28 sep 2025, 22:14Kojem sarajevski klubovi nece prismrditi jos dugo dugo, a ti nastavi pratiti Milan, to ti jedino preostaje!
Sanjate Sarajevo svi, džaba vam osmine finala i trofeji kad nas sanjate. I imate 1200 ljudi u prosjeku na utakmicama.
-
ultrazonfa
- Kontakt:
Sarajevo je sprdnja od kluba do navijaca, znaci imamo 200 ljudi vise od vas u prosjekuNoProfit je napisao/la: ↑28 sep 2025, 22:19Čovjek nema veze sa Sarajevom, navija za lišticu, ti si već drugi koji istom liku odgovara na isti način.ultrazonfa je napisao/la: ↑28 sep 2025, 22:14Kojem sarajevski klubovi nece prismrditi jos dugo dugo, a ti nastavi pratiti Milan, to ti jedino preostaje!
Sanjate Sarajevo svi, džaba vam osmine finala i trofeji kad nas sanjate. I imate 1200 ljudi u prosjeku na utakmicama.![]()
-
Zaboljesutra
- Kontakt:
Koliko sam upucen to je satirična stranica iz Hrvatske.
Da si malo upućen i da pratiš znao bi da uglavnom Štimca i ekipu Mamića izruguju satirom.
[email protected] utakmice FK Borca.
-datum utakmice
-ime sudije
-video materija
Što više mailova veća mogućnost za Uefa inspekciju!
Za bolje sutra BiH nogometa !!!
-datum utakmice
-ime sudije
-video materija
Što više mailova veća mogućnost za Uefa inspekciju!
Za bolje sutra BiH nogometa !!!
Pa kazeeeee oprosti sto sam bio barabaa
-
Hordas1990
- Kontakt:
Ovo i jeste jedan Mamicev poznati citatZaboljesutra je napisao/la: ↑28 sep 2025, 22:24Koliko sam upucen to je satirična stranica iz Hrvatske.
Da si malo upućen i da pratiš znao bi da uglavnom Štimca i ekipu Mamića izruguju satirom.
-
MikeEhrmantraut
- Kontakt:
Sta zna papak.Hordas1990 je napisao/la: ↑28 sep 2025, 22:30Ovo i jeste jedan Mamicev poznati citatZaboljesutra je napisao/la: ↑28 sep 2025, 22:24Koliko sam upucen to je satirična stranica iz Hrvatske.
Da si malo upućen i da pratiš znao bi da uglavnom Štimca i ekipu Mamića izruguju satirom.![]()
Eto, sad si mi reko.ultrazonfa je napisao/la: ↑28 sep 2025, 22:14Kojem sarajevski klubovi nece prismrditi jos dugo dugo, a ti nastavi pratiti Milan, to ti jedino preostaje!
J**+ mi se i za Sa klubove i za Milan.
Trenutno korisnika/ca: ErosViverosViv, MaroonBjelave, mnon46 i 29 gostiju.