AC Milan
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Izgurasmo nekako do kraja hahahaha. Važna tri boda i trka može da počne. 

Salutate la capolista
Modric ovako igrati sa 40 godina. Ovako se radovati kao da nije osvojio toliko trofeja. Aferim.
Nadam se da ce moci odraditi jos jednu godinu s Milanom.
Nadam se da ce moci odraditi jos jednu godinu s Milanom.
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
Brao Modric cestitke Milanu 

"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
Dokazali su da ova ekipa ima kvalitet. S igračem manje čitavo poluvrijeme.
Napoli, osim šuteva s distance, nije prišao golu.
Napoli, osim šuteva s distance, nije prišao golu.
https://www.youtube.com/watch?v=5Gprcg0jUdU
- Romagnoli13
- Kontakt:
Timčina!
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
samo jedno LUKA MODRIC
Možda je ovako s igračem manje još veći boost za ekipu. Stupidman bas stupid, vazda moramo imati barem jednog beka koji ima propuh u glavi.
Modric, Modric, Modric...
Modric, Modric, Modric...
Il Club più titolato al mondo!
Sto bi se reklo Ibrahimovicev skudeto, tako i ovo Modric je zasluzan sa Milanove igre....
Odlican rezultat, toop....
Odlican rezultat, toop....
Modric je nevjerovatan. Svaki put kad lopta dođe do njega odahnem jer znam da je na sigurnom.
Rabiot isto odigrao brutalnu utakmicu.
Nadam se da nisu povrede Tomoria i Saleta.
Rabiot isto odigrao brutalnu utakmicu.
Nadam se da nisu povrede Tomoria i Saleta.
https://www.youtube.com/watch?v=5Gprcg0jUdU
Svaka cast Allegrettu, ili kako ja zovem panchina di merda.
Ovo je uistinu njegova pobjeda. Složio ih je vrhunski. Napoli šanse nije imao dok smo bili 11vs11. Poslije crvenog, onako smirit ekipu i dat im duh žrtvovanja da se jedan Rabiot baca na pod po loptu, da Luka glavom okreće loptu na prečku inače čist gol. I da sa igračem manje, Luka ima onakvu kontrolu lopte, ma eeeej
Primili smo 2 gola do sada. Da nije bilo onog glupog penala nebi ni danas primili.
Bekovi koji su ušli su bili pod tolikim pritiskom veceras, da im moramo čestitat. Jesu griješili, ali sine aj ti izađi na pun San Siro, vodis 2:1 a imas igraca manje. Pa brani tu stranu non šalantno. Svaka cast mladom Aketameu i Bertesagghiju da nisu debelo pogriješili. Ok one greške, al jos su neiskusni tu
Svaka cast na tekmi. Valja sad čekat 7 dana
Zato utorak, srijeda i četvrtak laga praćenje bez stresa
Ovo je uistinu njegova pobjeda. Složio ih je vrhunski. Napoli šanse nije imao dok smo bili 11vs11. Poslije crvenog, onako smirit ekipu i dat im duh žrtvovanja da se jedan Rabiot baca na pod po loptu, da Luka glavom okreće loptu na prečku inače čist gol. I da sa igračem manje, Luka ima onakvu kontrolu lopte, ma eeeej
Primili smo 2 gola do sada. Da nije bilo onog glupog penala nebi ni danas primili.
Bekovi koji su ušli su bili pod tolikim pritiskom veceras, da im moramo čestitat. Jesu griješili, ali sine aj ti izađi na pun San Siro, vodis 2:1 a imas igraca manje. Pa brani tu stranu non šalantno. Svaka cast mladom Aketameu i Bertesagghiju da nisu debelo pogriješili. Ok one greške, al jos su neiskusni tu
Svaka cast na tekmi. Valja sad čekat 7 dana
Zato utorak, srijeda i četvrtak laga praćenje bez stresa
Ja se ne mogu nacuditi Luki Modricu, ljudi moji on kad racunas i nasoknadu prvog trci 100min bez prestanka i na kraju frajer ima vise snage od Rafe.
Kad vec spomenu Rafu nadam se da nas on nece unazaditi kao ekipu sa ovom svojom kurcoboljom, jednostavno ova ekipa bez mjega je bila vise nego odlicna za sada.
Ovaj Napoli je odlicna ekipa, u sredini su strasno jaki, kad uzmu loptu ne mozes im nista, u oba poluvremena su kontrolisali tekmu onu samo sto smo mi sikoristili dvije sanse i to je to. Inace Napoli je ovako bio bolja ekipa.
Prvi smo ko bi rekao
Kad vec spomenu Rafu nadam se da nas on nece unazaditi kao ekipu sa ovom svojom kurcoboljom, jednostavno ova ekipa bez mjega je bila vise nego odlicna za sada.
Ovaj Napoli je odlicna ekipa, u sredini su strasno jaki, kad uzmu loptu ne mozes im nista, u oba poluvremena su kontrolisali tekmu onu samo sto smo mi sikoristili dvije sanse i to je to. Inace Napoli je ovako bio bolja ekipa.
Prvi smo ko bi rekao

- Beduin
- Kontakt:
Do sutra Napoli ne bi gola dao da nismo mi glupost napravili s penalom.
Estupinjan mi je uz Tomoria najslabija karika ovog Milana, nevezano za vecerasnji penal. Ni u jednom pravcu ne pravi neku razliku, da se mozes osloniti na njega kao na Saleta koji se isprofilisao u vrhunskog wing beka.
Mi odlicno odigrali, narocito do penala. Vec se vidi pecat trenera i ko kosi, a ko vodu nosi. Tacno znas sta koji veznjak radi na terenu, da se Modric ili Rabiot izvlace u zadnju liniju radi iznosenja lopte i pokrivanja pizicine kad stoper krene naprijed, vrhunski ustiman tim za tako kratko vrijeme.
Ali Fofana uspjede i sam ispred golmana nabiti loptu preko gola
lik je nevjerovatan.
I na kraju Leao. Bojim se da ce narusiti ovu koheziju u timu i uhodanost/uigranost igraca svojim nacinom igre koji se daleko razlikuje od ostatka tima, gdje ovaj zavisi od lopti u prostor ili igre 1v1, umjesto timske igre sto je odlika ovog Milana. Volio bih da me razuvjeri, kao sto je to uradio Rabiot kojeg nisam prizeljkivao i gotivio kao igraca, ali svaka mu cast za dosadasnje partije i zalaganje.
Modric s 40 godina
Estupinjan mi je uz Tomoria najslabija karika ovog Milana, nevezano za vecerasnji penal. Ni u jednom pravcu ne pravi neku razliku, da se mozes osloniti na njega kao na Saleta koji se isprofilisao u vrhunskog wing beka.
Mi odlicno odigrali, narocito do penala. Vec se vidi pecat trenera i ko kosi, a ko vodu nosi. Tacno znas sta koji veznjak radi na terenu, da se Modric ili Rabiot izvlace u zadnju liniju radi iznosenja lopte i pokrivanja pizicine kad stoper krene naprijed, vrhunski ustiman tim za tako kratko vrijeme.
Ali Fofana uspjede i sam ispred golmana nabiti loptu preko gola
I na kraju Leao. Bojim se da ce narusiti ovu koheziju u timu i uhodanost/uigranost igraca svojim nacinom igre koji se daleko razlikuje od ostatka tima, gdje ovaj zavisi od lopti u prostor ili igre 1v1, umjesto timske igre sto je odlika ovog Milana. Volio bih da me razuvjeri, kao sto je to uradio Rabiot kojeg nisam prizeljkivao i gotivio kao igraca, ali svaka mu cast za dosadasnje partije i zalaganje.
Modric s 40 godina
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
izvini sad vidjeh celik, bas sam pogrijesio da me Bog sacuva i spasi spoboda koji imaju u nazivu celikcelikmilan je napisao/la: ↑28 sep 2025, 22:29Ko ti je prijatelj?SHZ82 je napisao/la: ↑28 sep 2025, 22:25ne znas prijatelju fudbalska pravila, crveni kao kucacelikmilan je napisao/la: ↑28 sep 2025, 22:20Jesus dva puta udara Gimeneza u lice i nijedan karton. Estupinan jeste napravio penal a dobija crveni karton iako su bar po dvojica igrača oba tima bila bliže golu od one dvojice. Bukvalno kad Milan igra stručnjaci sjede i u pravilnik upisuju nova pravila.
Neka ti znaš bolje.
GRANDE MILAN☆ Svaka čast, nadigrali su aktuelnog šampiona, sa igračem manje se borili k'o lavovi, Curva Sud im je dala krila i vjetar u leđa.
Luka NEVJEROVATNI Modrić. Koja igračina, na nivou Savičevića iz najboljih dana, i to sa 40 god
Rabiot i Fofana, Tomori, Magic Mike - svaka čast. I naravno, Allegriju čestitke na velikom skalpu i na odličnom nastupu 
Bartesaghi bolje odigrao od Estupidnog, aferim momčino
De Winter i Athekame kao i Leao, poprilično izgubljeni, no ok, nije lako ući u ovakvoj utakmici. Allegrijeva ekipa baca na onu šampionsku Piolija.
Rafa Leao vs 7 napolitanki, treba mu odmah oduzet desetku i poklonit je Modriću, a Rafi #7 uz sponzor 7 Up. Zadnji put kad je svijet onako nešto vidio je bio Denilson vs x, y, z turaka, Brazil vs Turska SP
Luka NEVJEROVATNI Modrić. Koja igračina, na nivou Savičevića iz najboljih dana, i to sa 40 god

Bartesaghi bolje odigrao od Estupidnog, aferim momčino

Rafa Leao vs 7 napolitanki, treba mu odmah oduzet desetku i poklonit je Modriću, a Rafi #7 uz sponzor 7 Up. Zadnji put kad je svijet onako nešto vidio je bio Denilson vs x, y, z turaka, Brazil vs Turska SP

-
- Kontakt:
Kakve veze ima Čelik sa ovom utakmicom? Ovdje su igrali Milan i Napoli. O čemu li ti pričaš?SHZ82 je napisao/la: ↑28 sep 2025, 23:05izvini sad vidjeh celik, bas sam pogrijesio da me Bog sacuva i spasi spoboda koji imaju u nazivu celik
Sa Modrićem i Rabiotom dobili smo iskustvo i sigurnost u sredini, a i odbrana izgleda mnogo sigurnije i kompaktnije. Sa Fonsecom večeras rezultat bi bio 2-3 na kraju.
Zenga je napisao/la: ↑28 sep 2025, 23:08GRANDE MILAN☆ Svaka čast, nadigrali su aktuelnog šampiona, sa igračem manje se borili k'o lavovi, Curva Sud im je dala krila i vjetar u leđa.
Luka NEVJEROVATNI Modrić. Koja igračina, na nivou Savičevića iz najboljih dana, i to sa 40 godRabiot i Fofana, Tomori, Magic Mike - svaka čast. I naravno, Allegriju čestitke na velikom skalpu i na odličnom nastupu
Bartesaghi bolje odigrao od Estupidnog, aferim momčinoDe Winter i Athekame kao i Leao, poprilično izgubljeni, no ok, nije lako ući u ovakvoj utakmici. Allegrijeva ekipa baca na onu šampionsku Piolija.
Rafa Leao vs 7 napolitanki, treba mu odmah oduzet desetku i poklonit je Modriću, a Rafi #7 uz sponzor 7 Up. Zadnji put kad je svijet onako nešto vidio je bio Denilson vs x, y, z turaka, Brazil vs Turska SP![]()