I ove ovce hoce "ljepotu" po snizenim cijenama. Umjesto da na klinici platis 2 milje ti platis 500 KM da ti neko u garaži poveca žvalje
Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- kraljttbvb
- Kontakt:
Re: Chat - bez politike i ratnih prica
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
- VensanKasel
- Kontakt:
SDA botina nekoga proziva
Kako ti je tata Bakir ? Vidim da si napredovao , nema dana da nisi na ovoj temi botovao , svaka čast
Koliko te sada tata Bakir plaća kad si mu dao guze ?
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
Kad zavrsis srednju skolu i djelimicno se opismenis, onda mozes da pricas sa mnom. Do tada, drzi se arapskih kita i dudlaj.VensanKasel je napisao/la: ↑27 sep 2025, 16:09
Kako ti je tata Bakir ? Vidim da si napredovao , nema dana da nisi na ovoj temi botovao , svaka čast
![]()
alemsa je napisao/la: ↑26 sep 2025, 23:22https://www.facebook.com/share/v/164pB68tJX/
Za ovog cemo glasati![]()

- VensanKasel
- Kontakt:
JackW je napisao/la: ↑27 sep 2025, 16:27Kad zavrsis srednju skolu i djelimicno se opismenis, onda mozes da pricas sa mnom. Do tada, drzi se arapskih kita i dudlaj.VensanKasel je napisao/la: ↑27 sep 2025, 16:09
![]()
![]()
Opet slabo Jackie sine , možeš ti puno bolje
Razočarao si me , iskreno .
Šta kaže tata Bakir , kada će te priznati ?
Mašala , čeka te ogromno bogatstvo ... Nema veze što je haram , svakako SDA botovi su najniži sloj društva ...
Koji si na ovom spisku botino ?

Au
Mašala
I found freedom. Losing all hope was freedom.
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
- VensanKasel
- Kontakt:
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Pa nije problem sa "nestručnim kadrom". Koliko mi je poznato, ova je bila kod maksilofacijalnog hirurga na tretmanu, kojim je plasiranje botoksa subkutano toliko jednostavno kao meni i tebi napiti se vode. Problem je kvalitet materijala, odakle se i od koga nabavlja.kraljttbvb je napisao/la: ↑27 sep 2025, 15:53I ove ovce hoce "ljepotu" po snizenim cijenama. Umjesto da na klinici platis 2 milje ti platis 500 KM da ti neko u garaži poveca žvalje![]()
Ali za ovo sniženo si u pravu. I taj hirurg, a i ona bi pitu od g.ovana pravili.
- VensanKasel
- Kontakt:
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Meni su ugrađena 4 na donjoj vilici i umjetna kost. Trebam za koji dan ići još 4 da mi stavi na gornju vilicu, ali ovih u ovih deset dana koliko sam popio brufena toliko nisam za svog života popio. Zbog toga sam i pitao za iskustva. Hvala tebi.soko je napisao/la: ↑26 sep 2025, 03:24Imam ja. Pao na ledu i izbio dva prednja zuba. Pokusali krunu da stave i pukne korjen pa morali izvaditi zub. Ja nisam koristio ovaj jedan zub kad jedem pa nije bilo dovoljno kosti da stave implant pa su mi stavili kostani kalem. To traje 6 mjeseci, onda implant ubacili pa cekaj opet 6. Imao neku protezu godinu dana.
® GONGASHI POWERHOUSE ®
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Probaj Nimulid kad te spopadnu ti bolovi, spomenut ćeš meDerdiyok je napisao/la: ↑28 sep 2025, 21:25Meni su ugrađena 4 na donjoj vilici i umjetna kost. Trebam za koji dan ići još 4 da mi stavi na gornju vilicu, ali ovih u ovih deset dana koliko sam popio brufena toliko nisam za svog života popio. Zbog toga sam i pitao za iskustva. Hvala tebi.soko je napisao/la: ↑26 sep 2025, 03:24Imam ja. Pao na ledu i izbio dva prednja zuba. Pokusali krunu da stave i pukne korjen pa morali izvaditi zub. Ja nisam koristio ovaj jedan zub kad jedem pa nije bilo dovoljno kosti da stave implant pa su mi stavili kostani kalem. To traje 6 mjeseci, onda implant ubacili pa cekaj opet 6. Imao neku protezu godinu dana.
Jel realno da niko nece odgovoriti tom izraelskom teroristi Kabiriu?
Sta rade od drzave, naj3ebem im se matere, part3
Sta rade od drzave, naj3ebem im se matere, part3
-
Zaboljesutra
- Kontakt:
Pa ako se osjecas kao radikalni islamista terorista onda ces vjerovatno imati problema u srcu Europe.
[email protected] utakmice FK Borca.
-datum utakmice
-ime sudije
-video materija
Što više mailova veća mogućnost za Uefa inspekciju!
Za bolje sutra BiH nogometa !!!
-datum utakmice
-ime sudije
-video materija
Što više mailova veća mogućnost za Uefa inspekciju!
Za bolje sutra BiH nogometa !!!
Pitanje za milion dolara. Ko je bio premijer federacije kad je Kabiri preuzeo Aluminijum i ušao na velika vrata u BiH ? 
it's football day
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Fadil naravno. Ali ima tu nešto gdje se u državne firme u federaciji B komponente ne miješaju ovi iz H komponente i obrnuto. Hoćeš li dočekati da ti npr direktor BH Telecoma bude Hrvat ili Eroneta Bošnjak?
- feniksptica
- Kontakt:
Cak i nebitno, Hrvati tu odlucuju, isto ko nasi za "nase" velike kompanije.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 32 gosta.