Kod nasih selektora da imamo npr. 4 top stopera svi bi igrali u prvih

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Sta se stvarno desava sa ovom ojebinom of portala, znam da nije tema, al ove vijesti o modricu i vlahovicu moraju biti placene ili je marketing u pitanju.
Samo da se citiram. Kontenta svega. Svake rijeci hvale za decka nedovoljne. Samo da ga bog veliki cuva.MostarNeretva je napisao/la: ↑26 sep 2025, 03:09Radi ono sto treba, ore , trci, dribla, suta .. iz utakmice u utakmicu kalibrira i usavrsava sve elemente igre u senirskoj konkurenciji. Sada gledati pojedine poteze nepotebno.. puno je bitnija vizija i tendencija. Super igrach, super liga, super klub za njega.
Pa salju ga tamo jer je puno bolje da odradi sezonu, dvije u takvim klubovima, nego da sad ode u npr Bayern i grije klupu. Sto bi se reklo stepenica po stepenica.General505 je napisao/la: ↑28 sep 2025, 22:27Nevjerovatno, citam i vidim nakon toliki hvalospjeva na njegov račun kao top igraca vecina odmah u drugoj recenici kao neki zakljucak šalju ga u klubove tipa Totenham, Benfika, pisljivi Leverkusen.
To nisu nikakvi klubovi nit nekim renomeom kamoli vrhunski..mozda donekle Benfika zbog tradicije ali nisu za igrača ovakvog talenta.
Igrac ovakvog talenta ide u najvece klubove evrope, prije ili kasnije,(Real, Barcelona, Liverpool, Bayern...) ili neke klubove drugog reda a koji su uvijek tu i igraju znacaju ulogu i imaju tradiciju topa Dortmund, Atletiko, Inter, Napoli... A ne te šajabajzerske ekipe koje jednu sezonu nesto ostvare prodaju cijelu ekipu a dovedu neke anonimuse, izgube se par godina nema ih nigdje, ili npr koji kupe mladog igraca i salju ga na nekih petnest posudbi dok zaigra.
Ma naravno. Momak mora biti u prvih jedanaest kako god okrenes.CAGarfia je napisao/la: ↑28 sep 2025, 22:46Od svih igrača sa spiska, kada bih pravio prvih 11 na papiru da sam Barbarez, prvo bih Kerima napisao na lijevom krilu. Igrač koji jednim potezom riješi utakmicu tog kalibra. U stanju je driblingom, pasom, lijevom ili desnom nogom riješiti pitanje pobjednika.
Mene je kupio protiv Sturma i Porta. U četvrtak igraju protiv Lyona, a i tu će dobiti makar 30 minuta.
Trenutno korisnika/ca: adrenaline323, RajvoSA03 i 31 gost.