La Liga
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: La Liga
Al kad je on lose branio? Znao je sa vremena na vrijeme da napravi gresku, ali ja kad sam ga god gledao odlicno je branio.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Ovaj kriminalac je trebao iza rešetaka davno biti.The UN has blacklisted ACS, the company owned by Florentino Pérez, the president of Real Madrid. ACS and its subsidiary SEMI are accused of operating in occupied Palestinian land: exploiting reso.urces and building infrastructure that helps sustain Israel’s illegal settlements.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Ma laž. Gdje ce to Florentino uraditi. To rade ovi iz Barcelone. Zar njih ne zovu ****.
Svijet - Dro : Trener mi je u hotelu rekao da cu poceti od prve minute, bio sam nervozan.
Najbolji portal Europe : Igrači Barce smirivali 17-godišnjaka kada je čuo šta mu je Flick rekao: "Sve se dešavalo u hotelu"
Jel moguce da ovaj lik ima zvanje novinara?? Nisam otvarao glupi clanak tako da nisam vidio ime i prezime novinarcine.
Najbolji portal Europe : Igrači Barce smirivali 17-godišnjaka kada je čuo šta mu je Flick rekao: "Sve se dešavalo u hotelu"
Jel moguce da ovaj lik ima zvanje novinara?? Nisam otvarao glupi clanak tako da nisam vidio ime i prezime novinarcine.
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.