FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
+ Adi Adilović, Almir Seferović i Admir Kozlić
-
- Kontakt:
Ponedjeljak u 18:00 
Treba na vrijeme uzeti kartu dok ih jos ima.
Zauvijek ti znaj da cu tebe voljet' ja,
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
-
- Kontakt:
Odbio nas Mikic.
- Maroon1946
- Kontakt:
Protiv Zrinjskog gubimo pa taman da dodju Pep i Klopp u tandemu. Nakon toga slijede neke lakse tekme koje se moraju dobiti.
-
- Kontakt:
Odbijanje Mikica je dokaz koliko smo toksična sredina...
-
- Kontakt:
Ja ne kontam ovo pripremanje raznja dok je zec jos uvijek u sumi!?
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!
Nece niko da posluje sa ovim,los glas se daleko cuje,a i sa ovim mamicima mislim da je patka da malo umire javnost.ajdohordas je napisao/la: ↑29 sep 2025, 11:23Odbijanje Mikica je dokaz koliko smo toksična sredina...

Kazu pregovaraju oko novca za otkaz. HM hoce da ga otpuste bez da marke uzme, a IM mu silom pokusava utrpati sav novac do kraja ugovora.
Prema mojim informacijama, daleko su od dogovora !
Prema mojim informacijama, daleko su od dogovora !
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Halal mu bila i odšteta, samo da se više NIKAD ne spomene njegovo ime kad budemo tražili trenera.
Sad ce raja lupati sa imenima, te ovaj te onaj,na kraju ce doci neko skroz treci.
Svakako treba sto prije dovesti trenera, taman da iskoristi ovu reprezentativnu pauzu
Svakako treba sto prije dovesti trenera, taman da iskoristi ovu reprezentativnu pauzu
- napoleon72
- Kontakt:
Husref ce se prizivat i kad umre. Vec vidim za jedno 30-40 godina @Spahic98 i Sanchez sjede sa OUIJA plocom, a tadasnji trener na Kosevu ustaje s klupe, okrece mu se glava za 360° i pocne psovat bogove nekom na terenu.
GRMI SA SJEVERA!
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
1946
-
- Kontakt:
sto prije dovesti . Imaju do ponedjeljka vala bar da x izvuku. Dovesti samo trenera jako i cvrstog karaktera. Ako dodje neki tipa rozman koji igra manager kuci gotovi smo
Ako ima obraza da trazi novac nakon sto je doveden sa biroa I izgubio 5/8 utakmica onda stvarno nije zasluzio da se spomene Ikad vise. Situacija 2019 JE bila puno drugacija, sezone prije uzeo titule, bio drugi na tabeli... Sad je u rangu rudara I posusja, izgubio u hendikepu sve derbije I sad se Jos buni
Bio Sam za njega Ali Jos jedno u nizu razocarenja I spaljenih iluzija
Bio Sam za njega Ali Jos jedno u nizu razocarenja I spaljenih iluzija
.. jer Stari je volio Sarajevo...
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Husref ostaje, jer niko od ozbiljnijih trenera nece da nas preuzme.
Pustanje informacija o Mamicu, Mikicu i novom treneru je samo skretanje paznje. Mamic je na platnoj listi Mirvica od kako je dosao u Sarajevo. Nemojte biti povodljivi.
Nego ćerajmo ovu bandu svi skupa.
Pustanje informacija o Mamicu, Mikicu i novom treneru je samo skretanje paznje. Mamic je na platnoj listi Mirvica od kako je dosao u Sarajevo. Nemojte biti povodljivi.
Nego ćerajmo ovu bandu svi skupa.
-
- Kontakt:
Zna li neko gdje su oni papci sto su na krpi prekrizili ZZ i stavili husrefa?
Odlične vijesti da Mikić ne dolazi
Garant su na platnom spisku kluba,kada svi uzimaju pare od kluba a satro ga vole,i oni su vjerovatno trljaju ruke.RaymondRed je napisao/la: ↑29 sep 2025, 11:52Zna li neko gdje su oni papci sto su na krpi prekrizili ZZ i stavili husrefa?

- napoleon72
- Kontakt:
Nije im nova krpa stigla cestito ni pokisnut na Kosevu, a to dovoljno govori o tom koliko je trajalaRaymondRed je napisao/la: ↑29 sep 2025, 11:52Zna li neko gdje su oni papci sto su na krpi prekrizili ZZ i stavili husrefa?

GRMI SA SJEVERA!
1946
1946
Kako može na ugovoru biti neko ko podnese neopozivu ostavku, pokupi stvari i ode?guadalupe je napisao/la: ↑29 sep 2025, 10:31Slabo si mi upucen Boga mi. Nije Zekic na birou i dalje je pod ugovorom i on i citav njegov strucni stab, a za ponasanje i aferime takodjer si slabo upucen jer se svi kunu u njega u klubu. Jedino je Ajla kurajla kivna na njega , iz razloga sto joj je jeb.ao komplet porodicu kada je dao otkaz. Takodjer kakav je cirkus napravio GO Mirvah GO, je cinjenica i ta da je Husref radio bez ugovora.
Trenutno korisnika/ca: Ghost67, Rokitansky, Rule_hz, Samba71 i 64 gosta.