FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Mi ćemo ko željA , svakih 15 godina osvajati titulu.
-
- Kontakt:
dan kad je dosao u klub.napoleon72 je napisao/la: ↑29 sep 2025, 13:43A mi se jos raspravljamo jel Djalovic neiskusan sa svojih 40ak utakmica haahahahahah
O Ismire yebem ti obiteljsko stablo
Zivim za dan kad cu procitati da je uhljup otisao
ostalo je samo ime... ova naša situacija i padovi zadnjih godina se trebaju izucavati na fakultetima... kolji kurban na sred koševa
SARAJEVO SIAMO NOI <3
Ovaj skup preplaćenih pi.čkurina, kad pogledaš na papiru, bih ja bez ijedne utakmice i trenerske licence trebao voditi uspješno. Ali kao što rekoh, preplaćene pi.čkurine. U našoj situaciji je svejedno da li na klupi sjedi Musemić, Cvitanović ili Klopp.KarloIvandic je napisao/la: ↑29 sep 2025, 13:32pa ovaj nema 10 utakmica u karijeri. ODakle ovog iskopase
Svakako će Mamić voditi priču i o igračima i o transferima, ko igra, ko će igrat, ko je za prodaju.
Da li će u svemu tome doći i rezultat, valjda hoće nadat se
Mi smo se svakako na sve strategije posrali raznim projektima, procesima i slično, bolje da se ničemu ne nadamo pa da se iznenadimo
Da li će u svemu tome doći i rezultat, valjda hoće nadat se

Mi smo se svakako na sve strategije posrali raznim projektima, procesima i slično, bolje da se ničemu ne nadamo pa da se iznenadimo

Biti srcem vezan, u tome leži snaga!
Za forumaše je Jatta bio antitalenat i menadžerska ubleha pa je donio 2 miliona eura Klubu, Penaranda i Tino Sušić su sa jednom nogom bili bolji od cijele lige pa su toliko odnijeli iz Kluba, samo je Husref mogao voditi Sarajevo ka tituli pa ga nije naguzzio samo ko nije ni probao. Polako...
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
I dok tvoje grane lome, još si draži srcu mome.
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Mutan, Mamicev covjek. Kad je radio u Dinamu njemu su BBB napravili ceku i prebili ga.
U srijedu navečer, neposredno nakon što su se igrači i stručni stožer Dinama vratili s utakmice Hrvatskog kupa u Imbriovcu, dvojica maskiranih napadača fizički su palicama napali trenera Dinama Maria Cvitanovića na ulazu u njegov stan te ga pritom ozlijedili. Trener Dinama nakon toga je pozvao policiju te zatražio liječničku pomoć.
GNK Dinamo, zgrožen i zaprepašten ovim činom, najoštrije osuđuje fizički napad na trenera Cvitanovića koji je vrlo lako mogao završiti s tragičnim posljedicama.
Nažalost, to je samo nastavak svega onoga što se događa u posljednje vrijeme kada je, sasvim očito, potpuno legalizirano nasilje prema osobama iz našeg kluba. Počevši od napada na savjetnika kluba Zdravka Mamića na rivi u Bolu na Braču, a zatim oružanog napada i pokušaja ubojstva u Tomislavgradu pa sve do večerašnjeg fizičkog napada na trenera Cvitanovića pred njegovim stanom.
Sta kaze fildzan?
Sta reci za Cvitanovica osim da je dobro vodio Dinamo do ta dva vezana poraza, mislim jedina i da preferira sistem 4-2-3-1
.
Na hajr
Na hajr
Koga smo prozivali i yebavali sve na pocetku dobro se pokazao, valjda neznalice znaju sta rade, nek nam je Allah dragi na pomoci

24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
-
- Kontakt:
kurban zaklati na kosevu da se ovo prokletstvo prekine . Mozemo mi na forumu da skupimo
Dobar trener za B tim, sta cemo za prvi?
ma ja ću sam od sebe evo, samo da mi se da odobrenjeKarloIvandic je napisao/la: ↑29 sep 2025, 13:56kurban zaklati na kosevu da se ovo prokletstvo prekine . Mozemo mi na forumu da skupimo
SARAJEVO SIAMO NOI <3
Jeste, ali je imao 2.22 boda po utakmici u Dinamu i Lokomotivu je dobro vodio prije par mjeseci iako imaju očajan kadar ali otišao zbog sukoba sa upravom
Sigurno ne bi bio u mojih top 10 ali će dobiti šansu.
važno je da nije postao Petev
važno je da nije postao Petev
Nemojte se sikirati. Cvitanovic igra 4-2-3-1 tako da može nastaviti u Husrefovom stilu 

U novi boj ...