Dobro si ovo uradio.

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Problem veliki su kablovi reflektora, ne znaju ni sami sta ce.NerminFatic je napisao/la: ↑29 sep 2025, 11:48Ljudi, kad ce bageri zakopati temelje na Jugu, zna li se sta? I dalje se samo nesto ravna. Presporo a prekosutra oktobar.![]()
Jao, pa zar se to nije znalo unaprijed? Toliko su pripremali dokumentaciju i projekat.MukiBek je napisao/la: ↑29 sep 2025, 13:00Problem veliki su kablovi reflektora, ne znaju ni sami sta ce.NerminFatic je napisao/la: ↑29 sep 2025, 11:48Ljudi, kad ce bageri zakopati temelje na Jugu, zna li se sta? I dalje se samo nesto ravna. Presporo a prekosutra oktobar.![]()
Ma rijesit ce se, nisam upucen toliko.NerminFatic je napisao/la: ↑29 sep 2025, 13:16Jao, pa zar se to nije znalo unaprijed? Toliko su pripremali dokumentaciju i projekat.MukiBek je napisao/la: ↑29 sep 2025, 13:00Problem veliki su kablovi reflektora, ne znaju ni sami sta ce.NerminFatic je napisao/la: ↑29 sep 2025, 11:48Ljudi, kad ce bageri zakopati temelje na Jugu, zna li se sta? I dalje se samo nesto ravna. Presporo a prekosutra oktobar.![]()
Hulahopka vas trola.zeljovac21 je napisao/la: ↑29 sep 2025, 13:52Mukibek nemoj pisati ako nisi upucen. Kako si napisao covjek bi reko da radis na projektu
Nisam upucen u projekat i ostalo. Al za ovo znam sigurno sta je problem. To sam mislio.zeljovac21 je napisao/la: ↑29 sep 2025, 13:52Mukibek nemoj pisati ako nisi upucen. Kako si napisao covjek bi reko da radis na projektu
Znam ja sta se pokvarilo…MukiBek je napisao/la: ↑29 sep 2025, 13:55Nisam upucen u projekat i ostalo. Al za ovo znam sigurno sta je problem. To sam mislio.zeljovac21 je napisao/la: ↑29 sep 2025, 13:52Mukibek nemoj pisati ako nisi upucen. Kako si napisao covjek bi reko da radis na projektu
Evo fulio account
Tu su negdje nemoj ih.zeljodogroba je napisao/la: ↑29 sep 2025, 17:02Evo fulio account![]()
![]()
![]()
Ni meni nije jasno kako su se tako lako odrekli Dangubića, baš dobar igrač za ovakav stil fudbala. Doduše, ko zna, možda nije ni do nas i moguće je da se ni Filipu nije ostajalo jer realno bio je jedan od kritikovanijih igrača prošle sezone. A što se tiče trenutne situacije, kako rekoh gore ja i dalje ne vjerujem da mi možemo osvojiti titulu, a ovakvi kakvi smo trenutno mislim da neće biti problema da izborimo Evropu, pa sa te strane nije ni toliko problem što ćemo nekada zatrokirati u napadu.Virtu4l je napisao/la: ↑28 sep 2025, 17:15Raonffa je napisao/la: ↑28 sep 2025, 11:55Ako ćemo realno ni Jaganjac ni Rakić nisu kalibar za prvog napadača Želje, jer je evidentno da obojici fali nekih fudbalskih stvari da bi bili dobri igrači. E sad, ono što ide na njihov mlin jesu godine, tj. mladi su i može ih se trpiti (doduše Hamza je na posudbi i sljedeće godine u ova doba vjerovatno neće ni biti u Želji), a i naš trenutni stil igre je takav da nam ofanziva ne zavisi toliko od ubojitosti napadača, mada sigurno će biti utakmica gdje će rezultat zavisiti od možda jedne (polu)prilike za napadača, a pitanje je hoće li je oni iskoristiti.
Nedavno sam nešto slično napisao, doći će utakmice kada će nam trebati pravi napadač. Ovo sad što igramo, nama ne treba klasična devetka, treba nam trkač koji će širiti igru i zaista je šteta što Dangubić nije ostao, nestvarno je kako bi se uklopio u ovo Adžemovo.
Sta kazes da podrzimo Al Tuwairija?Pablo11 je napisao/la: ↑29 sep 2025, 17:33Tu su negdje nemoj ih.![]()
Pablo11 je napisao/la: ↑16 avg 2025, 18:24Gdje sam upisao poraze? Govorim ti da neke nemaju 4 utakmice tako da konacna tabela nije ova kakva jeste. Lijepo nas je vidjeti na prvom mjestu ali sacekajmo da svi odigraju 4 tekme odnosno da svi imaju isti broj odigranih utakmica.Kajkutenjoyer je napisao/la: ↑16 avg 2025, 18:162 pobjede i 2 remija odavno nismo bolji start imali, a ti si vec poraze protiv sloge borca i zrinje upisao?
Nismo ni odavno lakse protivnike u startu imali, pogotovo na Grbavici.
Selam.Pablo11 je napisao/la: ↑29 sep 2024, 22:23Pa i borimo se za prva cetiri, ove tri ekipe su jednostavno kvalitetnije od nas, vec je problem sto tvoj svaki post zvuci kao da smo negdje sa sirokim dole i borimo se za opstanak. Imamo 4 tekme kuci ( radnik,velez,gosk,sloboda) u narednom periodu gdje moramo taj saldo popraviti.zeljovolimte je napisao/la: ↑29 sep 2024, 22:14Ma Zeljo mora biti u borbi za prva cetri mjesta, mora!!Orvel je napisao/la: ↑29 sep 2024, 21:23
Poredis nas sa Sarajevom, Zrinjskim i Borcem. Ako si realan onda je posteno reci da smo mi nivo ispod tih klubova. Uprkos tome i dalje ne gubimo lako bodove ali ih i ne osvajamo lako sto je bilo i ocekivano. Na kraju kad saberes 17 od 27 bodova gdje si izgubio od sirokog prvo kolo i zrinjskog koji je pokazao da je klasa iznad nas iako nismo bili toliko losi na toj utakmici, kao sto nismo bili losi ni sa sirokim. Ne razumijem sta hocete, ekipa koja se borila za opstanak proslu sezonu i u koju nije ulozeno kao u ostale konkurentske ekipe jednostavno ne moze ici na vrh tabele. Ovo sto sad imamo je puno bolje od onog sto je moglo biti. Naravno da treba popraviti dosta stvari, ali upravo zbog toga trener treba biti tu 2 godine, treba sacuvati kostur i dobre igrace i dopuniti sa 2 3 pojacanja na polusezoni i na kraju sezone gdje ces imati konkurenciju i kontinuitet i tek onda mozes krenuti ka vrhu mada je i to prerano i u idealnom slucaju.
To sto su neki povjerovali u pricu o borbi za titulu je prica za sebe.
To je minimum, nikakav uspjeh.
Razumijem da je Coricu prvi put i ovakva ekipa i pritisak. Ako mi kao navijaci nismo prvaci u strpljenju, ko je?
Aplaudira im se nakon prvog poluvremena..
Jace te ekioe od nas jesu, ali ne u toj mjeri da im ne mozemo biti ravnopravni sto smo i dokazali protiv Zrinskog i Sarajeva.
Ne volim podcijenjivat nase momke niti je Mulahusejinovic bolji od Krpica/Dangubica, a ni Mustafic od Radovca cak sta vise. Zeljo itekkao kvalitetnih pojedinaca ima, trebat ce im vremema slazem se.
I da ova ekipa se nije borila za opstanak.
Muftic- Galic Kosoric Cocalic Jasarevic Rustemovic Cosic Mekic Amoah Krpic Gasal i izmjene tipa Turanjanin, Selimovic, Alyson, Haracic..
Finih igraca je iz Dinine ekipe sacuvano i te "gubitnicke" je sacuvano.
Boljevic, Radovac, Al Jaber, Cavnic, Hiros..
Imamo mi dosta kvaliteta!
meni je drago sto nas par rijetkih je vjerovalo, slatko nas je gledat sve kako slavimo pobjedezeljovolimte je napisao/la: ↑29 sep 2025, 18:35Pablo11 je napisao/la: ↑16 avg 2025, 18:24Gdje sam upisao poraze? Govorim ti da neke nemaju 4 utakmice tako da konacna tabela nije ova kakva jeste. Lijepo nas je vidjeti na prvom mjestu ali sacekajmo da svi odigraju 4 tekme odnosno da svi imaju isti broj odigranih utakmica.Kajkutenjoyer je napisao/la: ↑16 avg 2025, 18:16
2 pobjede i 2 remija odavno nismo bolji start imali, a ti si vec poraze protiv sloge borca i zrinje upisao?
Nismo ni odavno lakse protivnike u startu imali, pogotovo na Grbavici.
I ja Hulahopka, a on posteni navijac FKŽ.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 34 gosta.