FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Ljudi sa nama se stvarno neko zajebaje, al sad ozbiljno
Ljudi nas yebu u mozak i ne vade ga
Ljudi nas yebu u mozak i ne vade ga
-
- Kontakt:
NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑29 sep 2025, 13:52Mutan, Mamicev covjek. Kad je radio u Dinamu njemu su BBB napravili ceku i prebili ga.
U srijedu navečer, neposredno nakon što su se igrači i stručni stožer Dinama vratili s utakmice Hrvatskog kupa u Imbriovcu, dvojica maskiranih napadača fizički su palicama napali trenera Dinama Maria Cvitanovića na ulazu u njegov stan te ga pritom ozlijedili. Trener Dinama nakon toga je pozvao policiju te zatražio liječničku pomoć.
GNK Dinamo, zgrožen i zaprepašten ovim činom, najoštrije osuđuje fizički napad na trenera Cvitanovića koji je vrlo lako mogao završiti s tragičnim posljedicama.
Nažalost, to je samo nastavak svega onoga što se događa u posljednje vrijeme kada je, sasvim očito, potpuno legalizirano nasilje prema osobama iz našeg kluba. Počevši od napada na savjetnika kluba Zdravka Mamića na rivi u Bolu na Braču, a zatim oružanog napada i pokušaja ubojstva u Tomislavgradu pa sve do večerašnjeg fizičkog napada na trenera Cvitanovića pred njegovim stanom.

Ma samo opušteno. 

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
- f0rest1946
- Kontakt:
Ko ce biti trener poslije Cvitanovica moze anketa Admini 

Dao ostavku nakon dva poraza, bar ima obraz
-
- Kontakt:
Ubio se za nasHordas1990 je napisao/la: ↑29 sep 2025, 14:00NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑29 sep 2025, 13:52Mutan, Mamicev covjek. Kad je radio u Dinamu njemu su BBB napravili ceku i prebili ga.
U srijedu navečer, neposredno nakon što su se igrači i stručni stožer Dinama vratili s utakmice Hrvatskog kupa u Imbriovcu, dvojica maskiranih napadača fizički su palicama napali trenera Dinama Maria Cvitanovića na ulazu u njegov stan te ga pritom ozlijedili. Trener Dinama nakon toga je pozvao policiju te zatražio liječničku pomoć.
GNK Dinamo, zgrožen i zaprepašten ovim činom, najoštrije osuđuje fizički napad na trenera Cvitanovića koji je vrlo lako mogao završiti s tragičnim posljedicama.
Nažalost, to je samo nastavak svega onoga što se događa u posljednje vrijeme kada je, sasvim očito, potpuno legalizirano nasilje prema osobama iz našeg kluba. Počevši od napada na savjetnika kluba Zdravka Mamića na rivi u Bolu na Braču, a zatim oružanog napada i pokušaja ubojstva u Tomislavgradu pa sve do večerašnjeg fizičkog napada na trenera Cvitanovića pred njegovim stanom.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Vamos Rajvosa!
Ko te nije volio nije ni obolio...
Ko te nije volio nije ni obolio...
-
- Kontakt:
Pena je napisao/la: ↑29 sep 2025, 13:59Ja ne znam da je i jedan trener u Dinamu imao ispod 2.22 jos pogotovo u tom vremenu Mamica.
Pogledaj na 6;26 zato smatram da je dobar izbor, ne treba pljuvati dok ne vidimo, eno kone sa raspalim Adžemom napraviše igru
Covjek se pitao za ostavku koliko i mi za dovođenje trenera.Hordas1990 je napisao/la: ↑29 sep 2025, 14:03Cuj dao ostavkuNazvao ga Mamic i rekao mu vrime je. Jeste vi ljudi pratili ikako HNL dok su se Mamici pitali?
Imamo li snage za jos jednog trenera prije januara?
Bice da nam je ovo lekcija iz onih poraza silnih. 

Podrzavao sam Mirvica ( jer uzeo je klub kad je bilo najteze) i osjeti se da on zeli uspjeh kluba, nekako ja nemam osjecaj taj da je njemu primarni cilj da proda igraca na ustrb rezultata (jer igrace koje je dosad pridao vecinom su igraci koji su kratko bili kod nas il su bili djeca sa potencijalom kao sto je CELIK) nemogu se slizit da je prodaja Djokanovica Dala Sehinovica Dizdarevica pidre sabanovica hamze bubanje celika, u mementu prodaje tih igraca igra osakacena i da na tim pozicijama po prodaji nismo imali igraca bar istog kvaliteta il ako nismo imali da nismo doveli. Mozda bubanja jedino, al po meni mamas cimirot elezi jata Adem turda nisu losi od bubanje pavicica lulica.
Al potezi u igrace balta serbedzic zeljkovic rockov julardzija turkes butic, peneranda neznam sve fule pa onda vasovski mirza rozman fule.
Ibricic, hadzic krste sve fule
Ja pratim bh fudbal NIKAD NISAM CUO DA PRESJEDNIK NEKOG KLUBA IMA SAVJETNIKA. Cak ni u regionu, nekazem da nemaju to ljudi al nikad niko u medima njihovo ime nije spominjao ni po dolasku ni po odlasku ni u momentu.
Neznam po kojoj referensi krste moze bit GENERALNI DIREKTOR. Ja vjerujem prvo da on nije skolovan na tom nivou da to bude, da nema iskustva, jezicna barijera (covjek nas jezik ne govori cisto), tek je zavrsio fudbalsku karijeru, izjava koju je dao za FEDJU DUDICA bez obzira ono se neradi i ne govori. Cak sve to nastranu, al cinimi se odkad je on dosao u klub nekako smo izgubili na hemi koja se bila pocela bildat pod zz.
E sad je najvazni presjek koji ce MIRVIC i ljudi oko njega povuc a to je; DA PROCJENE JEL TITULA POD SVAKU CJENU CILJ, ako jeste dovest onda trenera sa iskustvom autoritetom motivatora i koji ima znanje da to uradi. Platit koliko zine i zdravo.
A ako procjene da nemamo taj kvalitet u igrackom kadru uz sve peripetije savez vico beus sudije i da smo u velikom zaostatku koji nemozemo stic, onda dovest trenera koji ce pristat na duzi period da radi na solidnu platu uz bonuse ako se osvoje titule. Trener koji ce prezentovat sta moze uradit sa postojecim rosterom koji nece trazit da mu se otjera vise od 2-3 igraca i dovedu vise od 3 al da on odluci koji su to igraci koji idu koji dolaze (normalno da to moraju hit igraci u dokenu nase moci placanja koje bi njemu klub morao reci koji je to bedzet plus
Minus 100 k km) Koji ce imat apsulutnu moc sto se tice odabira igraca ko igra ko neigra koje suspendovan itd itd. Recimo Vule trivunovic ili neko kao on mozda sa malo vise iskustva
Al potezi u igrace balta serbedzic zeljkovic rockov julardzija turkes butic, peneranda neznam sve fule pa onda vasovski mirza rozman fule.
Ibricic, hadzic krste sve fule
Ja pratim bh fudbal NIKAD NISAM CUO DA PRESJEDNIK NEKOG KLUBA IMA SAVJETNIKA. Cak ni u regionu, nekazem da nemaju to ljudi al nikad niko u medima njihovo ime nije spominjao ni po dolasku ni po odlasku ni u momentu.
Neznam po kojoj referensi krste moze bit GENERALNI DIREKTOR. Ja vjerujem prvo da on nije skolovan na tom nivou da to bude, da nema iskustva, jezicna barijera (covjek nas jezik ne govori cisto), tek je zavrsio fudbalsku karijeru, izjava koju je dao za FEDJU DUDICA bez obzira ono se neradi i ne govori. Cak sve to nastranu, al cinimi se odkad je on dosao u klub nekako smo izgubili na hemi koja se bila pocela bildat pod zz.
E sad je najvazni presjek koji ce MIRVIC i ljudi oko njega povuc a to je; DA PROCJENE JEL TITULA POD SVAKU CJENU CILJ, ako jeste dovest onda trenera sa iskustvom autoritetom motivatora i koji ima znanje da to uradi. Platit koliko zine i zdravo.
A ako procjene da nemamo taj kvalitet u igrackom kadru uz sve peripetije savez vico beus sudije i da smo u velikom zaostatku koji nemozemo stic, onda dovest trenera koji ce pristat na duzi period da radi na solidnu platu uz bonuse ako se osvoje titule. Trener koji ce prezentovat sta moze uradit sa postojecim rosterom koji nece trazit da mu se otjera vise od 2-3 igraca i dovedu vise od 3 al da on odluci koji su to igraci koji idu koji dolaze (normalno da to moraju hit igraci u dokenu nase moci placanja koje bi njemu klub morao reci koji je to bedzet plus
Minus 100 k km) Koji ce imat apsulutnu moc sto se tice odabira igraca ko igra ko neigra koje suspendovan itd itd. Recimo Vule trivunovic ili neko kao on mozda sa malo vise iskustva
I kad pomisliš da gore ne može, ova grupa koja vlada ovim klubom te uspijeva iznenaditi iz dana u dan. Smećari obični.
Are you not entertained ?!
Klasično uvaljivanje Zokija Mamića za svog bivšeg pulena, jer ga niko živ neće, pa hajd u Sarajevo, da negdje radi i popuni CV. U Hrvatskoj je proglašen jednom od največih trenerskih ubleha, on je nijansa iznad Sablića.
Zadnja izmjena: Lucas, dana/u 29 sep 2025, 14:07, ukupno mijenjano 1 put.
Upravu si ovo za Lokomotivu, sad sam provjerio on je uzeo bod Dinamu prosle sezone kad su se oni borili za titulu.Seipronto je napisao/la: ↑29 sep 2025, 14:04
Pogledaj na 6;26 zato smatram da je dobar izbor, ne treba pljuvati dok ne vidimo, eno kone sa raspalim Adžemom napraviše igru
Mamicev covjek, sad ce braca Mamici dovoditi svoje igrace i lakse se taliti
-
- Kontakt:
nadam se nekom cudu i da ovaj klaun nece doci
Jest i to sa igračem manje...Pena je napisao/la: ↑29 sep 2025, 14:06Upravu si ovo za Lokomotivu, sad sam provjerio on je uzeo bod Dinamu prosle sezone kad su se oni borili za titulu.
Sta se brinete, ovo znaci da je Zoki nas trener, ovaj ce samo da klima glavom 

Pyro is not a crime !
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 58 gostiju.