Brate ozbiljan si fudbalski radnik, svako ko imalo prati fudbal vidi da smo uzasno fizicki spremni i to ide na dusu Zekicu. Šta se desilo ekipi koja je najbolje fizički bila spremna u samo par mjeseci je za ozbiljne analize!Pantelija je napisao/la: ↑29 sep 2025, 16:31Mogao je pitati kenu handzica kako to da uradi.. vidio je kako na grbavici to radeKarloIvandic je napisao/la: ↑29 sep 2025, 16:24Danas je bila jedna dzenaza i husref je bio. Ko god ga je pitao razlog rekao je uzasna fizicka sprema. Nije mogao nikako podici je.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- kupus army
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!
Ide Maksimovic
Jedna stvar je toliko jasna i ostace zabiljezeno u historiji, Ismir Mirvic je unistio FK Sarajevo. Pitanje je momenta samo kada ce se desiti da se to i formalno obznani na nacin da cemo otici u finansijsku dubiozu iz koje necemo moci izaci ili da ce se istrazni organi ili drzave ili uefe/fife ozbiljno pozabaviti stanjem u klubu i da ce se to vrlo negativno odraziti na klub koji nece moci uzaci iz toga. A debeli krmak ce jednostavno ispariti na drugi kontinent. Mi nismo ni 5% svjesni koliko je debeli krmak syebo klub.
-
- Kontakt:
Znaci dovode lika koji je **** obicna mamiceva **** vam on majke, hocete ovaj klub da srozate skroz??!!
Limvo te Rajvosa 🇱🇻🇱🇻
Hej dusa draga, on sve poslozio, al eto ta famozna fizicka sprema nam problem ! Jbg Zekic ih unakazio, veliki mag ih cak nije uspio da podigne.KarloIvandic je napisao/la: ↑29 sep 2025, 16:24Danas je bila jedna dzenaza i husref je bio. Ko god ga je pitao razlog rekao je uzasna fizicka sprema. Nije mogao nikako podici je.
Pa kako taj metuzalem nema ni grama obraza ?! Sad kad bude kmecao na Tatabrata TV, reci ce otjerali me a ostavili mi nespremnu ekipu...
E koja ljudska 0 !!! Koja gnjida !!! Koji ljudski sljam...
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Vrlo jednostavno jer je previse imalo oscilacija sa igracima, nijednu utakmicu isti tim nije pocinjao, klupirao igrace ili cak slao ispisnice kao Balta pa sutra u prvu postavu, ali i takav ZZ je nebo i zemlja za ovog Husrefa u ovim godinama i Cvitanovica. A za sve ovo je kriv debeli gmaz koji je ocigledno forsirao igrace na stetu kluba, razumijem da hoces da povratis ulozeno ali pasa odradi 2 sezone kako Bog zapovjeda pa onda vracaj a ne mi svake godine sve gori i gori a nikad vise novca se nije provrtilo.kupus army je napisao/la: ↑29 sep 2025, 16:43Brate ozbiljan si fudbalski radnik, svako ko imalo prati fudbal vidi da smo uzasno fizicki spremni i to ide na dusu Zekicu. Šta se desilo ekipi koja je najbolje fizički bila spremna u samo par mjeseci je za ozbiljne analize!Pantelija je napisao/la: ↑29 sep 2025, 16:31Mogao je pitati kenu handzica kako to da uradi.. vidio je kako na grbavici to radeKarloIvandic je napisao/la: ↑29 sep 2025, 16:24Danas je bila jedna dzenaza i husref je bio. Ko god ga je pitao razlog rekao je uzasna fizicka sprema. Nije mogao nikako podici je.
Jedina prava istina imali smo upozorenja od uefa,zbog raznih radnji krseci fer plej,ovaj ce nas unistiti bitan je profit,kada zagusti pokupice pare i amerika,a vi deverajte dalje tako ce i biti,goli interes.zagorski je napisao/la: ↑29 sep 2025, 16:44Jedna stvar je toliko jasna i ostace zabiljezeno u historiji, Ismir Mirvic je unistio FK Sarajevo. Pitanje je momenta samo kada ce se desiti da se to i formalno obznani na nacin da cemo otici u finansijsku dubiozu iz koje necemo moci izaci ili da ce se istrazni organi ili drzave ili uefe/fife ozbiljno pozabaviti stanjem u klubu i da ce se to vrlo negativno odraziti na klub koji nece moci uzaci iz toga. A debeli krmak ce jednostavno ispariti na drugi kontinent. Mi nismo ni 5% svjesni koliko je debeli krmak syebo klub.
-
- Kontakt:
I sta sad?
Dovedi ga,upropasti sezonu nakon prve cetvrtine,i sad daj novog!
Sad ovaj Cvitanovic,ko je ba on?
Jel to mozda neki novi Husref samo na hrvatski nacin?
Cemu sve,sta je krajnji cilj?
Dovedi ga,upropasti sezonu nakon prve cetvrtine,i sad daj novog!
Sad ovaj Cvitanovic,ko je ba on?
Jel to mozda neki novi Husref samo na hrvatski nacin?
Cemu sve,sta je krajnji cilj?
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!
Ma brate ja se damo sprdam jer mi je predmjesno sve.kupus army je napisao/la: ↑29 sep 2025, 16:43
Brate ozbiljan si fudbalski radnik, svako ko imalo prati fudbal vidi da smo uzasno fizicki spremni i to ide na dusu Zekicu. Šta se desilo ekipi koja je najbolje fizički bila spremna u samo par mjeseci je za ozbiljne analize!
Prvo je smijesno sto je husref doveo u sš takvu ljigu, frugo je smijesno sto je ekipa nespremna.
Ima dio gfje je i zekic nagovjestio da se ekipa sprrmala tako da prime ima kada krenu jače tekme, on otidao, posao na pola, ali brate ako uzmes klub, potpises ugovor, ne mozes polsije reci ne valja ono ne valja ovo. Jbg, znas gdje ides, znas sta radis.
Niko ga nije silom natjerao.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mada sam cijeli život bio u borbi protiv kriminala, zadnje 2 sezone sam vidio da se naša liga ne može osvojiti na pošten način.NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑29 sep 2025, 16:03Pantelija je napisao/la: ↑29 sep 2025, 15:23Pa niko ne pravi dvije strane.
Kada sam pisao sta se radi u klubu kakve ljude je Mirvah sretnorođendanski navukao u klub, gdje ide klub, proglasavn sam svim i svačim, a cijelo vrijeme jedino zasto sam pisao zo je bilo jer sam znao gdje to vodi.
Zasnju godinu dana vuče poteze očajnika.
Vraća Musemića, dovodi trenere jednog za drugim, pretrpava igracki kadar, dovodi neke "strucnjake" u kkub koji ako imalo veze s klubom imate znate da ne rade u biti nista vec uzimaju pare.
Zasnji potez je dobođenje čovjeka koj je optuzen i presuđen za kriminal i koji je u nasoj zemlji sakriven od zakona druge drzave, cime nas klub automatski dobija jednu konotaciju koja nije oozeljna a to je da zaposljavano osobe koje su bjegunci od zakona.
Druga stvar, ne treba tebi mamic da ti objasni kako se sta radi. Ti da si htio da kako treba radis, ti bi za 4 godine imao makar jednog svog delegata u savezu i komisii za sudjenje.
Da si htio sa ide na bolje, promjenio bi barem podlogu u kampu.
Da si htio bolje ne bi dozvolio svake polusezone sleper igraca u i iz kluba.
Tako da nemojte se zavaravati kako on hoce dobro al eto ne ide.
Ne. Nije tacno, boli ga racku, i zato imam more ooznanika koji su islis sirom bih, evrope, koji su sa svadbe isli na utakmice, koji su djeci imena davali po igracima sarajeva koji danas su ravna crta prema klubu. Ravna crta.
Zo nije jer su oni losi ljudi i navijaci, to nije jer su oni neko ko je rezultat navijac jer smo mi isli na utakmice Leotar sarajevo, 6-7 sati puta da ne vidis sut na gol da ne vidis akcije jedne, znas da ces izgubiti ali ides i gledas i bodris.
U klubu su ljudi koji kao prvo i prvo nemaju apsolutno nikakvu strucnost. Ajla fakin Alimanovic ili kako vec je vodila piljare i postala sve i sve u klubu. Alfa i omega.
Da , gospodin mirvic je doveo u jlub kao direktora piljara navijaca zeljeznicara!
Zatim onu direktoricu marketing ili pr kako vec xija prva objava je bila da CESTITA sa klupske stranice nesto komsijama, koja je takodjer navijac zeljeznicara cak i fadila kod njih.
O ovim influenserkama iz sfk i oko da ne pricam.
Navukli su mafiju oko kluba navukli su menagere oko kluba.
Dakle, pored nestrucnosti, nemaju ni navijacku strast prema klubu, nego navijaju za anamo one. U SŠ sjedi momak koji javno kaze da 14 godina nije nio na kosevu i da je ljepse raditi u zelješćaru. I vi ocekujete nesto? Vi ocekujete rezultate? Vi ocekujete neke promjene?![]()
Jedini pravi trener kojeg je Ismir doveo je Zoran Zekić i kreten umjesto da mu da sve sto zucne i otjera svakog idiota koji se tu mangupise, on otjera vjerovatno i jedinog pravog trenera s kojim smo imali šansu napraviti iskorak. Nevjerovatno je koliki je to egomanijak.
Al eto nažalost sa Zekicem je otišla i zadnja sansa da bude nešto od nas.
Ismire vrijeme je davno bilo da ideš, nema ovo više smisla. Povedi Ajle i sve ublehe iz kluba. Prodaj nekome svoja prava i sve ti halalim, samo idi.
Ismire vrijeme je davno bilo da ideš, nema ovo više smisla. Povedi Ajle i sve ublehe iz kluba. Prodaj nekome svoja prava i sve ti halalim, samo idi.
+1nokee je napisao/la: ↑29 sep 2025, 17:00Jedini pravi trener kojeg je Ismir doveo je Zoran Zekić i kreten umjesto da mu da sve sto zucne i otjera svakog idiota koji se tu mangupise, on otjera vjerovatno i jedinog pravog trenera s kojim smo imali šansu napraviti iskorak. Nevjerovatno je koliki je to egomanijak.
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
- PeppermintSA
- Kontakt:
Ma ja, svako je kriv osim njega. Frajer je najveća prevara koju fudbal poznaje.KarloIvandic je napisao/la: ↑29 sep 2025, 16:24Danas je bila jedna dzenaza i husref je bio. Ko god ga je pitao razlog rekao je uzasna fizicka sprema. Nije mogao nikako podici je.
-
- Kontakt:
Dok vi ovde raspravljate, nama prvi tim ne trenira jer nema ko da vodi trening.
Politika kluba je blago reci losa.
🎶 Kad sa sjevera pjesmu čuješ ti, dole na terenu srce ostavi 🎶
-
- Kontakt:
Kakvo je tacno bilo to upozorenje, o cemu se radilo? Za sta su nas tacno kaznili?Ado_77 je napisao/la: ↑29 sep 2025, 16:55Jedina prava istina imali smo upozorenja od uefa,zbog raznih radnji krseci fer plej,ovaj ce nas unistiti bitan je profit,kada zagusti pokupice pare i amerika,a vi deverajte dalje tako ce i biti,goli interes.zagorski je napisao/la: ↑29 sep 2025, 16:44Jedna stvar je toliko jasna i ostace zabiljezeno u historiji, Ismir Mirvic je unistio FK Sarajevo. Pitanje je momenta samo kada ce se desiti da se to i formalno obznani na nacin da cemo otici u finansijsku dubiozu iz koje necemo moci izaci ili da ce se istrazni organi ili drzave ili uefe/fife ozbiljno pozabaviti stanjem u klubu i da ce se to vrlo negativno odraziti na klub koji nece moci uzaci iz toga. A debeli krmak ce jednostavno ispariti na drugi kontinent. Mi nismo ni 5% svjesni koliko je debeli krmak syebo klub.
Slabo se o tome pisalo, ne mogu nigdje da nadjem. Samo pise da smo kaznjeni sa pola miliona
Kako sam shvatio, nismo poslali sve izvjedtaje o poslovanju, tj krili smo nesto.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
PeppermintSA je napisao/la: ↑29 sep 2025, 17:05Ma ja, svako je kriv osim njega. Frajer je najveća prevara koju fudbal poznaje.KarloIvandic je napisao/la: ↑29 sep 2025, 16:24Danas je bila jedna dzenaza i husref je bio. Ko god ga je pitao razlog rekao je uzasna fizicka sprema. Nije mogao nikako podici je.

-
- Kontakt:
Rijetko čitam, a pišem jos rijeđe, ali ovo je presijek stanja u nekadasnjem klubu - informacije sa dženaze. To je taj nivo. Nj manje, ni više. Sarajevo je tačno tamo gdje treba biti.KarloIvandic je napisao/la: ↑29 sep 2025, 16:24Danas je bila jedna dzenaza i husref je bio. Ko god ga je pitao razlog rekao je uzasna fizicka sprema. Nije mogao nikako podici je.
Ja sam odrasla i ostvarena osoba i odavno mi fudbal nije više od puke razonode. Ali, eto, čovjek s godinama, poznanstvima, iskustvom... podigne malo i ljestvicu zadovoljstva, pa ga ne mogu uveseljavati raznorazna vrijeđanja inteligencije, nego sebi trazi ugodniju zabavu u skladu sa svojim statusom, inteligencijom i slično.
Neko je davno ovdje napisao, a bio je u pravu, da je FK Sarajevo poginuo u ratu. To je tacno. Ovaj klub koji trenutno nosi ime i onaj predratni nemaju ništa zajedničko.
Ja se pokusavam natjerati navijati za ovo godinama, ali nikako mi ne ide
Mislio sam da je do mene, ali sam se uvjerio da ipak nije. Slagao bih kad bih rekao da mi je zao zbog toga. Ne mogu Mirvic, Musemic, Hosic i ostali biti Sarajevo, a da to istovremeno budem i ja. Ja nisam to Sarajevo s kojim se oni sramote i brukaju kako u inozemstvu, tako i u tuzemstvu. Sve ovo sto se desava je logicna posljedica neznanja, bahatluka, bezobrazluka, pa i kriminala na koje ja vise nemam snage zatvarati oci i praviti se da ne vidim samo zato sto navijam za Sarajevo. Volio bih ja klub kad bi klub barem malo volio mene. Ali klub me ne voli, pa ni ja ne osjecam nikavu nit obavezu, nit emociju prema njemu. A htio sam, bogami.
Nemojte se pozivati na neku istoriju, jer vi nemate nista sa njom. Klub za koji vi navijate nastao je 1995. Taj se klub nimalo ne razlikuje od bilo kojeg u ovoj ligi. Obiljezile su ga raznorazne malverzacije, marifetluci isto kao i bilo koji drugi klub u ovom gownetu sto se naziva bh liga. Ali, kakva drzava - takva i liga. Opet cu reći, takav klub ne moze biti moj klub.
Samo vi i dalje pravite legende, heroje i babuke od svake šuše koju vjetar nanese na ovu stranu. Opet cete se sutra pizddit na sudije,ustashe, chetnike, baliye... i nalaziti opravdanje za vlastitu nemoc i neznanje,a bogu fala i glupost.
Vi ako mozete, ja bogami ne mogu. Ipak, koliko god to ruzno i arogantno zvucalo, smatram da zasluzujem bolje. A vi i dalje prošnjuhajte sta se prica po dzenazama, pa akobogda sutra i na tehvidima, pa kafanama, kancelarijama... samo nebo je granica. Zapamtite, taman ste tu gdje trebate biti.
Uzdravlje i nemojte sta zaaaaamjerit.
Pa jel mi trebamo ici trenirati ihJet2Holiday je napisao/la: ↑29 sep 2025, 17:07Dok vi ovde raspravljate, nama prvi tim ne trenira jer nema ko da vodi trening.

"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?: