FK Sloboda Tuzla

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Odanideji87
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Odanideji87 » 29 sep 2025, 17:01

Skver je napisao/la:
29 sep 2025, 16:47
Pa ko vraca dugove da bi Sloboda mogla igrati utakmice da ne bi bila suspendovana od NS BiH, ko je platio orhidejice?
Azmir sigurno nije, pivara sponzorstvo 40 hiljada, sitni sponzori, plaćeno parama od Borca sto je stiglo, Azmir čeka da legne od kantona jer je tamo SDA, pitaj igrače, Jankovića itd koliko im kasne plate, dovoljno ce ti to biti, bitno je napraviti sad Slogu Shan od Slobode, da ima para prekjučer bi završio tekmu u Tomislavgradu 😀😀😀😀 Nije to više onaj Azmir što je bio prije, kakva Evropa, kakvi ulasci u PL, svi ulaze u klub da se okoriste, nabiju dugove i gas, niko osim 300 navijača na Tušnju ne voli Slobodu u ovom gradu, sve ostalo je lični interes.

Odanideji87
Kontakt:

Post Postao/la Odanideji87 » 29 sep 2025, 17:03

Skver je napisao/la:
29 sep 2025, 16:56
Sky9 je napisao/la:
29 sep 2025, 16:46
Banujte ovog, nek prijeti negdje drugo.
Neka ga, moze jedino qrcu prijetiti, **** ih Aza kamikaza, trazi Aza sastanak sa buducim komesarom za bezbjednost :urnebes: i da ih pita sta ce, jos se mijesa im u posao u OFK...
I jesi k obicni vala, nista drugo😂😂

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 29 sep 2025, 17:23

Odanideji87 je napisao/la:
29 sep 2025, 17:01
Skver je napisao/la:
Pa ko vraca dugove da bi Sloboda mogla igrati utakmice da ne bi bila suspendovana od NS BiH, ko je platio orhidejice?
Azmir sigurno nije, pivara sponzorstvo 40 hiljada, sitni sponzori, plaćeno parama od Borca sto je stiglo, Azmir čeka da legne od kantona jer je tamo SDA, pitaj igrače, Jankovića itd koliko im kasne plate, dovoljno ce ti to biti, bitno je napraviti sad Slogu Shan od Slobode, da ima para prekjučer bi završio tekmu u Tomislavgradu 😀😀😀😀 Nije to više onaj Azmir što je bio prije, kakva Evropa, kakvi ulasci u PL, svi ulaze u klub da se okoriste, nabiju dugove i gas, niko osim 300 navijača na Tušnju ne voli Slobodu u ovom gradu, sve ostalo je lični interes.
Kurcicu mali, odgovor netacan, puno je to vise para nego sto prikazujes.....vjerovatno si ti onaj degen sto je Nedzadu psovao zenu preko megafona....haman vam ukinuli transu......kako znam igracima ne kasni nista a ni treneru....jedino Sloboda kasni, ostali svi na vrijeme dobijaju....dijete nemas blage veze o cemu pises...licis mi na one Acine pusikurce
🔴⚫️

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 29 sep 2025, 17:27

Pa imaju pravo na raskid ugovora ako im kasne najmanje 3 plate cini mi se. Ne vidim razlog zasto da to ne urade, ako stvarno kasne? A svi oni ce prije ili kasnije naplatiti to preko suda. Mozda cak i nekoliko puta (imali smo i takvih slucajeva :yawn: )
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

VivaLaLiberta
Kontakt:

Post Postao/la VivaLaLiberta » 29 sep 2025, 17:27

To je to, kao što sam rek’o svaka garnitura pljuje prethodnu, što na tribini tako i u klubu, a svima usta puna Slobode. Sad se neki balonja nakačio pričati ovdje po tuđoj direktivi, a imate i Vi kamaru svojih aferima i javašluka o kojim bi se moglo pisati, ali neke stvari nisu za foruma i ne vrijedi se zamarati objašnjavajući ih pojedincima.

Nabijem i Azmira, ali nemoj mi tu pljuvati nekog kad i ti sam ništa dobro klubu nisi donio, a i dobro se okoristio od istog.
“Pjesma naša neće stati, za boje ove život ćemo dati!”

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 29 sep 2025, 17:32

Stice se dojam da klub vise nema prave navijace ni 10% i da svi izgleda ganjaju interes, zbog svega mi ne zasluzujemo imati klub, krenimo od grada pa do "vjernih" navijaca.
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 29 sep 2025, 17:35

Razlog njegovog pljuvanja je ocigledan.....Jolda nije dobio posao, oni nisu dobili prcenat, prozivaju Bijesovica i Azmira, ugrozene im pare od omladinskog pogona....jasno kao dan.......pokusali su od Slobode napraviti OFK, nije im proslo.....yebiga druze sudija......
🔴⚫️

Odanideji87
Kontakt:

Post Postao/la Odanideji87 » 29 sep 2025, 17:40

Skver je napisao/la:
29 sep 2025, 17:23
29 sep 2025, 17:01
Skver je napisao/la:
Kurcicu mali, odgovor netacan, puno je to vise para nego sto prikazujes.....vjerovatno si ti onaj degen sto je Nedzadu psovao zenu preko megafona....haman vam ukinuli transu......kako znam igracima ne kasni nista a ni treneru....jedino Sloboda kasni, ostali svi na vrijeme dobijaju....dijete nemas blage veze o cemu pises...licis mi na one Acine pusikurce
Zato imamo uvid u situaciju u klubu a ti misli sta hoces i opet jbm nedzadu dijanu usput, smradu jedan ime i prezime ostavi da ti se javim na fb, naravno ako smijes a do tad si sisica mala😀😀😀😀

Odanideji87
Kontakt:

Post Postao/la Odanideji87 » 29 sep 2025, 17:42

Samo ime i prezime ostavite, javljam se na fb a do tad ste sisice koje samo piskaraju, rado bih vas iznabijao jednog po jednog ali nemate muda da stavite ime i prezime. Pice maleeeee😂😂

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 29 sep 2025, 17:47

29 sep 2025, 17:42
Samo ime i prezime ostavite, javljam se na fb a do tad ste sisice koje samo piskaraju, rado bih vas iznabijao jednog po jednog ali nemate muda da stavite ime i prezime. Pice maleeeee😂😂
Kako, dolazis na adresu ili kako, kakvih sve degena.... :rol:
🔴⚫️

Odanideji87
Kontakt:

Post Postao/la Odanideji87 » 29 sep 2025, 18:02

Skver je napisao/la:
29 sep 2025, 17:47
Samo ostavi doci cu ne brini se, samo napisi, dalje je sve na meni sisice…

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 29 sep 2025, 18:13

29 sep 2025, 18:02
Skver je napisao/la:
29 sep 2025, 17:47
Samo ostavi doci cu ne brini se, samo napisi, dalje je sve na meni sisice…
Moramo se prvo dogovoriti cije su ruke, materijal.....hocemo li se pozdraviti rucno ili masinski....jel prevoz ulazi u dogovor.....
🔴⚫️

FKBilder
Kontakt:

Post Postao/la FKBilder » 29 sep 2025, 18:50

I to da cujem,a kojim pravom se predsjednik kluba mijesa u omladinski pogon.....
Cim je napisao da smo skoro milion duga zadnjih 8 mjeseci isplatili od sponzora sve ti je jasno o cemu se tu radi...
Imamo aponzora ko Bayern, odbijamo ne mozemo sve na dres staviti :roll:
Svako dovodi u klub/ove ljude kojima vjeruje i s kojim zeli da radi....tako i ovi prije njega tako i on sada.
Glupo je reci da pravi od Slobode Slogu ili da je svima ostao duzan u Slogi jer ono tuzbi sto mi dobijemo za par mjeseci Sloga nije od kako postoji :roll:
Ne razumijem te ratove oko pozicija i dilova,bas nam extra bilo evo 10 god pa sada opet skidamo Azmiru glavu....
Ne kontam vise Tuzlu ,i svoje sugradjane, sve otislo u k....

Odanideji87
Kontakt:

Post Postao/la Odanideji87 » 29 sep 2025, 19:43

FKBilder je napisao/la:
29 sep 2025, 18:50
I to da cujem,a kojim pravom se predsjednik kluba mijesa u omladinski pogon.....
Cim je napisao da smo skoro milion duga zadnjih 8 mjeseci isplatili od sponzora sve ti je jasno o cemu se tu radi...
Svako dovodi u klub/ove ljude kojima vjeruje i s kojim zeli da radi....tako i ovi prije njega tako i on sada.
Glupo je reci da pravi od Slobode Slogu ili da je svima ostao duzan u Slogi jer ono tuzbi sto mi dobijemo za par mjeseci Sloga nije od kako postoji :roll:
Ne razumijem te ratove oko pozicija i dilova,bas nam extra bilo evo 10 god pa sada opet skidamo Azmiru glavu....
Brate svakome se pruzi prilika pa i Azmiru je, ali ovo što je počeo bušenje kluba i što sam iznio samo jedan mali dio šta sve ima da se iznese hvatali bi se za glavu, zašto UO nije podnio izvještaj predsjedniku skupštine i zašto nije održana ni jedna skupština za ovu godinu dana, upozoravali smo na vrijeme kad se Šećer hvatao za vrat na stadionu pa bježao pod kamere koje su bile instalirane i povezane tako da on ima uvid u sve. Na tribini su Fukare koje ne može kupiti i koje se ne prodaju i kad nešto nije uredu onda je red da se javnost upozna sa tim cirkusom, a ko će drugi iznijeti prljav veš nego navijačka skupina.

FKBilder
Kontakt:

Post Postao/la FKBilder » 29 sep 2025, 20:07

29 sep 2025, 19:43
FKBilder je napisao/la:
29 sep 2025, 18:50
Brate svakome se pruzi prilika pa i Azmiru je, ali ovo što je počeo bušenje kluba i što sam iznio samo jedan mali dio šta sve ima da se iznese hvatali bi se za glavu, zašto UO nije podnio izvještaj predsjedniku skupštine i zašto nije održana ni jedna skupština za ovu godinu dana, upozoravali smo na vrijeme kad se Šećer hvatao za vrat na stadionu pa bježao pod kamere koje su bile instalirane i povezane tako da on ima uvid u sve. Na tribini su Fukare koje ne može kupiti i koje se ne prodaju i kad nešto nije uredu onda je red da se javnost upozna sa tim cirkusom, a ko će drugi iznijeti prljav veš nego navijačka skupina.
Ja to gledam drugacije sve, mnogo realnije.Klub je izbusen da curi ba na sve strane.
Izvini ali ako hoces iskreno nista ga on ne moze vise zajebat nego jeste.
Imali smo redovno skupstine evo 10 god pa nas nije zavalio ko nije prosao kraj Tusnja samo....
A iskreno u Tuzli se mi decenijama, ja sam bio medju onima koje sada prozivam, bavimo svime, i skupstinom i klubom a niko pojma nema, rezultata nema tribina nam prazna bolan.
E dno majke mi moje.....I molim te ne iznosi gluposti ba mos ga voliti ili ne,yebe mi se ali covjek je za nepunu god syebo preko 700 000 maraka svoje zive love ba ....
Ajde da jednom pomognemo konkretno a ne samo da se poturaju kuke.
Idemo 3000 ljudi na sjever, za pocetak....Nemoj Bajru prozivat nije uredu u njegovo vrijeme, iako ne dugo ali okupljalo se po 2000 fukara na sjeveru.

zlajci
Kontakt:

Post Postao/la zlajci » 29 sep 2025, 20:13

Svakakvih sam gluposti u životu čuo, al da je EB prodana duša je ono baš, hit!
tuzlanska Sloboda

HPCompaq
Kontakt:

Post Postao/la HPCompaq » 29 sep 2025, 20:26

zlajci je napisao/la:
29 sep 2025, 20:13
Vidi ocigledno je da nekom ne paše,a momak nije tu pa se moze blatiti,maksimalno nekorektno.Razumijemo se,momak EB,je uvijek bio svim srcem uz Slobodu,tribina je izgledala bas fino sto brojcano,sto repertoarski kad je on bio tu,ali hajde ovo nije navijacki forum ,pa cemo skratiti.Ova situacija sada me podsjeca na 2000 te,cini mi se.Na mjestu sadasnjeg sjevera,jedan dio Fukara se vratio iza gola da navija,drugi dio bio na brdu cini mi se ako se dobro sjecam,bilo je nekih nesuglasica,kao da se opet pokusavaju navijaci razjediniti,mozda grijesim...Cini mi se da smo igrali protiv Zepca.
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.

Odanideji87
Kontakt:

Post Postao/la Odanideji87 » 29 sep 2025, 20:46

HPCompaq je napisao/la:
29 sep 2025, 20:26
zlajci je napisao/la:
Vidi ocigledno je da nekom ne paše,a momak nije tu pa se moze blatiti,maksimalno nekorektno.Razumijemo se,momak EB,je uvijek bio svim srcem uz Slobodu,tribina je izgledala bas fino sto brojcano,sto repertoarski kad je on bio tu,ali hajde ovo nije navijacki forum ,pa cemo skratiti.Ova situacija sada me podsjeca na 2000 te,cini mi se.Na mjestu sadasnjeg sjevera,jedan dio Fukara se vratio iza gola da navija,drugi dio bio na brdu cini mi se ako se dobro sjecam,bilo je nekih nesuglasica,kao da se opet pokusavaju navijaci razjediniti,mozda grijesim...Cini mi se da smo igrali protiv Zepca.
Da se dublje uđe u to vidili bi EB kolika je zaista **** i šmeker bio, Cipa je poslije Sulje jedini vođa koji je imao brojnost a nije imao nikakve rezultate i tada smo bili zlatna sredina. Nemojte površno gledati, znam momke koje su najebali zbog njega i te ekipe. Pušili od specijalne, šmekani bili itd. A nije nikakvo razjedinjavanje, kakvo ce biti kad je pola tribine pomrlo, pola uhapseno i pola preko, ostalo je samo podmladka i 50ak starijih u vrh glave…

FKBilder
Kontakt:

Post Postao/la FKBilder » 29 sep 2025, 21:16

29 sep 2025, 20:46
HPCompaq je napisao/la:
zlajci je napisao/la:
Da se dublje uđe u to vidili bi EB kolika je zaista **** i šmeker bio, Cipa je poslije Sulje jedini vođa koji je imao brojnost a nije imao nikakve rezultate i tada smo bili zlatna sredina. Nemojte površno gledati, znam momke koje su najebali zbog njega i te ekipe. Pušili od specijalne, šmekani bili itd. A nije nikakvo razjedinjavanje, kakvo ce biti kad je pola tribine pomrlo, pola uhapseno i pola preko, ostalo je samo podmladka i 50ak starijih u vrh glave…
Bajra ne valja sto je ujedinio tribinu, a bolji cipa sto se rokaju izmedju na C tribini....
Ne valja jedne blatiti a druge dizati. Uostalom dobro rece momak nije ovo mjesto da se prica o tribini...
Pusti to pomro otislo **** izgovore. Otislo je i iz ostatka BiH pa se skupe ljudi, do vas je sto vas raja ne prati, najvise.

Odanideji87
Kontakt:

Post Postao/la Odanideji87 » 29 sep 2025, 22:08

FKBilder je napisao/la:
29 sep 2025, 21:16
29 sep 2025, 20:46
HPCompaq je napisao/la:

Bajra ne valja sto je ujedinio tribinu, a bolji cipa sto se rokaju izmedju na C tribini....
Ne valja jedne blatiti a druge dizati. Uostalom dobro rece momak nije ovo mjesto da se prica o tribini...
Pusti to pomro otislo **** izgovore. Otislo je i iz ostatka BiH pa se skupe ljudi, do vas je sto vas raja ne prati, najvise.
Mentalitet sjeveroistocne bosne je generalno u kurcu i takav smo narod da nam sve smeta a svi šute, kad se priča direktno i u lice onda šute svi i gledaju kako da te potkupe, za sve što pišem imam dokaze, a to za EB imam za njihovo sranje 2 godine uvjeta, zahvaljujuci advokatu Hecimovicu sam se izvuko robije 6 mjeseci, dalje necu da govorim o ostalim momcima i mislim da im je pun **** “navijaca” na baterije… A uostalom da se ne lazemo, vecina je dolazila zbog pokojnog Ćire i tadašnje atmosfere koju je pravio Azmir Husic sa svojim parama koje je imao a sada je skroz drugacija prica…

Odgovori

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.