Ma mi smo Real Madrid, nama Cvitanovic,Mikic su klocevi mi smo naucili na Murinja. Definitivno najgori navijaci u evropi ako se mozemo tako nazvati.KarloIvandic je napisao/la: ↑29 sep 2025, 18:46Samo je bilo dovoljno uci na forum ovdje i sve bi mu bilo jasnoGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑29 sep 2025, 18:22Ne bi me čudilo, s nama uvijek preokreti nekiAuroraBorealis je napisao/la: ↑29 sep 2025, 18:03Cvitanovic ne dolazi,propalo je, trebo bi neko sasvim treci.![]()
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Musemic ce dobiti neku "lijevu" ulogu u klubu, jer ostaje uposlenik kluba. Razlog - nije zelio sporazumni raskid, nego da mu se isplati sve do kraja ugovora... To vam je PROVJERENA informacija. Ovo "sporazumni" je patka za nas naivne. Istina je da ce obitavati u klubu jos preko godinu i pol, do kraja ugovora.
Voli nas vise od zivota !!!
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Senad Repuh
-
- Kontakt:
Ajde nismo svi pilece pameti,par milioma duga smo prije nego je dosao imali,sad imamo 0,ako se pokupi bice sta biti mora, ostacr sve isto savez,lakrdije i strucnjaci na forumu koji sve znaju,pljuvanje jos vise po klubu i to je to.Hordas1990 je napisao/la: ↑29 sep 2025, 17:48Ado_77 je napisao/la: ↑29 sep 2025, 16:55Jedina prava istina imali smo upozorenja od uefa,zbog raznih radnji krseci fer plej,ovaj ce nas unistiti bitan je profit,kada zagusti pokupice pare i amerika,a vi deverajte dalje tako ce i biti,goli interes.zagorski je napisao/la: ↑29 sep 2025, 16:44Jedna stvar je toliko jasna i ostace zabiljezeno u historiji, Ismir Mirvic je unistio FK Sarajevo. Pitanje je momenta samo kada ce se desiti da se to i formalno obznani na nacin da cemo otici u finansijsku dubiozu iz koje necemo moci izaci ili da ce se istrazni organi ili drzave ili uefe/fife ozbiljno pozabaviti stanjem u klubu i da ce se to vrlo negativno odraziti na klub koji nece moci uzaci iz toga. A debeli krmak ce jednostavno ispariti na drugi kontinent. Mi nismo ni 5% svjesni koliko je debeli krmak syebo klub.![]()
![]()
![]()
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Ja sam još kad je Aylu imenovao protiv Ismira govorio, ali izmišljate nekakve finansijske fair play prekršaje, apsolutno nikad nismo za to kažnjeni, lupate gluposti obične.
I ovo da će pokupiti pare i otići hahahaha, pa može jedino pokupit pare od prodaje, što znači da bi došao NOVI INVESTITOR.
I ovo da će pokupiti pare i otići hahahaha, pa može jedino pokupit pare od prodaje, što znači da bi došao NOVI INVESTITOR.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Cini mi se da smo najbolje funkcionisali u eri Nama, iako ni tada nije bilo idealno
Imao si par kineza, koji su svako malo bili u klubu i nadzirali sve.
Zali Boze korona krize i njegovih poslovno finansijskih problema. Do sada je njegova era bila najbolja. Uz sve svoje nedostatke, ali prema ovome poslije je bila odlicna.
- FKS -
-
- Kontakt:
Za ovoga adu 77mosarajvosa83 je napisao/la: ↑29 sep 2025, 18:55Ajde nismo svi pilece pameti,par milioma duga smo prije nego je dosao imali,sad imamo 0,ako se pokupi bice sta biti mora, ostacr sve isto savez,lakrdije i strucnjaci na forumu koji sve znaju,pljuvanje jos vise po klubu i to je to.
Šta je fer play????
Kad kupuješ nemilice a nikoga nisi prodo. Znači u slučaju Sarajeva, LAŽEŠ ADO KO PAS
-
- Kontakt:
Hajde makar je ovako hebeni mit više krepao za sva vremena! Da vidimo sada kojeg hadalja će homer vugla narkoboss izvući iz šešira!NazorUso je napisao/la: ↑29 sep 2025, 18:53Musemic ce dobiti neku "lijevu" ulogu u klubu, jer ostaje uposlenik kluba. Razlog - nije zelio sporazumni raskid, nego da mu se isplati sve do kraja ugovora... To vam je PROVJERENA informacija. Ovo "sporazumni" je patka za nas naivne. Istina je da ce obitavati u klubu jos preko godinu i pol, do kraja ugovora.

Zadnja izmjena: BordoArmy88, dana/u 29 sep 2025, 19:05, ukupno mijenjano 1 put.
Ne vezano za ovo, vidiš samo kako nas deru. Prošli derbi kada smo dobili stidljivo 2-3 sata objave i gotovo. Sada će uhljupe dizati mjesec dana, čovjek ni rekao da su imali 30 šansi na utakmici.Hordas1990 je napisao/la: ↑29 sep 2025, 18:18Ne kontam na sta mislis? Samo su prenijeli sta je covjek izjavio za HR medije.fks74 je napisao/la: ↑29 sep 2025, 18:16Nabijem ja ove naše novinare, koji favorizuju neke klubove.Hordas1990 je napisao/la: ↑29 sep 2025, 18:07
https://sportsport.ba/fudbal/mihael-mik ... evo/507992
“Prvostepeno vijeće CFCB-a utvrdilo je da su FK Bodø/Glimt (NOR) i FK Sarajevo (BIH) prijavili nepotpune parametre finansijskog izvještaja za 2023. fiskalnu godinu, što je rezultiralo podnošenjem nepotpunih finansijskih informacija. Takva je situacija odmah ispravljena u finansijskoj godini koja se završava 2024.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑29 sep 2025, 18:57Ja sam još kad je Aylu imenovao protiv Ismira govorio, ali izmišljate nekakve finansijske fair play prekršaje, apsolutno nikad nismo za to kažnjeni, lupate gluposti obične.
Oba kluba pristala su na plaćanje kazne, Bodo/Glimt 0,5 miliona eura, odnosno Sarajevo 0,25 miliona eura. Ako se ovaj prekršaj ponovi u sljedeće tri godine, oba kluba pristala su na isključenje iz sljedećeg UEFA-inog klupskog takmičenja za koje bi se inače kvalifikovali”, naveli su iz UEFA-e
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
- MaroonWhite1946
- Kontakt:
Jel' se to prica po koridama ?NazorUso je napisao/la: ↑29 sep 2025, 18:53Musemic ce dobiti neku "lijevu" ulogu u klubu, jer ostaje uposlenik kluba. Razlog - nije zelio sporazumni raskid, nego da mu se isplati sve do kraja ugovora... To vam je PROVJERENA informacija. Ovo "sporazumni" je patka za nas naivne. Istina je da ce obitavati u klubu jos preko godinu i pol, do kraja ugovora.
...sve drugo ce proci! ❤️🇱🇻
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Nepotpun finansijski izvještaj ≠ finansijski fair playH8Z7 je napisao/la: ↑29 sep 2025, 19:06“Prvostepeno vijeće CFCB-a utvrdilo je da su FK Bodø/Glimt (NOR) i FK Sarajevo (BIH) prijavili nepotpune parametre finansijskog izvještaja za 2023. fiskalnu godinu, što je rezultiralo podnošenjem nepotpunih finansijskih informacija. Takva je situacija odmah ispravljena u finansijskoj godini koja se završava 2024.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑29 sep 2025, 18:57Ja sam još kad je Aylu imenovao protiv Ismira govorio, ali izmišljate nekakve finansijske fair play prekršaje, apsolutno nikad nismo za to kažnjeni, lupate gluposti obične.
Oba kluba pristala su na plaćanje kazne, Bodo/Glimt 0,5 miliona eura, odnosno Sarajevo 0,25 miliona eura. Ako se ovaj prekršaj ponovi u sljedeće tri godine, oba kluba pristala su na isključenje iz sljedećeg UEFA-inog klupskog takmičenja za koje bi se inače kvalifikovali”, naveli su iz UEFA-e
Nepotpun izvještaj( ili kao što su oni napisali nepotpune parametre ) je propust naš da dostavimo sve finansijske podatke potrebne, e sad, radi kojeg razloga, možemo nagađati, ili administrativna greška, ili namjenski nešto skrivamo.
Ali, to nije ni blizu finanijskog fair playa, jer je to prekomjerna razlika između prihoda i rashoda.
Ma da, kažem za šta smo kažnjeni. Nisam ni rekao za FFP.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑29 sep 2025, 19:11Nepotpun finansijski izvještaj ≠ finansijski fair playH8Z7 je napisao/la: ↑29 sep 2025, 19:06“Prvostepeno vijeće CFCB-a utvrdilo je da su FK Bodø/Glimt (NOR) i FK Sarajevo (BIH) prijavili nepotpune parametre finansijskog izvještaja za 2023. fiskalnu godinu, što je rezultiralo podnošenjem nepotpunih finansijskih informacija. Takva je situacija odmah ispravljena u finansijskoj godini koja se završava 2024.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑29 sep 2025, 18:57Ja sam još kad je Aylu imenovao protiv Ismira govorio, ali izmišljate nekakve finansijske fair play prekršaje, apsolutno nikad nismo za to kažnjeni, lupate gluposti obične.
Nepotpun izvještaj( ili kao što su oni napisali nepotpune parametre ) je propust naš da dostavimo sve finansijske podatke potrebne, e sad, radi kojeg razloga, možemo nagađati, ili administrativna greška, ili namjenski nešto skrivamo.
Ali, to nije ni blizu finanijskog fair playa, jer je to prekomjerna razlika između prihoda i rashoda.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
L'otavo re di Roma F.T.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
H8Z7 je napisao/la: ↑29 sep 2025, 19:20Ma da, kažem za šta smo kažnjeni. Nisam ni rekao za FFP.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑29 sep 2025, 19:11Nepotpun finansijski izvještaj ≠ finansijski fair playH8Z7 je napisao/la: ↑29 sep 2025, 19:06
“Prvostepeno vijeće CFCB-a utvrdilo je da su FK Bodø/Glimt (NOR) i FK Sarajevo (BIH) prijavili nepotpune parametre finansijskog izvještaja za 2023. fiskalnu godinu, što je rezultiralo podnošenjem nepotpunih finansijskih informacija. Takva je situacija odmah ispravljena u finansijskoj godini koja se završava 2024.

Nabacujemo klubu šta treba i ne treba, to nije normalno koliko god sam protiv mnoštvo Ismirovih poteza.
-
- Kontakt:
Mi smo postali neozbiljan klub! Iole ozbiljan trener nece doći jer vidi da je u cetri godine zamjenjeno 10 trenera, da se nema plana I vizije, gdje zenturace vode glavnu riječ. Zna se ko je glavni krivac, a to je Mirvic svojim miješanjem, a nema blage o fudbalu i zenturace koje je on doveo. Gdje Udruzenje navijača daje saopstenje da smo namjestili nesto. Možda da Mamic sa nekim svojim poznanstvom dovede nekoga, ali daj Bože. Sta uradi lik u cetri godine, unakazi nas, Boze sacuvaj.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑29 sep 2025, 18:52Ma mi smo Real Madrid, nama Cvitanovic,Mikic su klocevi mi smo naucili na Murinja. Definitivno najgori navijaci u evropi ako se mozemo tako nazvati.KarloIvandic je napisao/la: ↑29 sep 2025, 18:46Samo je bilo dovoljno uci na forum ovdje i sve bi mu bilo jasno
Zadnja izmjena: obrijanopile, dana/u 29 sep 2025, 19:26, ukupno mijenjano 1 put.
Evo i oni tebe selame!
- PeppermintSA
- Kontakt:
Čuj potrošili Husrefaemir79 je napisao/la: ↑29 sep 2025, 18:35Dok je Mirvića, mi titule nećemo vidjeti. Njegov posao nije da imamo jako Sarajevo, nego da on profitira preko igrača. Možemo zatvarati oči koliko hoćemo, ali to je tako.
Potrošićemo mi džaba još trenera, kao i Zekića i Husrefa. Nije do trenera!
Mi svake godine moramo uigravati ekipu, jer je faktički uvijek skoro nova. A igrači stalno odlaze i dolaze. Od toga nema ništa.

- feniksptica
- Kontakt:
Gdje je brat Sanchez ??
Yebo ga Hus u pakas
Yebo ga Hus u pakas
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Pokušao je Hus sa svojom taktikom, jest da mi nismo skontali kakva je ali jesu protivnički treneri što ga je u konačnici i koštalo posla.PeppermintSA je napisao/la: ↑29 sep 2025, 19:23Čuj potrošili Husrefaemir79 je napisao/la: ↑29 sep 2025, 18:35Dok je Mirvića, mi titule nećemo vidjeti. Njegov posao nije da imamo jako Sarajevo, nego da on profitira preko igrača. Možemo zatvarati oči koliko hoćemo, ali to je tako.
Mi svake godine moramo uigravati ekipu, jer je faktički uvijek skoro nova. A igrači stalno odlaze i dolaze. Od toga nema ništa.![]()
Dusa, nema ni 90. godina a mi ga potrosili... puta 6PeppermintSA je napisao/la: ↑29 sep 2025, 19:23Čuj potrošili Husrefaemir79 je napisao/la: ↑29 sep 2025, 18:35Dok je Mirvića, mi titule nećemo vidjeti. Njegov posao nije da imamo jako Sarajevo, nego da on profitira preko igrača. Možemo zatvarati oči koliko hoćemo, ali to je tako.
Mi svake godine moramo uigravati ekipu, jer je faktički uvijek skoro nova. A igrači stalno odlaze i dolaze. Od toga nema ništa.![]()
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Trenutno korisnika/ca: ajdohordas, Amazon [Bot], Hajdeee, JavierBosnia i 42 gosta.