Imal nam gdje dade tuzlaka sa limuzinom u Chiu, da nam baci koji snimak stanja uživo

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
rio_Ferdy88 je napisao/la: ↑29 sep 2025, 14:12http=
![]()
Imal nam gdje dade tuzlaka sa limuzinom u Chiu, da nam baci koji snimak stanja uživo![]()
Prema pisanju Jerusalem Posta, Evropska fudbalska unija uputila je garancije Fudbalskom savezu Izraela da će ta zemlja ostati punopravni član evropske fudbalske porodice, bez obzira na brojne zahtjeve za njenim izbacivanjem.
Naime, pojedine zemlje, sportske organizacije i aktivisti već mjesecima traže da se Izraelu zabrani nastup na međunarodnim takmičenjima, ističući da sport ne smije biti odvojen od realnosti na terenu.
Pritisak na UEFA-u i FIFA-u pojačan je nakon eskalacije sukoba u Gazi, gdje kritičari tvrde da Izrael provodi politiku koja krši osnovna ljudska prava.
Ipak, iz Niona i Zuricha poručuju da se njihove odluke temelje na statutima i sportskim standardima, a ne na političkim pritiscima.
Uprkos tome, ova odluka se u javnosti doživljava kao direktan rezultat uticaja Sjedinjenih Američkih Država, koje su, kako navode brojni izvori, insistirale da se Izraelu ne uvedu sankcije unutar fudbalskog svijeta.
U trenutku kada tenzije na Bliskom istoku dostižu vrhunac, pitanje uloge sporta u globalnoj politici ponovo je na stolu.
Dok Palestinci i njihovi saveznici pozivaju na bojkot i suspenziju izraelskih timova, evropska kuća fudbala nastavlja da se drži neutralnog stava, što kod velikog dijela javnosti izaziva ogorčenje i kritike.
Alkos iz Bugojna kaže da mu neko pakuje ovo i da će podnijeti tužbu.
Da sam glasao za ovog, barem bih ako nista na forumu napisao da me je sramota jer sam pogrijesio.Self proclaimed New York City Communist, Zohran Mamdani, who is running for Mayor, will prove to be one of the best things to ever happen to our great Republican Party. He is going to have problems with Washington like no Mayor in the history of our once great City. Remember, he needs the money from me, as President, in order to fulfill all of his FAKE Communist promises. He won’t be getting any of it, so what’s the point of voting for him? This ideology has failed, always, for thousands of years. It will fail again, and that’s guaranteed! President DJT
Samo nemoj uzet phillipsov ery10 onaj 7 u 1 djavo
Bilo koji Braun, nema greske.
Ako me spomeneš još 10 puta, možda mi i nick naučiš.
nikada mi nije bilo jasno oduševljenje ovom likom kao novinarom, jer nikada nije bio "novinar". Lik kao "novinar" radio po zadatku da briše tragove i usmjerava pažnju u drugom pravcu. Bukvalno ne postoji nešto što je najavio ili o čemu je pisao a da se tako desilo. Činjenica da je u zadnjih nekoliko godina živio z Beogradu samo potvrđuje za koga je radio.VensanKasel je napisao/la: ↑30 sep 2025, 14:09Ode i Slobodan Vasković , svi kriminalci iz Republike Srpske odahnuli , a bome i pofin broj "naših" ...
Katastrofa. Kao da je ratno stanje.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 25 gostiju.