FK Sloboda Tuzla

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Carsijica
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Carsijica » 29 sep 2025, 23:27

Odanideji87 je napisao/la:
29 sep 2025, 11:17
Slobodas je napisao/la:
20 sep 2025, 20:53
Šta je fazon sa onom porukom Fukara Azmiru?
Druže kad već pitaš evo ti info iz prve ruke, Azmir Husic je poceo ono sto nismo dozvoljavali Nosonji i njegovoj klapi, prvo 700 ulaznica prodato sa Tuzla cityem( a bilo više od 1500 ljudi na stadionu), druga tekma sa Čelikom 1100 ulaznica prodato( bilo više od 2000 ljudi) od toga 300-350 ulaznica za Robijaše. Treće postavio je Josipa Dusparu najvece **** ikada za komesara bezbjednosti ponovo da ne bi Jolda bivši vođa i istinski Slobodaš bio na toj poziciji jer momak ima certifikat i radi taj posao preko 10 godina. Na mjesto Semira Osmanovica došao je Azmirov čovjek kojeg je izjebao za 2-3 plate u Simin hanu i on “voli” Slobodu. Krenule su rodbinske veze i zapošljavanja a pravi Slobodaši kreću se odstranjivati od kluba, Adnanu Omerovicu i Isaku Memisevicu se počeo miješati u omladinski pogon isto tako dotični Azmir Husic. Gdje idu prodaje od članskih, dresova, majica i ulaznica, duguje se igračima a Azmir marke ne da svoje, Nedzad Bijesovic nije zakazao ni jednu skupstinu a trebao je zakonski, ima mnogo toga što je prljavog veša koje radi dotični Azmir a i koje planira raditi, u fazonu “ja sam bog i batina”, ma koliko god da nas je u kopu dokle god je jedan covjek na tribini, Fukare ce uvijek izaci sa istinom u javnost i neće biti prodane duše kao što su Bajra, Indir i Karač to zapamtite svi koji ponižavate ove momke sa tribine, nisu oni krivi što je jedan majmun doveo Faraona na Sjevernu tribinu a prije toga 5 godina unazad mu je taj isti majmun **** mater. Sve sami lični interes je vladao i konačno im je taj isti mangup Jolda svima stao na crtu i rekao dosta više vašeg kamatarenja tribine i **** ih.

Fukare nikada nisu bile niti ce biti nečija privatna prčija i svaki transparent ima svoju smisao, ništa nije bez razloga !
J ima certifikat za sta? Za security kojeg je radio kratak period a ne 10 godina, kad lazes makar malo slazi :pinokio: i sta je referenca mu za taj posao, krivicne prijave, prozivanje Azmira ranije u derbijima i sad opet? De malo realnije gledaj na svijet oko sebe

Po cemu je Isak zasluzio vodjenje jednog omladinskog pogona, ozbiljnog posla gdje trebas praviti igrace za prvi tim i buduce transfere? To sto su digli glas protiv Ace, sasvim opravdano naravno, odjednom bi svi neke funkcijeu klubu bez bavljenja istog posla do jucer. I kao zelis dobro klubu

Ovo za Azmira i izdvajanje para, nebrigu, muljanje to je istina. Skroz malo je zainteresovan i gleda da izvuce maksimum sa sto manje energije i ulaganja, sto je opet njegovo pravo. Trazili ste, dobili ste.
Skver Azmira brani zivotom a cinjenica je da nema pojma sta se u klubu desava i kakvi sve marifetluci se nastavljaju, kakva natezanja i spletkarenja. Ali sto htjeli se Azmira, i Fukare su ga htjele, sad sutite i trite neko vrijeme.

dzekooooTz
Kontakt:

Post Postao/la dzekooooTz » 29 sep 2025, 23:30

Vi ljudi pricate kao da smo milionski grad sa isto toliko navijaca, a ne saka jada svih ovih godina za koje smo krivi SVI i ovi sa zapada i ovi sa sjevera pa daj mozemol se ujediniti zar je toliko atraktivna bilo koja funkcija u Slobodi ja mislim da nije.Moze li se cista srca i bez bilo kakve koristi bilo finansijske bilo busanja i slikanja kao clan sam uprave kluba i slicnog pa nismo PSG jbt.
Dajte da se ujedinimo da se sjedne pruzi ruka.Manjeg kluba manji broj navijaca a vise frakcija unutar toga u zadnjih 5 godina nije nigdje vidjeno.Pa i taj aco i ta ekipa ja ne vjerujem da im je cilj losa Sloboda i los klub treba se vratiti korijenima svi smo poceli ici na stadion i voljeti taj klub od malih nogu da li nas je neko odveo na stadion ili sami otisli pa nismo tad razmisljali ko je predsjednik i slicno nego da se navija poprica sa rajom i po mogucnosti pobjedi.Rezultata nema okej pa ima milion primjera gdje nema rezultata al su ljudi stali uz svoj klub.Nema niko pravo reci momcima sa sjevera nista bilo ih 20 ili 2000 ukoliko nije unutar toga pametovati iz kafica,kuce i sa zapada o tome kako treba grupa da se ponasa nije realno.Krenuti od sebe ajmo doci podrzat i te mlade momke stati tamo poslati poruku neku pa lakse nam je kada nas je vise.Daj da stanemo SVI iza ove starice nek se sjedne sa svima dal bivsim vodjama starim i sa tim Acom i tom garniturom pa jedna nam je misija pun Tusanj i jaka Sloboda svi se ponasate kao da nas je 20 000 svaku utakmicu.
Vrijeme je malo da se vrati klub u grad da se prica pozitivno o Slobodi ako ne moze na terenu mogu li tribine bit pokretac svega ajmo napunit stadion i pokazat svima da nam znaci !!!! SVI !!!!!

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 29 sep 2025, 23:43

Joj cirkusa majko moja, totalno smo pogubili konce izgleda kako vidim, svadje, prozivke jednih drugih, pozivanje na tucu itd, ako se ne probudimo i ne skontamo sta je dobro za nas necemo sigurno daleko dogurat.
Mene samo zanima ko od dosad predsjednika nije muljao, ja mislim da ih nema i to je tacan odgovor nazalost, 25 godina ja slusam istu pricu oko Slobode, dugovi isti i nema pomaka, grad nije nikad htio jaku Slobodu pogotov smrad Jasmin Imamovic a kako vidim i Lugavica boli ona stvar za Slobodom i sportom bar za sad je tako.
Vratimo se unazad dvije godine kad su navijaci htjeli Azmira da se vrati, nekima se obevalo od strane Azmira, sjedilo se kod Heez zgrade sve dok nije Senad dosao, evo Azmir ponovo tu vecina je bila za i sad opet druga prica oko njeg, vrtimo se u krug i to nije dobro nikako, prestanite se svadjati i brukati, pokrenite Fan zonu, radite za dobrobit grupe, saberimo se, zakopajmo ratne sjekire mnogih podgrupa jer samo tako mozemo ici naprijed :zzz:
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 29 sep 2025, 23:45

FKBilder je napisao/la:
29 sep 2025, 20:07

Ja to gledam drugacije sve, mnogo realnije.Klub je izbusen da curi ba na sve strane.
Izvini ali ako hoces iskreno nista ga on ne moze vise zajebat nego jeste.
Imali smo redovno skupstine evo 10 god pa nas nije zavalio ko nije prosao kraj Tusnja samo....
A iskreno u Tuzli se mi decenijama, ja sam bio medju onima koje sada prozivam, bavimo svime, i skupstinom i klubom a niko pojma nema, rezultata nema tribina nam prazna bolan.
E dno majke mi moje.....I molim te ne iznosi gluposti ba mos ga voliti ili ne,yebe mi se ali covjek je za nepunu god syebo preko 700 000 maraka svoje zive love ba ....
Ajde da jednom pomognemo konkretno a ne samo da se poturaju kuke.
Idemo 3000 ljudi na sjever, za pocetak....Nemoj Bajru prozivat nije uredu u njegovo vrijeme, iako ne dugo ali okupljalo se po 2000 fukara na sjeveru.
Izgleda roda donijela pare za silna dugovanja......ybg. mozda i jeste..... :crazy:......covjek se naplacao svojim parama i na kraju ispade sponzori platili :nene:
🔴⚫️

Odgovori

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.