Sta ce Rafa
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Sa prosjecnom odbranom to izgleda brutalno dobro kad imas striktne zadatke i kad te trener usmjeri. Tomori i dalje ispada vrlo lako ali eto opet izglade mnogo bolje sve sa istim igracima nazad kao prosle godine kad nas je trpao ko je prije stigao.rope11 je napisao/la: ↑29 sep 2025, 19:36Sve u svemu, bog blagoslovio Cremonese i Baskirota jer se od tad sve zakotrljalo.
Najveća pobjeda je dolazak Rabiota u zadnjim satima merkata, koji se tako perfektno uklopio u ovaj tim da to nije realno. Za Modrića ne treba trošiti riječi, šteta samo što nije par godina mlađi i što neće moći ostati mnogo duži vremenski period jer je čovjek i sa yebenih 40 godina mašina.
Možda ovo nije world class ekipa, ali čudo je šta radi samopouzdanje i vjera u sebe, uz neki smislen sistem.
Ogroman projekt 1.2 milijarde evrića ukupno + zahtjeva i tunel. Dobro je pa je tik uz Giuseppe Meazzu, inače bi to sve bilo piši propalo, jer bi lokacija San Donato zahtjevala i novi metro. Dakle nebi za 50 god, tako da je ovo dobra vijest. Međutim, o novom stadionu se priča ima 20 god, tako da bi mnogo toga moglo krenut niz brdo do roka 10.nov
Al prizivas Gimenzea od prvog kola, a od njega nista
Suti, nebil ga prozvao pa poceo i zabijatironaldo99 je napisao/la: ↑03 okt 2025, 18:52Al prizivas Gimenzea od prvog kola, a od njega nista![]()
On trenutno puno toga odradjuje za ekipu i to sve super funkcionisem zato se bojim sad dolaskom Rafe kad ga Max prebaci na klupu da to nece biti to zbog Rafine kurcobolje, ma da eto nadam se da ce me sve to demantivati. Pogotovo jer je Max uslovio klub da Rafa mora ostati.
Ne znam, mozda pretjerujem, al apsolutno nista posebno u njemu nisam vidio....spor, trom, prilicno nizak, lose tehnike, loseg driblinga....moze eventualno nesto pogoditi iz kaznenog i to je to...stvarno ne znam kojom opcijom on zavrsi u Milanu....milanist je napisao/la: ↑03 okt 2025, 19:55Suti, nebil ga prozvao pa poceo i zabijatironaldo99 je napisao/la: ↑03 okt 2025, 18:52Al prizivas Gimenzea od prvog kola, a od njega nista![]()
On trenutno puno toga odradjuje za ekipu i to sve super funkcionisem zato se bojim sad dolaskom Rafe kad ga Max prebaci na klupu da to nece biti to zbog Rafine kurcobolje, ma da eto nadam se da ce me sve to demantivati. Pogotovo jer je Max uslovio klub da Rafa mora ostati.Trudi se, trci, radi za ekipu, otvara se, trazi sanse, a i kad dobije promasi hehe. Nadam se da ce gol u kupu da mu koliko toliko vrati samopouzdanje. Da je bio malo prisebni ima bi vec sad par golova na kontu i bila bi skroz druga situacija.
Vremena sigurno nece imati jos puno, ako se ne dohaviza do januara, tesko njemu onda![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.