FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

mma_hz
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la mma_hz » 23 apr 2011, 18:27

Romariooo je napisao/la:i ja mislim da je 30 miliona za rossija previse, to je cijena za top svjetske igrace, a rossi to nije, njegova realna vrijednost je duplo manja sigurno.

i ja kontam bolje bi bilo onda neymara dovesti, ako se ispostavi da je momak onako psiholoski podoban, jer njegov talenat i znanje i stil igre na sigurno odgovaraju, samo pitanje je kakav je psihicki

bitno je i kakav ce profil napadaca pep traziti, vjerujem da ce biti neki igrac pokretljiviji koji moze igrati i krilo i spica, ne vjerujem da ce nekog hrmpaliju traziti, ima tu dosta zanimljivih mladih igraca, kao i nesto iskusnijih dokazanih klasa koji bi vjerujem rado dosli kod nas i mislim da bi trebali dovesti nekog mocnog igraca koji puno obecava pa nek se bori za mjesto s pedrom i viljom jer ova da se ova dvojica ne uspavaju, pa nek igra ko je bolji.

treba pratiti situaciju i oko torresa, mozda bi se moglo desiti da ga se celzi pozeli rijesiti jer se pokazao kao katastrofalan do sada, pa bi mozda bio i jeftin extra, mada je to onako nelogicno, al ko zna sve je moguce. pricalo se i o Patu, koji bi mogao doci jer nam Milan jos uvijek nije platio Ibru, to su neke teze opcije, a ima tu jos extra dobrih igraca koji bi se kod nas uklopili kao npr Sanchez iz Udinezea, mozda i Lorente iako je on vec hrmpalija i jos dosta dobrih mladih igraca ima, a ima i dobrih jeftinih iskusnih igraca koji bi bili sjajni za rezerve kad zatrebaju
mislim da bi barca trebala kupiti nekog hrmpaliju koji je vec naviknut na igru u spaniji jer vidjelo se protiv reala da je u sredini u spicu potreban jedan hrmpalija koji ce se gurati sto bi se reklo sa stoperima reala alli i drugih timova..ljorente pravo rjesenje za barsu!!
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

izzo
Kontakt:

Post Postao/la izzo » 23 apr 2011, 18:31

Romariooo je napisao/la:i ja mislim da je 30 miliona za rossija previse, to je cijena za top svjetske igrace, a rossi to nije, njegova realna vrijednost je duplo manja sigurno.

i ja kontam bolje bi bilo onda neymara dovesti, ako se ispostavi da je momak onako psiholoski podoban, jer njegov talenat i znanje i stil igre na sigurno odgovaraju, samo pitanje je kakav je psihicki

bitno je i kakav ce profil napadaca pep traziti, vjerujem da ce biti neki igrac pokretljiviji koji moze igrati i krilo i spica, ne vjerujem da ce nekog hrmpaliju traziti, ima tu dosta zanimljivih mladih igraca, kao i nesto iskusnijih dokazanih klasa koji bi vjerujem rado dosli kod nas i mislim da bi trebali dovesti nekog mocnog igraca koji puno obecava pa nek se bori za mjesto s pedrom i viljom jer ova da se ova dvojica ne uspavaju, pa nek igra ko je bolji.

treba pratiti situaciju i oko torresa, mozda bi se moglo desiti da ga se celzi pozeli rijesiti jer se pokazao kao katastrofalan do sada, pa bi mozda bio i jeftin extra, mada je to onako nelogicno, al ko zna sve je moguce. pricalo se i o Patu, koji bi mogao doci jer nam Milan jos uvijek nije platio Ibru, to su neke teze opcije, a ima tu jos extra dobrih igraca koji bi se kod nas uklopili kao npr Sanchez iz Udinezea, mozda i Lorente iako je on vec hrmpalija i jos dosta dobrih mladih igraca ima, a ima i dobrih jeftinih iskusnih igraca koji bi bili sjajni za rezerve kad zatrebaju
30 miliona možda i jest puno za Rossia, ali on je barem po statistikama bolji od Nilmara (bolji je strijelac i u Primeri i u Europa ligi), plus što je mlađi od Nilmara dvije godine.
Rossi je igracina samo takva vjerujte ljudi, covjek koji igra vrlo lukavo i inteligentno, a uz to igra sa "obje noge" i desnom i lijevom zabija golove...trenutno najbolji i najvrijedniji talijanski reprezentativac.
Jest da su ga zacijenili 30 miliona, jest da je može i prevelika cijena, ali je covjek visoka klasa a i mlad igrac sa 24 godine gdje može još napredovati...to što igra u Villarealu pa se cini kao precijenjen igrac, to je druga prica.
Ne zaboravimo da se Villa sa 29 godina platio 40 miliona.

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 23 apr 2011, 18:40

mma_hz je napisao/la:

mislim da bi barca trebala kupiti nekog hrmpaliju koji je vec naviknut na igru u spaniji jer vidjelo se protiv reala da je u sredini u spicu potreban jedan hrmpalija koji ce se gurati sto bi se reklo sa stoperima reala alli i drugih timova..ljorente pravo rjesenje za barsu!!
i ja bi volio da se to desi, al pitanje je opet sta ce Pep htjeti, vidi se ponekad kako nam treba hrmpalija, kao sto si rekao ova tekma protiv reala je sjajan primjer za to, da se moze igrati na centarsut i malo preskakati zgusnuta sredina, to bi bilo sjajno, narocito ako bi LLorente bio taj jer vide se da je veliki borac i sjajno bi se uklopio onako i zbog toga sto se poznaje s vecinom nasih igraca i sve to, uz to mozda bi ga mogli dobiti i za nekih 20-25 miliona

samo pitanje je tu veliko dal bi on mogao igrati u ovom sistemu kad je messi u sredini, jer mora onda on igrati i kao krilo, a fizicki onako nema predispozicije za to, ta odluka da messi igra u sredini i Ibru je otjerala, kako bi se lorente u svemu tome snasao bilo bi zanimljivo i ja bi volio da dodje upravo on, mada ovako gledajuci dosta bi nam usporio igru. U jednom segmentu bi s njim dobili, u drugom izgubili, zato je to veliko pitanje

mozda ne bi bio los neki hrmpalija iskusan i jeftin kojem nije mrsko sjediti na klupi, i koji bi ulazio u ovakvim utakmicama kao protiv reala, tu ima sjajnih igraca, cak ce vjerovatno i drogba na ljeto biti vrlo jeftin jer u celziju zele da ga se kutarisu, tao taj neki tip igraca na zalasku karijere koji moze povuci nekoliko utakmica kad zatreba, a vjerovatno ce sad vise Iniesta igrati krilo jer sve je nekako blizi Cescov dolazak
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

kivi
Kontakt:

Post Postao/la kivi » 23 apr 2011, 18:43

ma neymar bi nam bio extra pojacanje. nije onaj klasicni napadac. mogao bi igrati i na poziciji ville, pedra i messija. nisam siguran da bi rossi bio dobar na krilu.
"Ponekad za jedan osmijeh
treba ti suza sto,
da sreća može se kupit
svak bi je sebi platio".

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 23 apr 2011, 18:49

sve su ovi dobri igraci i bice slatke muke koga dovesti, samo ne treba puno placati, jer u nasoj ekipi svaki imalo bolji napadac bi se mogao sjajno pokazati, samo treba voditi brigu kakvi su onako psihicki da ne bude problema kao sa ibrom, ne treba se tu puno rasipati, bolje je krpiti neke druge pozicije gdje nam je priritetnije pojacanje kao npr lijevi bek ili stoper, pa tu platiti koliko treba za neku svjetsku klasu, a napadad moze biti i jeftiniji
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

catalonia
Kontakt:

Post Postao/la catalonia » 23 apr 2011, 19:28

mma_hz je napisao/la:

e upravo nam treba ovakav jedan igrač
.

T-MAC
Kontakt:

Post Postao/la T-MAC » 23 apr 2011, 19:29

real dobi krila nakon sto je otres'o barcu u finalu...
salju jasnu poruku za polufinale lige prvaka..iako barca i valencija dva razlicita svijeta,opet vidi se da su maks.nabrijani.. :roll:
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !

catalonia
Kontakt:

Post Postao/la catalonia » 23 apr 2011, 19:33

T-MAC je napisao/la:real dobi krila nakon sto je otres'o barcu u finalu...
salju jasnu poruku za polufinale lige prvaka..iako barca i valencija dva razlicita svijeta,opet vidi se da su maks.nabrijani.. :roll:
jesu bili bolji ali bas otresli i nisu :D

davno sam ja na ovj temi napisao da samo budala moze podcijeniti real ;)
.

T-MAC
Kontakt:

Post Postao/la T-MAC » 23 apr 2011, 19:38

catalonia je napisao/la:

ma dobro,nisam ni ja bukvalno mislio...bukvalac jedan.. :mrgreen:
otresli,ne otresli,barca je zijanila...ha ya.. ;)
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.

catalonia
Kontakt:

Post Postao/la catalonia » 23 apr 2011, 19:41

T-MAC je napisao/la:
catalonia je napisao/la:

ma dobro,nisam ni ja bukvalno mislio...bukvalac jedan.. :mrgreen:
otresli,ne otresli,barca je zijanila...ha ya.. ;)
ma brate iskreno utakmica je bila loša sudija je trebao na pocetku utakmice podjeliti par zutih kartona i jednima i drugima
.

T-MAC
Kontakt:

Post Postao/la T-MAC » 23 apr 2011, 19:45

catalonia je napisao/la: ma brate iskreno utakmica je bila loša sudija je trebao na pocetku utakmice podjeliti par zutih kartona i jednima i drugima
a dobro...ipak to je el clasico..tu se uvijek sve moze ocekivati..jer ipak je to veliki rivalitet i ne valja kada se sudija razmase kartonima.
ipak nema izgovora u sucima,barca je odigrala najlosije poluvrijeme u zadnjih par sezona,trgli se u drugom i onda previse nosalantno usli u produzetke..i naravno ljudi nas kaznili i zasluzeno uzeli ttrofej..
i ovaj trofej im je velika psiholska prednost pred naredne meceve sa barcom u LP,i to je jedini razlog zasto sam zelio da barca osvoji taj trofej... ;)

DAVID VILLA 7'
Kontakt:

Post Postao/la DAVID VILLA 7' » 23 apr 2011, 20:01

Valdes - Alves Mascherano Milito Maxwell - Thiago Busquets Keita - Afellay Villa Jeffren
Francesco Totti: "Barca igra kao nitko u povijesti. Ne mogu joj ništa ni tri Reala"
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !

catalonia
Kontakt:

Post Postao/la catalonia » 23 apr 2011, 20:02

T-MAC je napisao/la:
catalonia je napisao/la: ma brate iskreno utakmica je bila loša sudija je trebao na pocetku utakmice podjeliti par zutih kartona i jednima i drugima
a dobro...ipak to je el clasico..tu se uvijek sve moze ocekivati..jer ipak je to veliki rivalitet i ne valja kada se sudija razmase kartonima.
ipak nema izgovora u sucima,barca je odigrala najlosije poluvrijeme u zadnjih par sezona,trgli se u drugom i onda previse nosalantno usli u produzetke..i naravno ljudi nas kaznili i zasluzeno uzeli ttrofej..
i ovaj trofej im je velika psiholska prednost pred naredne meceve sa barcom u LP,i to je jedini razlog zasto sam zelio da barca osvoji taj trofej... ;)
a netrazim ja izgovore u sucima neko nije trebao dozvoliti da igraci i jedne i druge ekipe vrse onakav pritisak na njega nakon svake odluke
.

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 23 apr 2011, 20:30

Evo zabi ga Villa, velika stvar za njegovo samopouzdanje, prekinuo je dugi post.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 23 apr 2011, 20:30

Villa konačno ! 8-)
FK Pjetlovi

Dushi_Rob
Kontakt:

Post Postao/la Dushi_Rob » 23 apr 2011, 20:33

vodimo 1-0, vidi se da Jeffren ima znanje i tehniku, al fali mu snage u duelima 1vs1 . Milito samo jedna mala greskica , ono ostalo sve odlicno, Villa konacno pogodio ...
Kratke hlače,duga brada,kalašnjikov ambasada...

Be Casual ...

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 23 apr 2011, 20:35

Dushi_Rob je napisao/la:vodimo 1-0, vidi se da Jeffren ima znanje i tehniku, al fali mu snage u duelima 1vs1 . Milito samo jedna mala greskica , ono ostalo sve odlicno, Villa konacno pogodio ...
Druze imas li kakav link na kojem tekma ne sjecka?

Mes Que Un Club!

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 23 apr 2011, 20:35

dobra stvar da je vilja napokon zabio, valjda ga zabije i na bernabeu

sto se tice ov price oko sudjenja u finalu kupa, i ja se slazem da je sudija jako pogrijesio sto je dopustio sebi ono da ga non stop vuku za rukava i pricaju s njim, malo se i on prepa susreta i dozvolio je raznorazne grubosti i pu no price i prekida

kolina bi to gospodski rijesi, prvi koji mu nesto prigovori popio bi karton i gotovo. ne kazem da je nseto ostetio barcu, al pravi sudija ono sebi ne bi smio dozvoliti
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

DAVID VILLA 7'
Kontakt:

Post Postao/la DAVID VILLA 7' » 23 apr 2011, 20:36

adriano_leite je napisao/la:
Dushi_Rob je napisao/la:vodimo 1-0, vidi se da Jeffren ima znanje i tehniku, al fali mu snage u duelima 1vs1 . Milito samo jedna mala greskica , ono ostalo sve odlicno, Villa konacno pogodio ...
Druze imas li kakav link na kojem tekma ne sjecka?
http://www.domacifilmovi.us/
evo ti,ali link malo kasni

Edit:Konacno da i villa zabije gol,sada od njega ocekujem puno protiv real.Jeffren odlican moglo bi nesta biti od njega.Macherano momak koji nezna za izgubljenu loptu,volim ove igrace !
Zadnja izmjena: DAVID VILLA 7', dana/u 23 apr 2011, 20:40, ukupno mijenjano 2 puta.
Francesco Totti: "Barca igra kao nitko u povijesti. Ne mogu joj ništa ni tri Reala"
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 23 apr 2011, 20:38

Hvala ti brate, odlican je, samo komentator je :lol: .

Mes Que Un Club!

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.