FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Koga želite za trenera FK Sarajevo?

Husref Musemić
106
35%
Darko Milanič
35
12%
Miodrag Božović
7
2%
Fedja Dudić
51
17%
Neki drugi trener iz BiH ili regiona
31
10%
Samo stranac
74
24%

Ukupno glasova: 304

RaymondRed
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la RaymondRed » 30 sep 2025, 10:39

Rekao sam kad ikad da ce hus unistit Jattu. I evo ode u saudiju, ostali smo bez najboljeg potencijala kojeg je liga ikad vidjela. I to ode u saudiju

Lecler
Kontakt:

Post Postao/la Lecler » 30 sep 2025, 10:44

RaymondRed je napisao/la:
30 sep 2025, 10:39
Rekao sam kad ikad da ce hus unistit Jattu. I evo ode u saudiju, ostali smo bez najboljeg potencijala kojeg je liga ikad vidjela. I to ode u saudiju
Musemić se oko njegove prodaje pito isto ko i nas dvojica
ISTINA ZA VEDRANA!

KarloIvandic
Kontakt:

Post Postao/la KarloIvandic » 30 sep 2025, 10:45

za koliko je otisao JAtta . Tuga bas je dobar potencijal. Mogao je bolju ligu izabrati jer moze postati bas strasan igrac

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 30 sep 2025, 10:48

KarloIvandic je napisao/la:
30 sep 2025, 10:45
za koliko je otisao JAtta . Tuga bas je dobar potencijal. Mogao je bolju ligu izabrati jer moze postati bas strasan igrac

2.5 mil eur +25% sl transfera
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

Bordo10
Kontakt:

Post Postao/la Bordo10 » 30 sep 2025, 10:53

Ako je Mamic iza ovoga, neka je, Mamic je kao doktor, i dao bi mu otvorene ruke, da pokaze Bosnjacima kako se posao radi, jer nemamo mi sposobne ni da trafiku vode, a kamoli klub.
Dosta mu se dalo da sjedi po zemlji i uziva slobodu, sad nek prenese znanja na nase ljude, jer i Amerika se obogatila kraduci sposobne ljude i kriminalce i ubice, od kojih je kupila znanja, pola Hitlerovih naucnika su sebi prebacili, dali im lazni identitet, i od sebe silu napravili.

Zato sretno Mamicima, i da naprave od ovog kluba ako nista neki uredjen i stabilan klub, kojeg ce onda nesumnjivo i rezultati pripaziti

RaymondRed
Kontakt:

Post Postao/la RaymondRed » 30 sep 2025, 10:55

Lecler je napisao/la:
30 sep 2025, 10:44
Gdje pise da sam reko da se on pito oko prodaje majstore. Jatta kao i jos drugi igraci su bili ocajni pos musemicem. Ni jedan igrac igracki nije rasto s njim. Musemic nije mogo mi procijeniti kada da ga ubaci a kada da ga izbaci zbog kartona.

_weella_

Post Postao/la _weella_ » 30 sep 2025, 11:00

Kakav god bude Zoran, gori od Ajle&Co ne može biti.
Ona je pokušavala da bude Mamić, da prijeti, diriguje, ratuje sa svima, a blage veze sa životom nema. Moraš prvo udarit temelje karijerno pa se onda bosti sa rogatima. Ubleharanje kad tad ispari.

Vjerujem u Zorana, ako ništa ima znanje, moć, veze konekcije, a i autoritet u sportskim krugovima. Sve to ima više nego bilo ko ko vodi ijedan klub u BiH.
Vjerujem da ga neće puno zanimati druge stvari osim sportskog segmenta, igračkog kadra, trenera, skautinga, omladinskog pogona. I tu leži ključ, kolektiv izbacuje pojedince za prodaju, prodaje nema bez značajnih rezultata i iskoraka u Evropi. On to vjerujem razumije.
Ako ga puste da radi i gradi zime neće biti, a vjerujem da on ne bi pristao da bude marioneta.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga!

Lecler
Kontakt:

Post Postao/la Lecler » 30 sep 2025, 11:12

30 sep 2025, 10:55
Lecler je napisao/la:
30 sep 2025, 10:44
Gdje pise da sam reko da se on pito oko prodaje majstore. Jatta kao i jos drugi igraci su bili ocajni pos musemicem. Ni jedan igrac igracki nije rasto s njim. Musemic nije mogo mi procijeniti kada da ga ubaci a kada da ga izbaci zbog kartona.
Ni oko toga se nije pito Jatta i Guli moraju igrati pa kako god
ISTINA ZA VEDRANA!

relativizam
Kontakt:

Post Postao/la relativizam » 30 sep 2025, 11:30

Možete me pljuvati i negodovati ali ovako se gubi identitet kluba ovako se gubi smisao fudbala .
Da smo zadrzali Zekica on bi bio taj koji bi bio veliki vođa da smo zadrzali Bubanju on je to mogao biti,da to bude neko zbog koga se navijaci okupljaju i zbog koga dolaze.
Sad trenutno ja ne zam ni ko igra prvu postavu ni šta.
Nama je ikona kluba predsjednik umjesto igrača i trenera.
Mijenjamo svake druge godine kompletan tim.
Ja se npr Jatte neću ni sjecati sa kojom nogom igra

Napapijri
Kontakt:

Post Postao/la Napapijri » 30 sep 2025, 11:38

KarloIvandic je napisao/la:
30 sep 2025, 10:45
1.8 milion eura uz 15% od naredne prodaje.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.

Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.

badboy
Kontakt:

Post Postao/la badboy » 30 sep 2025, 12:11

Gore ne moze biti, tako da novi sef, dolazi u pravo vrijeme. Neka samo postavi formaciju za koju je ekipa pravljena u zadnje dvije godine i poreda igrace na njihove najjace pozicije i to ce vec bit vidljiv napredak. O igri i nekom rukopisu realno mozemo pricat tek na polusezoni i nakon zimskih priprema.
Ako su za Jattu uspjeli uzeti ove novce koji se spominju onda im treba skinut kapu. Na prvu sam i ja bio razocaran sto ide sad i sto ide u Saudiju. Mislio sam da je njegov potencijal i domet pa i cifra daleko veca ali samim tim sto ide u Saudijsku Arabiju a ne u neki evropski klub je vjerovatno prava potvrda njegovog potencijala i talenta. Mamic nije tu od jednom ili od juce. On ga je pratio i ne bi ga prodao tamo da je mogao nedje drugo, malo kasnine i za vise. Decku vjervatno fali dosta toga prvenstveno u glavi za nesto ozbiljnije, tako da je ovo vjerovatno vrh, prije nego mu vrijednost padne.

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 30 sep 2025, 12:12

relativizam je napisao/la:
30 sep 2025, 11:30
Možete me pljuvati i negodovati ali ovako se gubi identitet kluba ovako se gubi smisao fudbala .
Da smo zadrzali Zekica on bi bio taj koji bi bio veliki vođa da smo zadrzali Bubanju on je to mogao biti,da to bude neko zbog koga se navijaci okupljaju i zbog koga dolaze.
Kakva crna ikona,nikad u zivotu. Jedini razlog zasto u nekoj mjeri podrzavam Mirvica je to sto ovdje nece niko da ulaze i sto znam kako bi to sve izgledalo,ako dodje ovaj princ sto se mene tice sretan mu put odma.

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 30 sep 2025, 12:14

_weella_ je napisao/la:
30 sep 2025, 11:00
Kakav god bude Zoran, gori od Ajle&Co ne može biti.
Ona je pokušavala da bude Mamić, da prijeti, diriguje, ratuje sa svima, a blage veze sa životom nema. Moraš prvo udarit temelje karijerno pa se onda bosti sa rogatima. Ubleharanje kad tad ispari.

Vjerujem u Zorana, ako ništa ima znanje, moć, veze konekcije, a i autoritet u sportskim krugovima. Sve to ima više nego bilo ko ko vodi ijedan klub u BiH.
Vjerujem da ga neće puno zanimati druge stvari osim sportskog segmenta, igračkog kadra, trenera, skautinga, omladinskog pogona. I tu leži ključ, kolektiv izbacuje pojedince za prodaju, prodaje nema bez značajnih rezultata i iskoraka u Evropi. On to vjerujem razumije.
Ako ga puste da radi i gradi zime neće biti, a vjerujem da on ne bi pristao da bude marioneta.
Ma neka Zorana zanima bilo sta svakako je na svim poljima sposobniji od ovih zenskih ubleha,plavih navijaca koji su se nakotili u nasem klubu tipa Handzic,Aylah

Gomis99
Kontakt:

Post Postao/la Gomis99 » 30 sep 2025, 12:14

Ma otisao je kamion igraca, neke kad spomenu, ja sam totalno zaboravio da su igrali.
Ja bih volio od dolaska Mirvica da neko poreda igrace koje smo prodali i stavi cijenu za koju su otisli, plus Kovacevic od kojeg smo dobili procenat.

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 30 sep 2025, 12:16

Bordo10 je napisao/la:
30 sep 2025, 10:53
Ako je Mamic iza ovoga, neka je, Mamic je kao doktor, i dao bi mu otvorene ruke, da pokaze Bosnjacima kako se posao radi, jer nemamo mi sposobne ni da trafiku vode, a kamoli klub.
Dosta mu se dalo da sjedi po zemlji i uziva slobodu, sad nek prenese znanja na nase ljude, jer i Amerika se obogatila kraduci sposobne ljude i kriminalce i ubice, od kojih je kupila znanja, pola Hitlerovih naucnika su sebi prebacili, dali im lazni identitet, i od sebe silu napravili.

Zato sretno Mamicima, i da naprave od ovog kluba ako nista neki uredjen i stabilan klub, kojeg ce onda nesumnjivo i rezultati pripaziti
Kako nemamo, ovdje su ljudi na Klopa naucili pa im je Cvitanovic kloc,ovdje uce Mamica kako i sta treba da radi,ocjenuju nesto covjeka koji je na 3-4 transfera u lige 5 prodao igrace za vise od 100 mil i dao Hr repci najbolje,standardne reprezentativce,samo se nadati da nece tu biti pro forme mada cisto sumnjam da bi on bilo kad na to pristao.

boki86
Kontakt:

Post Postao/la boki86 » 30 sep 2025, 12:24

Evo stavi sebe u poziciju bubanje, rusi ti nude sigurno 3 puta vecu platu nego u sarajevu, ti zivis od toga, a karijera ti je relativno kratka. Lik gleda da se obezbjedi, kao sto bi svi.

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 30 sep 2025, 12:27

Ono sto je sigurno ako puste Mamica u punom kapacitetu da radi da ce klub biti na zdravimnnogama,slozen u svim segmentima, to mozete vidjeti i po Dinamu kad je otisao,klub je ostavio bez dugova,na zdravim nogama sve ostalo je laz. Sta su mu ponudili i kako nije ni bitno, samo nek rastjera neradnike i ove sto pojma nemaju o fudbalu. U strucnom stabu ce biti i dojucerasnji direktor,sef omladinskog pogona Dinama,valjda mu nece nasi strucnjaci naci mane.

GalileoGalilei
Kontakt:

Post Postao/la GalileoGalilei » 30 sep 2025, 12:37

boki86 je napisao/la:
30 sep 2025, 12:24
Evo stavi sebe u poziciju bubanje, rusi ti nude sigurno 3 puta vecu platu nego u sarajevu, ti zivis od toga, a karijera ti je relativno kratka. Lik gleda da se obezbjedi, kao sto bi svi.
Na sve ovo dodaj sudije i Savez, vrijeđanje inteligencije odlukama. To trpiš čitavu sezonu. Na sve to, dodaj negativnu atmosferu oko kluba, optužbe na namješten Kup itd. Nisu mi jasni ljudi koji se čude kad ode neko takav, jer takve igrače ne možeš zadržati. Bubanji je FKS bila odskočna daska. Možda to nekome para uši, ali je tako. Ne igramo u Evropu, nemamo neke rezultate da bi mi nekoga privukli i privolili da ostane.

Čudi ih nešto izjava Ristovskog, logično je da tako razmišlja.

relativizam
Kontakt:

Post Postao/la relativizam » 30 sep 2025, 12:38

boki86 je napisao/la:
To je bio primjer Bubanja, sustinu si uglavnom shvatio

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 30 sep 2025, 12:48

GalileoGalilei je napisao/la:
30 sep 2025, 12:37
boki86 je napisao/la:
Na sve ovo dodaj sudije i Savez, vrijeđanje inteligencije odlukama. To trpiš čitavu sezonu. Na sve to, dodaj negativnu atmosferu oko kluba, optužbe na namješten Kup itd. Nisu mi jasni ljudi koji se čude kad ode neko takav, jer takve igrače ne možeš zadržati. Bubanji je FKS bila odskočna daska. Možda to nekome para uši, ali je tako. Ne igramo u Evropu, nemamo neke rezultate da bi mi nekoga privukli i privolili da ostane.

Čudi ih nešto izjava Ristovskog, logično je da tako razmišlja.
Pa imas izjave trenera,igraca koji su igrali ovu ligu od Lulica pa nadalje, javno kazu da ovakvo sudjenje i lardije nikad nisu vidjeli u svojoj karijeri.

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: bvsic, Paromlinac i 22 gosta.