samo budala njemu moze dati ugovor do 2027.relativizam je napisao/la: ↑30 sep 2025, 14:39da si htio sampionsku ekipu sigurno ne bi doveo trenera koji nema ni 50 ozbiljnih utakmica kao trener iza sebe.
Doveo si trenera koji je radio sa mladim igračima Dinama .
Ovo meni djeluje kao neko prijelazno rjesenje pa da cvitanovic uzme B tim ili akademiju
Ili smo postali klub koji će stancati igrace za transfere a titulu ćemo vidjeti kao i Zeljo
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
-
- Kontakt:
Pa sa njim je dosao dojucerasnji direktor omladinskih pogona Dinama,nije Cvitsnovic los koliko ga ovdje prestavljate. Neka mu daju na 19 godina ugovor ako to misli Mamic,uglavnom covjek je iz sporta a ne neki anonimus.relativizam je napisao/la: ↑30 sep 2025, 14:39da si htio sampionsku ekipu sigurno ne bi doveo trenera koji nema ni 50 ozbiljnih utakmica kao trener iza sebe.
Ovo meni djeluje kao neko prijelazno rjesenje pa da cvitanovic uzme B tim ili akademiju
Ili smo postali klub koji će stancati igrace za transfere a titulu ćemo vidjeti kao i Zeljo
-
- Kontakt:
[media]https://www.youtube.com/live/8QxL4SihRa ... qibF0hbUVL[/media]
Evo pa nek ljudi sami prosude,pogledaju drugacija razmisljanja.
Zadnja izmjena: mosarajvosa83, dana/u 30 sep 2025, 15:03, ukupno mijenjano 3 puta.
Kad sam dao podršku Šeneru Bajramoviću mogu svakome.
Sretno Mario.
Ako nešto i uradiš dobro je, ako ne uradiš, idemo ponovo ono što zna Uprava-mijenjanje trenera.
Sretno Mario.
Ako nešto i uradiš dobro je, ako ne uradiš, idemo ponovo ono što zna Uprava-mijenjanje trenera.
A mozda bas bude najuspijesniji trener zadnjih 10 godina
Ko te nije volio,nije ni obolio❤️
-
- Kontakt:
jedan od komentara "Ako Cvitanović ovoliko priča bez da išta zanimljivo kaže i na treningu, pa to ubi svaki entuzijazam kod igrača za treniranje. Strah me zamislit njegov govor pred utakmicu"mosarajvosa83 je napisao/la: ↑30 sep 2025, 15:00[media]https://www.youtube.com/live/8QxL4SihRa ... qibF0hbUVL[/media]

- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Neka mu je sa srecom i daj Boze da postane najuspjesniji trener u istoriji Sarajeva, ali da li ste vi ozbiljni? Na osnovu cega ovoliki optimizam za trenera sa 15 vodjenih utakmica ukupno u zivotu, a i to je ostvario jer ga je Mamic posadio na klupu 'nako?
Sta reci, bolja opcija nego Musemić. O njemu ne znam ništa i ne sudim unaprijed, ono što mi se sviđa nije bilo praznog hoda, Mamić odmah našao zamjenu. Sretno da nam bude.
Zamisli ne pises 17 godina na temi jer "BABUKA" nije tu hahahah Joj mentola raznih 

"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Jedina prednost Maria je što dolazi iz sistema i zna kako ga izgraditi gledajući cjelinu. Ništa, treba čovjeka podržati, biti čvrsto na zemlji, jer će biti još poraza, ali idemo graditi sistem, naravno ako se čovjeku dozvoli da radi kako je i zamislio.
- Maroon1946
- Kontakt:
Omiljena formacija - 4-2-3-1 
Sa srećom šefe, nadam se da ćemo proigrati..

Sa srećom šefe, nadam se da ćemo proigrati..
Gdje si ti vidio optimizam u zadnjih 50+ stranica?NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑30 sep 2025, 15:17Neka mu je sa srecom i daj Boze da postane najuspjesniji trener u istoriji Sarajeva, ali da li ste vi ozbiljni? Na osnovu cega ovoliki optimizam za trenera sa 15 vodjenih utakmica ukupno u zivotu, a i to je ostvario jer ga je Mamic posadio na klupu 'nako?

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Ne kažem da je pravi izbor, ali ja ne znam odakle ljudima ovakvi podaci, nisi prvi koji to pišeš?NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑30 sep 2025, 15:17Neka mu je sa srecom i daj Boze da postane najuspjesniji trener u istoriji Sarajeva, ali da li ste vi ozbiljni? Na osnovu cega ovoliki optimizam za trenera sa 15 vodjenih utakmica ukupno u zivotu, a i to je ostvario jer ga je Mamic posadio na klupu 'nako?
Čovjek je u Dinamu bio oko 30+ mečeva, i u Dinamu II otprilike još toliko.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Od Musemića je bolja opcija, bilo ko da je došao. Velika greška je bila njegovo dovođenje, čovjek nije za savremenog fudbala. Cvitanović je barem bio u nekim jačim klubovima i zna kako to ide, pustiti ga da pokuša nešto napraviti jer je titula izgubljena i prije početka prvenstva, ne zato što se ne može stići ovih 8-9 bodova, nego zato što je Borac prvak ove sezone.
Neki pišu o šampionskoj ekipi itd ...
Ljudi dragi nerealni, koga ćeš nakon ovakvog starta dovesti uslovljavajući ga šampionskim ambicijama ?
Jedino priča o dugoročnom projektu je mogla upaliti i to kod hajmo reći nedokazanog trenera.
Dajte malo realnosti, kakve šampionske ambicije ove godine i slične gluposti.
Ljudi dragi nerealni, koga ćeš nakon ovakvog starta dovesti uslovljavajući ga šampionskim ambicijama ?
Jedino priča o dugoročnom projektu je mogla upaliti i to kod hajmo reći nedokazanog trenera.
-
- Kontakt:
Ovako na prvu i na osnovu nicega sto i jeste ta ulazna izjava,baca da bi to mogao biti level Peteva.
Nase je podrzati klub jer mi alternativu nemamo!
Nase je podrzati klub jer mi alternativu nemamo!
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!
- relativizam
- Kontakt:
Ne bi bio prvi koji je od solidnog došao do odličnog trenera za 2 mjeseca ,nama samo trebaju tri vezane pobjede i on nas je kupio.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑30 sep 2025, 14:57Pa sa njim je dosao dojucerasnji direktor omladinskih pogona Dinama,nije Cvitsnovic los koliko ga ovdje prestavljate. Neka mu daju na 19 godina ugovor ako to misli Mamic,uglavnom covjek je iz sporta a ne neki anonimus.relativizam je napisao/la: ↑30 sep 2025, 14:39da si htio sampionsku ekipu sigurno ne bi doveo trenera koji nema ni 50 ozbiljnih utakmica kao trener iza sebe.
Dabogda on uvezao sve pobjede do kraja ali ja nemam vise taj optimizam u ovom klubu ,da nas sutra nekako izbace u kantonalnu ne bi me cudilo.
Čak šta više nemamo ni tu kriticnu masu, ubili su pojam u nama sad da nas izbace ne bi bilo 5k ljudi na protestima.
Mi dovedemo najveće ime ikada u ligi ne dodje 5 k na stadion,raja vise ne zna ni šta da misli ni šta da gleda
-
- Kontakt:
Ma nema to kod Mamica,ako ne bude imao rezultat letice ko fisek to je svima jasno.Djulboni je napisao/la: ↑30 sep 2025, 16:34Neki pišu o šampionskoj ekipi itd ...
- siroliver69
- Kontakt:
Kako god, 1000 vise ce nas biti protiv Zrinjskog.
Hvala Husrefu na odlasku.
Sretno novom šefu i svima nama!
Imam dobar osjećaj zbog Mamica!
Hvala Husrefu na odlasku.
Sretno novom šefu i svima nama!
Imam dobar osjećaj zbog Mamica!
-
- Kontakt:
Znaci Zekic pod ugovorom jos uvijek, Husref takodjer ili "po dogovoru" ko ce to znati i evo treci trener.
Sreca Rozman nasao angazman, i on je bio pod ugovorom iako nije trenirao ekipu.
Bas bih volio spisak svih zaposlenih, koji su na platnoj listi, u FKS vidjeti. Ukljucujuci igrace, struku, b ekipu, sfk, itd,
Dinamo je i najjace vrijeme imao cca 120 zaposlenih. Mislim da smo mi to premasili.
Sreca Rozman nasao angazman, i on je bio pod ugovorom iako nije trenirao ekipu.
Bas bih volio spisak svih zaposlenih, koji su na platnoj listi, u FKS vidjeti. Ukljucujuci igrace, struku, b ekipu, sfk, itd,
Dinamo je i najjace vrijeme imao cca 120 zaposlenih. Mislim da smo mi to premasili.
🎶 Kad sa sjevera pjesmu čuješ ti, dole na terenu srce ostavi 🎶