Juventus FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus FC
Al čuj objasnio Berna
Jesmo mi toliko propali da ta panjina od igrača nešto objašnjava u vezi kluba
Pa to je lik bio predmet ismijanvanja cijele jedne sezone kad je izgleda kao amater na terenu, a udaranje korner zastavice prilikom izvođenja kornera je najveći njegov trenutak
Pa to je lik bio predmet ismijanvanja cijele jedne sezone kad je izgleda kao amater na terenu, a udaranje korner zastavice prilikom izvođenja kornera je najveći njegov trenutak
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
Ma Italia se zarobio u neki vrtlog dokazivanja da je mlijeko bijel. U konkretnom slučaju da nije bilo do maxa nego je klub u rasulu i tako u krug.
Iako je dobio 300 jasnih poruka koje glase, da, znamo da nije samo do trenera, al se trener mora mjenjati nakon što 3 godine nema rezultata. Pa evo ovi prije i poslije njega se mjenjaju nakon 6 ili 12 mjeseci, ali hajd kako to sad objasniti više.
KLub je u ozbiljnim sihirama.
Očekujem neku ACL povredu u narednih mjesec, dva...nije dugo bila...
Iako je dobio 300 jasnih poruka koje glase, da, znamo da nije samo do trenera, al se trener mora mjenjati nakon što 3 godine nema rezultata. Pa evo ovi prije i poslije njega se mjenjaju nakon 6 ili 12 mjeseci, ali hajd kako to sad objasniti više.
KLub je u ozbiljnim sihirama.
Očekujem neku ACL povredu u narednih mjesec, dva...nije dugo bila...
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Sutra bez Bremera i Tirama, veselo će biti
MANIJACI JUG 1987
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
Ma **** i Allegrija i Juventus, zadnjih 5 godina najvecu zabavu u fudbalu mi pruza citanje komentara na ovoj temi iskreno. Evo vec 7-8 godina pratim kako se jedni te isti dave i koprcaju u vlastitim matricama.J1897 je napisao/la: ↑30 sep 2025, 14:40Ja mogu shvatiti da neko bas obozava nekog Ali ti italia si nesto posebno. Ja se stvarno ne mogu sjetiti ni jednog posta od tebe a da ne spominjes o Allegriju?
Da opet i nakon 3 god bolovati Od nekog Allegria je za mene neka vrsta bolest. Izvini druze Ali tako imam osjecaj.
Uz duzno postovanje, jako je malo ljudi koji na ovoj temi pisu, a da bi se mogao na to ostaviti ikakav konstruktivan komentar. Ova tema je postala jedno takvo toksicno smece - a cu rado iskoristiti priliku i doprinjeti sa komentarima o Allegriju, Bonucciju i ko jos ovdje nije oblacen, cisto da se malo doda soli.

Salu na strani, slabo je vala i pratim fudbal jos od corone, ali sadrzaj je katastrofa. Doduse, cinjenica da jedan od forumskih botova (Pogba) obitava i dodatno truje “ovaj nas community” vec 10 godina, posebno je tome doprinjeo.
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia
- tuzlak1987
- Kontakt:
Najveci highlight mu je bio kada je neki novinar otkrio da imamo derpasa u svlacionici i kasnije kada je zategao lice i napumpao usne kao Fuad Backovic Deen.GIBRA je napisao/la: ↑30 sep 2025, 15:35Al čuj objasnio Berna
Meni je opet poseban gust svaki put te nasamarati kad god se pojavis, svako 3 mjeseca kad Juventus izgubi ili sad u novom slučaju kad si poceo za milan navijati. I tako evo 13 godina, jos od dana kad si Vučiniću lizao dupe, a pljuvao Fernanda Llorentea, kako ćemo sve to zaboraviti. Pa preko Pepea, Bonnucia, Roberta Baggia aka Berardia, Sturara i mnogih drugih umotvorina. Botino sdfaovska, svaki put cu te nasamarati jer si potkapacitiran da pričaš sa mnom, ne samo o fudbalu nego o bilo kojoj sferi ljudskog djelovanja.Italia je napisao/la: ↑30 sep 2025, 22:03
Ma **** i Allegrija i Juventus, zadnjih 5 godina najvecu zabavu u fudbalu mi pruza citanje komentara na ovoj temi iskreno. Evo vec 7-8 godina pratim kako se jedni te isti dave i koprcaju u vlastitim matricama.
Uz duzno postovanje, jako je malo ljudi koji na ovoj temi pisu, a da bi se mogao na to ostaviti ikakav konstruktivan komentar. Ova tema je postala jedno takvo toksicno smece - a cu rado iskoristiti priliku i doprinjeti sa komentarima o Allegriju, Bonucciju i ko jos ovdje nije oblacen, cisto da se malo doda soli.![]()
Salu na strani, slabo je vala i pratim fudbal jos od corone, ali sadrzaj je katastrofa. Doduse, cinjenica da jedan od forumskih botova (Pogba) obitava i dodatno truje “ovaj nas community” vec 10 godina, posebno je tome doprinjeo.
Logično je da ne možeš ostaviti nikakav konstruktivan komentar jer ne moze iz supljeg ništa pametno izaci, ti dajes ono jedino sto imas, a to je jedna velika nula. Bar je tvoj saborac po sivim ćelijama shvatio na vrijeme da se brukao pa otisao, ali ti ces biti nasa maskota svako malo, usamljen u svom nekom svijetu iskrivljene realnosti. Nije slučajno to da nema likova koji misle kao ti.
I da, i dalje jedina tema na ovom trollerskom potpuno raspuštenom forumu gdje se prica o igri, postavkama, idejama, formacijama, kritikama i pohvalama, ali jasno je da tebi neznalici to ne prija pa bi jos probao i sve forumase da vrijedjas, ali not on my watch.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Kad ti na forumu (a i bilo gdje drugo), nesto prica nekakva osoba koja koristi terminologiju “sdfa”. Nema dalje.
Ispravi me ako grijesim, ali to je terminologija istih botova koji su samo sa neke druge strane. Pretpostavljam NIP bot koji je bio dojucerasnjo “sdfa”.
Ne bavim se politikom, ali bot je uvijek bot. I zamisli kakav tip ovdje nama uzurpira sadrzaj. Likovi koje neko placa 35 maraka da pise kometare po drustvenim mrezama. Eto na sta smo spali.
Ispravi me ako grijesim, ali to je terminologija istih botova koji su samo sa neke druge strane. Pretpostavljam NIP bot koji je bio dojucerasnjo “sdfa”.
Ne bavim se politikom, ali bot je uvijek bot. I zamisli kakav tip ovdje nama uzurpira sadrzaj. Likovi koje neko placa 35 maraka da pise kometare po drustvenim mrezama. Eto na sta smo spali.
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia
Kakav ce sastav veceras takticki mag izvesti?
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
Dobar oktobar, haha, bicemo ili bos ili hadzija.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.