Ko da gledam protiv kipra na tribine a protiv malte ce dobit pola sata...razlog zakljucite sami.
Znaci standardnog igraca iz pa mogu rec prvih 11 si nadomjestio likom na kojeg uopste ne racunas..logika nista ni s cim
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
Ko da gledam protiv kipra na tribine a protiv malte ce dobit pola sata...razlog zakljucite sami.
Naravno da je Hadziahmetovic zasluzio poziv. Pozivanje Besirovica ti dodje kao da si uputio poziv nekom boljem igracu iz BiHPL, i dodatno navlacis lokalnu furdu da ti se natovari na ledja. Bas amaterska odluka selektora.invincible1921 je napisao/la: ↑30 sep 2025, 16:04Ko da gledam protiv kipra na tribine a protiv malte ce dobit pola sata...razlog zakljucite sami.
Znaci standardnog igraca iz pa mogu rec prvih 11 si nadomjestio likom na kojeg uopste ne racunas..logika nista ni s cim

Kako ne želi? Nije nikad ni bio u prvim planovima kod Barbareza a trebao je biti. Na kraju krajeva, nije to sad ni bitno. Ako on, eto već, ne želi onda je Amira trebao pozvati ali nije ni to. Ovo je loš poziv što je danas odradio.sagitarius je napisao/la: ↑30 sep 2025, 14:58Jesi zapeo za Huseinbasica, jel ti treba crtati da momak ne zeli igrati za Bosnu!?Unofficialpage je napisao/la: ↑30 sep 2025, 14:51Nerealno šta radi, pored Hadžiahmetovića ili Huseinbašića on ovog zove.
Ma bio u reprezentaciji jednom, ono kad su igrali igraci iz PL po Americi na turneji. Da je valjao, kao da ne bi dosad igrao bitnije meceve ili nasao jaci klub od AIK-a.
Nisam dugo htio da mislim da je ovo istina al sve upucuje na to da jest.. ne postoji osoba razumna koju Barbarez nije razocarao, znamo svi kako smo ga gledali nekad a evo na sta je spao sad..bhfanatic14 je napisao/la: ↑30 sep 2025, 16:47#DreamBigDreamBiH (srpski i hrvatski menadzeri)![]()
Ideja sa kulasinom, transfer nema ga vise.. ideja sa Djakovcem,transfer, nema ga vise. Ideja sa Besirom, transfer, nema ga vise. Nastavi niz... bosanski Doyle Brunson goes All in.
Harlovina hercegovacka, čipova je sve manje...
A šta je Hurem? Njega nije razočarao nikada.QUARTERBACK je napisao/la: ↑30 sep 2025, 17:06Nisam dugo htio da mislim da je ovo istina al sve upucuje na to da jest.. ne postoji osoba razumna koju Barbarez nije razocarao, znamo svi kako smo ga gledali nekad a evo na sta je spao sad..bhfanatic14 je napisao/la: ↑30 sep 2025, 16:47#DreamBigDreamBiH (srpski i hrvatski menadzeri)![]()
Ideja sa kulasinom, transfer nema ga vise.. ideja sa Djakovcem,transfer, nema ga vise. Ideja sa Besirom, transfer, nema ga vise. Nastavi niz... bosanski Doyle Brunson goes All in.
Harlovina hercegovacka, čipova je sve manje...
jadno i zalosno
Daj brate cuj dino besirevic
Tebra de mi opravdaj ovo. Ne znam sta da mislim.hurem je napisao/la: -
Isti rac il zvao njih 3 il Edu Vehabovica ili ne znam evo Radovca. Nemas koristi ni od jednog.
Naravno da je bitno, nagradis boljeg, perspektivnijeg, mladjeg pa ce se truditi i biti jos bolji. Cuj zvati Hadzikica umjesto Muftica, gdje momku treba vjetar u ledja da bude jos bolji.Kaunas je napisao/la: ↑30 sep 2025, 19:02Isti rac il zvao njih 3 il Edu Vehabovica ili ne znam evo Radovca. Nemas koristi ni od jednog.
Ista stvar i za treceg golmana, eto bitno jel treci golman Hadzikic il Muftic il Musija kad ni jedan nece branit.