Dino Beširović

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

bhfanatic14
Kontakt:

Re: Dino Beširović

Post Postao/la bhfanatic14 » 30 sep 2025, 18:09

amkeivke je napisao/la:
30 sep 2025, 17:53
Auuu, kako Nino Milenkovic igrača iz svoje agencije lagano ubaci u repku! Kako je ovo providno...igrač od 31 godinu da uleti na spisak, koji igra u prosječnom klubu, prosječan fudbal! A ne valja im Amir Hadziahmetic iz "malog" Bešiktaša odnosno Hull-a 😱😱😱

Da vidimo repliku...

slika
:thumbup: menadzerska krmad sasa papac,nini milenkovic, sergej poker barbarez, emir vepar spahic, :puke: jos veca je bruka huseinbasic koji je avion za sve veznjake preko 50 nastupa liga petice nema mjesta medju 30 igraca bh. Pazi i onda neko hoce mi pricat nije menadzerska nije ovo nije ono.. blabalabla...sve se zna samo nije stiglo do ovog raspalog foruma. Cak Aik ga se hoce rijesit ugovor isitce za 3 mjeseca . Sada Nini dolazi u pomoc glavni kriminal bh repka.

Ovo je nevidjeno u svijetu fudbala Saric,Basic, Tahirovic,Besirovic djakovac,Hajradinovic ispred Denisa. Denis nije u nikakvim menadzerskim kombinacijama to je njegov grijeh. Kasimpasa, Akron,Astana, Aik,Brondby, Antalya ispred Kolna. Pa kaze tako treba,forma, cista posla. .. idioti.
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo

Hordas1990
Kontakt:

Post Postao/la Hordas1990 » 30 sep 2025, 18:21

Na TM agencije Argentum Sport nije naveden Nino Milenkovic: https://www.transfermarkt.com/argentum- ... rater/3850

Ali nije mi bilo mrsko da malo istrazim. Ovo je screenshot sa Nininog LinkedIna:
slika

Znaci to je to, njegova agencija. Eto novinari materijala nemojte da ja radim posao za vas pa pitajte na pressu ako imate muda.

Barba sram te bilo i svakoga ko ovo brani :!:

bhfanatic14
Kontakt:

Post Postao/la bhfanatic14 » 30 sep 2025, 18:36

Hordas1990 je napisao/la:
30 sep 2025, 18:21
Na TM agencije Argentum Sport nije naveden Nino Milenkovic: https://www.transfermarkt.com/argentum- ... rater/3850

Ali nije mi bilo mrsko da malo istrazim. Ovo je screenshot sa Nininog LinkedIna:
slika

Znaci to je to, njegova agencija. Eto novinari materijala nemojte da ja radim posao za vas pa pitajte na pressu ako imate muda.

Ja pisem od prvog dana istinu i sve ovo! A psuju mi balijske kuje koje veze nemaju sa fudbalom. Na TM svjesno kriju neke podatke. I papac je menadzer jedne agencije i spahic isto. Milenkovic je smrad fudbalski terorista kao i raspali pokeras kojem bog sve vraca abd kako je zasluzio. Ahmedhodzic Husienbasic Gazibegovic Tabakovic i ostali koji su maltretirani su Bosna i Hercegovina !!! Nasi sinovi, A ne kriminalci barbi i Kompanija.
Stadion Koševo

231983
Kontakt:

Post Postao/la 231983 » 30 sep 2025, 18:42

Yebote Huseinbašić više, ko da je Pirlo jbt, sta si navalio na njega.
Jesu **** i ostali, ali i on se usmrdio sav.
Dosado srebrenička.

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 30 sep 2025, 19:11

231983 je napisao/la:
30 sep 2025, 18:42
Dosado srebrenička.
Jel moguce da on nije trol? Lik najgore moguce igrace zvao u repku i onda kad su tu dosli kaze mrtvaci
Mora da je kao sto ti pises neki propali menedzer pa mu nisu dali para onda ih popljuvao

231983
Kontakt:

Post Postao/la 231983 » 30 sep 2025, 19:14

:ljepota:
soko je napisao/la:
30 sep 2025, 19:11
231983 je napisao/la:
30 sep 2025, 18:42
Dosado srebrenička.
Jel moguce da on nije trol? Lik najgore moguce igrace zvao u repku i onda kad su tu dosli kaze mrtvaci
Mora da je kao sto ti pises neki propali menedzer pa mu nisu dali para onda ih popljuvao

Maa ovo je fckn Husara licno.

ElAn10
Kontakt:

Post Postao/la ElAn10 » 30 sep 2025, 19:16

Hordas1990 je napisao/la:
30 sep 2025, 18:21

slika

Sramota, stvarno! Nije da nismo navikli, ali treba svima vise biti jasno da su barbarez i svi oko njega lazovi. Kao nesto se ljutio prije na bivse selektore, ljuti se na igrace neke poput ahmedhodzica, a on sam nije nista bolji, isti kriminalac bez principa!

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 30 sep 2025, 19:18

Nadam se stvarno da ce neko pitati ovo za Besirovica. Sramota je i veca jer se Barbarez busao u prsa da ce sve biti profesionalno i slicno...
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

myself
Kontakt:

Post Postao/la myself » 30 sep 2025, 19:23

E moj Barba, a bio si idol i mogao si ostati. Bolje da nisi ni uzimao repku. Uz današnju tehnologiju sve je dostupno i sve provjerljivo

fanatik19
Kontakt:

Post Postao/la fanatik19 » 30 sep 2025, 19:25

Ja sam prvi jos u novembru poceo pisat o menadzerskim pozivima i prije nego se bhfanatic vratio na forum pa su mi govorili da sam prolupao. Vidim da je sad polako al sigurno vecina forumasa progledala i da okrecu plocu izuzev par nebitnih pojedinaca kojima ce uvijek sve biti bajnooo jer su opsjednuti likom i djelom Barbareza.

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 30 sep 2025, 19:57

fanatik19 je napisao/la:
30 sep 2025, 19:25
Ja sam prvi jos u novembru poceo pisat o menadzerskim pozivima i prije nego se bhfanatic vratio na forum pa su mi govorili da sam prolupao. Vidim da je sad polako al sigurno vecina forumasa progledala i da okrecu plocu izuzev par nebitnih pojedinaca kojima ce uvijek sve biti bajnooo jer su opsjednuti likom i djelom Barbareza.
Bhfantic je neozbiljan forumas i operisan od fudbala. Istina uvjek pobjedi. Zeleni teren ne laze a on laze
Zvao Denije mjesecima, kao to ce nam biti igrac koji ce valjat 10 godina
A ko sto on kaze zeleni teren ne laze i pokazalo se da je Deni krampa, nebi zavrsio u lijevom klubu u turskoj u ta doba
Mora da mu Deni nije dao cvaju pa ga je poceo nazivati mrtvacem kojeg babo gura

slika

slika

slika

fanatik19
Kontakt:

Post Postao/la fanatik19 » 30 sep 2025, 20:00

soko je napisao/la:
30 sep 2025, 19:57
fanatik19 je napisao/la:
30 sep 2025, 19:25
Bhfantic je neozbiljan forumas i operisan od fudbala. Istina uvjek pobjedi. Zeleni teren ne laze a on laze
Zvao Denije mjesecima, kao to ce nam biti igrac koji ce valjat 10 godina
A ko sto on kaze zeleni teren ne laze i pokazalo se da je Deni krampa, nebi zavrsio u lijevom klubu u turskoj u ta doba
Mora da mu Deni nije dao cvaju pa ga je poceo nazivati mrtvacem kojeg babo gura

slika

slika

slika
Ma to je neka druga tema, usput sam ga samo spomenuo jer vidim da konstantno potencira temu menadzerskih igraca pa eto cisto da kazem da sam ja vec nakon 2-3 okupljanja vidio kuda ide voz pa to niko nije dozivljavao ozbiljno a sad sve vise forumasa proziva Barbareza radi toga.

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 30 sep 2025, 20:17

Ja sad od pocetka Sergejovog mandata govorio da on nije za selektora. Nema iskustva, mogao je makar neki tim iz cvajte voditi godinu dvije da valja pa onda kod nas.
Lik je pokeras, znas valjda ljudi sto kockaju kakav je to karakter. Ne znam covjeka al kroz iskustvo znam da zu kockari, ovisnici. Ne bas stabilan karakter osobe.
Mozda grijesim al po mom misljenju nikad nije trebao dobiti poziciju.

Arvid
Kontakt:

Post Postao/la Arvid » 30 sep 2025, 20:34

Sta je bolan ovo 🤣🤣
I found freedom. Losing all hope was freedom.

“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 30 sep 2025, 20:55

SubhanAllah vecera mi presjede
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

Velizar
Kontakt:

Post Postao/la Velizar » 30 sep 2025, 20:58

soko je napisao/la:
30 sep 2025, 20:17
Ja sad od pocetka Sergejovog mandata govorio da on nije za selektora. Nema iskustva, mogao je makar neki tim iz cvajte voditi godinu dvije da valja pa onda kod nas.
Lik je pokeras, znas valjda ljudi sto kockaju kakav je to karakter. Ne znam covjeka al kroz iskustvo znam da zu kockari, ovisnici. Ne bas stabilan karakter osobe.
ne kontam sta ti mislis da si poentirao ovim citatima? da neko poslije dvije godine, nakon sto je shvatio da je pogrijesio, promjeni misljenje o nekom igracu? i tebi je to nekakav dokaz necega, hereza, korupcija cak? pa takvih primjera ima na stotine na ovom forumu pa ih ne citiras. i ja cu rado promjeniti misljenje ako mi vec uzorak govori suprotno od prvobitnih stavova...nema tu roka nista neobicno

ovaj besirevic je menadzerski igrac ali svakako nece igrati kad je bitno ...mozda ga je ibrulj preporucio
Zadnja izmjena: Velizar, dana/u 30 sep 2025, 21:01, ukupno mijenjano 2 puta.

Diadora
Kontakt:

Post Postao/la Diadora » 30 sep 2025, 21:00

Dino sretan transfer u kyracspor ili u emirate

bhfanatic14
Kontakt:

Post Postao/la bhfanatic14 » 30 sep 2025, 21:13

Velizar je napisao/la:
30 sep 2025, 20:58
soko je napisao/la:
ne kontam sta ti mislis da si poentirao ovim citatima? da neko poslije dvije godine, nakon sto je shvatio da je pogrijesio, promjeni misljenje o nekom igracu? i tebi je to nekakav dokaz necega, hereza, korupcija cak? pa takvih primjera ima na stotine na ovom forumu pa ih ne citiras. i ja cu rado promjeniti misljenje ako mi vec uzorak govori suprotno od prvobitnih stavova...nema tu roka nista neobicno

ovaj besirevic je menadzerski igrac ali svakako nece igrati kad je bitno ...mozda ga je ibrulj preporucio
To je teski glupan,pravi amerikanac pedofil. Treba mu paznja, jer nije niko i nista sa fudbalom je u svadji. Pa mu treba ovdje potvrda necega jer je u americi nebitan i nikom nije zanimljiv pa mu treba ovdje paznja da mu par glupana aplaudira i replicira to ga onda puni,puni mu ego. Frajer je operisan od fudbala i on je daleko od izvora, nije za njega ovaj podforum, on se mora drzat tamo offtopica gdje prica ljudima koju pivu pije i kako je razbio zube na americkom ledu. Teski klaun ali to su jadni ljudi malo mi ga i zao.
Stadion Koševo

bhfanatic14
Kontakt:

Post Postao/la bhfanatic14 » 30 sep 2025, 21:15

Diadora je napisao/la:
30 sep 2025, 21:00
Dino sretan transfer u kyracspor ili u emirate
Nini milenkovic sastavlja bh reprezentaciju :rol: sastavlja taktiku sjedi na klupi sa papirima i tabletom :rol: nisko si spala menadzerska. Fuj :bow:
Stadion Koševo

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 30 sep 2025, 21:22

Velizar je napisao/la:
30 sep 2025, 20:58
soko je napisao/la:

Ne kontam kako ne kontas. Nije prvi ni zadnji igrac kojeg je zvao u repku. Ako pises mjesecima da nikad necemo otici na SP, da je sve kriminal, trebaju se zvati kvalitetni igraci poput Hajradinovica, Burnica, Cocalica, Milosevica i bruku drugih i onda kad ti vidis da su ti igraci polovnjaci onda napises korupcija, kriminal, menedzerski igraci onda znaci da si bezobrazan/glup ili trol. Druge nema.
Promjeniti misljenje je sasvim normalna stvar. Ali pljuvati, pisati gluposti poput glupe balije operisan od fudbale nije.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 231983, Beduin, Iceplayer i 21 gost.