NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑30 sep 2025, 15:10Samo dokaz koliko ste se poseljacili. Nekad ZP i Bombaj Stampa, danas Zeljko Joksimovic, Elvira Rahic i Dragana Mirkovic![]()
![]()
Nisam znao da ces plakati

NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑30 sep 2025, 15:10Samo dokaz koliko ste se poseljacili. Nekad ZP i Bombaj Stampa, danas Zeljko Joksimovic, Elvira Rahic i Dragana Mirkovic![]()
![]()
let3 je napisao/la: ↑30 sep 2025, 15:17NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑30 sep 2025, 15:10Samo dokaz koliko ste se poseljacili. Nekad ZP i Bombaj Stampa, danas Zeljko Joksimovic, Elvira Rahic i Dragana Mirkovic![]()
![]()
Nisam znao da ces plakati![]()
Hrammm1921 je napisao/la: ↑30 sep 2025, 15:20let3 je napisao/la: ↑30 sep 2025, 15:17NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑30 sep 2025, 15:10
Samo dokaz koliko ste se poseljacili. Nekad ZP i Bombaj Stampa, danas Zeljko Joksimovic, Elvira Rahic i Dragana Mirkovic![]()
![]()
![]()
De kaži,onako realno.Shategabri je napisao/la: ↑30 sep 2025, 15:12Razumijem ja komšije, došli su na svoje i potpuno zasluženo slavlje i podyebavanje.
Ako mi kojim slučajem stanemo na noge, moglo bi biti kratkog daha.
Ako ne,![]()
![]()
Jesi li ti sta vidio na onom snimku u prenosu ili juce u pregledu kola, ja ne da nisam vidio ruku nego nisam vidio igraca jer je kamerman “zaspao”, zakasnio da pomjeri kameru, vidio se samo igrac s ledja kako prima loptu, kako s cime nije se vidjelo.NoDi80 je napisao/la: ↑30 sep 2025, 12:29Ne pljujem, samo kazem kako sam informisan
Nisam znao da ima prijenos, a trazio sam ga
Hvala na ispravci
Pa vi ste slijepi svako kolo s vama neke sumnjive situacijeCombattente87 je napisao/la: ↑30 sep 2025, 08:59
Nije on glup nego je slijep kao i 90% ovih objektivnih !
Usput frajer se gudra nečim neistraženim....
Sto sad ne citirate Kaljanca sta je rekao za ruku u Posusju
A sada idi sto dalje od meneHrammm1921 je napisao/la: ↑30 sep 2025, 15:20let3 je napisao/la: ↑30 sep 2025, 15:17NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑30 sep 2025, 15:10
Samo dokaz koliko ste se poseljacili. Nekad ZP i Bombaj Stampa, danas Zeljko Joksimovic, Elvira Rahic i Dragana Mirkovic![]()
![]()
![]()
Jok.imekorisnicko je napisao/la: ↑30 sep 2025, 15:25De kaži,onako realno.Shategabri je napisao/la: ↑30 sep 2025, 15:12Razumijem ja komšije, došli su na svoje i potpuno zasluženo slavlje i podyebavanje.
Ako ne,![]()
![]()
Jel misliš da gurate u dobrom smjeru sad sa ovom dinamo fazom?
Šalu na stranu,možda vam je i bolje da imate jednu katastrofalnu sezonu nego da se sve primiri na neko vrijeme.Shategabri je napisao/la: ↑30 sep 2025, 15:46Jok.imekorisnicko je napisao/la: ↑30 sep 2025, 15:25De kaži,onako realno.Shategabri je napisao/la: ↑30 sep 2025, 15:12Razumijem ja komšije, došli su na svoje i potpuno zasluženo slavlje i podyebavanje.
Ako ne,![]()
![]()
Jel misliš da gurate u dobrom smjeru sad sa ovom dinamo fazom?
U slobodnom smo padu, ne može se ovo tek tako zaustaviti.
Emina JahovićNisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑30 sep 2025, 15:10Samo dokaz koliko ste se poseljacili. Nekad ZP i Bombaj Stampa, danas Zeljko Joksimovic, Elvira Rahic i Dragana Mirkovic![]()
![]()
Trebate se dogovoriti, šta pisati. Prvo pišete da smo grešku napravili sa dovođenjem Husrefa ( što ste bili u pravu ) sada vam ga kao žao i ponovo pravimo grešku jer je dobio otkaz.Hansestadt je napisao/la: ↑30 sep 2025, 15:24Husrefu otkaz, ali zato Velkoski unapredjen i postao direktor kluba. Svasta.
Prije 15 godina je liga bila lošija mnogo.avenija je napisao/la: ↑30 sep 2025, 14:30Sarajevo se hvata za bilo koju slamku spasa da se izvuče i uzdigne pa bili to Mamići ili bilo ko nebitno je samo do sada su zbog takvih poteza sve više i više tonuli i išli ka lošijem. Vidjecemo sada ovaj pokušaj.
Meni je ono Sarajevo prije nekad 10-15 godina bilo puno ozbiljniji klub i teži protivnik sa mnogo više respecta ga ja uvažavala cijela država i protivnici. Ovo sada mi je baš nekako loše. Uostalom i tribine to govore neće ih biti 2000 protiv Zrinjskog na onoj gore vjetrometini. Dok prije nekad 2010 sjećam se dodje Čelik na Koševo na sjeveru hordanje duplo više ljude nego sada u derbiju protiv Želje. Negdje su opasno pali i stvari ne idu u dobrom pravcu.
Mamići su fakini opasni ali za razliku od Dinama gdje su bili sve, i vlast i država i sistem i savez ovdje je to Borac i Zrinjski.
Doslo vrijeme da vam se i mi smijemofks74 je napisao/la: ↑30 sep 2025, 16:43Trebate se dogovoriti, šta pisati. Prvo pišete da smo grešku napravili sa dovođenjem Husrefa ( što ste bili u pravu ) sada vam ga kao žao i ponovo pravimo grešku jer je dobio otkaz.Hansestadt je napisao/la: ↑30 sep 2025, 15:24Husrefu otkaz, ali zato Velkoski unapredjen i postao direktor kluba. Svasta.![]()
A vi plavo oko plakolo je (Keba), i nekad "'oj nano nanice"NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑30 sep 2025, 15:10Samo dokaz koliko ste se poseljacili. Nekad ZP i Bombaj Stampa, danas Zeljko Joksimovic, Elvira Rahic i Dragana Mirkovic![]()
![]()
Ko se zadnji smije, najslađe se smije.Kajkutenjoyer je napisao/la: ↑30 sep 2025, 16:52Doslo vrijeme da vam se i mi smijemofks74 je napisao/la: ↑30 sep 2025, 16:43Trebate se dogovoriti, šta pisati. Prvo pišete da smo grešku napravili sa dovođenjem Husrefa ( što ste bili u pravu ) sada vam ga kao žao i ponovo pravimo grešku jer je dobio otkaz.Hansestadt je napisao/la: ↑30 sep 2025, 15:24Husrefu otkaz, ali zato Velkoski unapredjen i postao direktor kluba. Svasta.![]()
Niste priznali degenek i poraz u zivotu a to vam je jako cesto sem kad udarate momcica koji nije navijac a i to 10tak na jedantutankamon1905 je napisao/la: ↑30 sep 2025, 11:51Al kakvu podlogu Sarajevo ima s ovim izlaznim transferima da postanu nedodirljivi u ovoj ligi, a oni svake godine sve gori i gori
Jeste li skinuli etikete, ili ste onako zapalili? Tuzna skupinoZidnisatzidni je napisao/la: ↑30 sep 2025, 05:50tutankamon1905 je napisao/la: ↑28 sep 2025, 18:28
![]()
![]()
Ljudi zapalili stvari iz fan shopa![]()
![]()
Poceli su i nove zastave radit lagano da se ima s cim mahat.
Najjadnija i najsmjesnija navijacka skupina ubjedljivo. A najgore od svega sto su sami sebe doveli u tu situaciju jer su pomislili da su veliki
Kako ste moderni imate ovaj putujuci fan shop novi most- rudnik-polog kružno
Drugi put se malo podaprati voda je prijatelj nije neprijatelj poguši se raja od vonja kad planu štrik
O jadu možemo pričat kad vas prestane murija čuvati
Stani bola!?!![]()
Zamisljam face one ruzne kad su se torbe otvorile, a unutra stvari za fan shop, nema krpicaAl daj sta das.
I nemoj bogati muriju spominjat ne brukaj se. Smekerske p.icke
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.