Amar Dedić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Amar Dedić
I to je realno za ocekivati. Mada svakako je zadnje 2-3 utakmice odigrao ispod nivoa.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Tačno tako. Ako će igrati ko protiv Austrije i sve utakmice poslije toga, bolje da i ne igra jer je stvarno ocajno izgledao i gore i dolje.
Mozda je zbog tog koljena. Zapravo, nadam se da je zbog toga a ne da su neki limiti u pitanju.
-
- Kontakt:
Ipak je starter. Ide na megdan Garnachu
Sretno 

- zastitaIdentiteta
- Kontakt:
Ako se dobro sjećam, protiv Austrije je bio očajan naprijed - ugl jer nisu pojma imali Memić i on kako da zajedno grade napade... al nazad je bio skroz ok. Poslije toga u Benfici ga nisam gledao, al čitao sam negativnih komentara.
Pošteno, pa kako bude.
Gledao sam ja svaku minutu koju je bio na terenu. Doduse, i Benfica je u krizi, pa tako i on. Jos ta povreda.. kazem, nadam se da je samo tozastitaIdentiteta je napisao/la: ↑30 sep 2025, 19:58Ako se dobro sjećam, protiv Austrije je bio očajan naprijed - ugl jer nisu pojma imali Memić i on kako da zajedno grade napade... al nazad je bio skroz ok. Poslije toga u Benfici ga nisam gledao, al čitao sam negativnih komentara.
-
- Kontakt:
jako lose kretanje kod ovog gola, jos mu ovaj ranije govori da ide nazad na svog covjeka.
- QUARTERBACK
- Kontakt:
ostade garnacho sam na njegovoj strani i dadose ga
- akisarajevo92
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Nije ispratio Garnacha uopšte, baš loše postavljanje.
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Već mu drugi put Garnacho ostaje sam na desnoj strani. Baš neshvatljive reakcije u defanzivi.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Evo i sad acelzi dade go po njegovoj strani jest autogol al njegov xovjek je primio dugu loptu nevjerovatno sta mu se desava nakon onih pocetnih odlicnih partija u Benfici vrhunskih
galami jer mu je ranije govorio da ide nazad na svog covjeka..jest ga ovaj zabio, ali dedic je saucesnik:-)akisarajevo92 je napisao/la: ↑30 sep 2025, 21:21Zakuca je brat u svoju mrezu i onda galami na Dedaru
- akisarajevo92
- Kontakt:
Jap, Dedic je uzrok, Rios posljedicababino je napisao/la: ↑30 sep 2025, 21:23galami jer mu je ranije govorio da ide nazad na svog covjeka..jest ga ovaj zabio, ali dedic je saucesnik:-)akisarajevo92 je napisao/la: ↑30 sep 2025, 21:21Zakuca je brat u svoju mrezu i onda galami na Dedaru
Don't believe the hype.
Katastrofalno postavljanje Dedare u ovoj situaciji. Mora to bolje kod Josea. 

- BoixosNois1899
- Kontakt:
Loše ovo za sad, mada nije ni ostatak ekipe ništa bolji.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Ovaj forum mu izbaksuziro. Da je Ronaldo iz Bosne mi bi mu izbaksuzirali i imao bi karijeru Oscara Cardoza otprilike.
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Mou do kraja godine leti s klupe.
Trenutno korisnika/ca: General505, hurem i 15 gostiju.