Sergej Barbarez - selektor Bosne i Hercegovine
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- Centre forward
- Kontakt:
Re: Sergej Barbarez - selektor Bosne i Hercegovine
U par mjeseci je srušio sve. Čak i Beograd iz 2005.
Ima li iko zehru časti u ovom našem protektoratu od države?
Ima li iko zehru časti u ovom našem protektoratu od države?
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
Naravno da je bitno, nagradis boljeg, perspektivnijeg, mladjeg pa ce se truditi i biti jos bolji. Cuj zvati Hadzikica umjesto Muftica, gdje momku treba vjetar u ledja da bude jos bolji.Kaunas je napisao/la: ↑30 sep 2025, 19:02Isti rac il zvao njih 3 il Edu Vehabovica ili ne znam evo Radovca. Nemas koristi ni od jednog.
Ista stvar i za treceg golmana, eto bitno jel treci golman Hadzikic il Muftic il Musija kad ni jedan nece branit.
-
- Kontakt:
Ovakva relacija izmedju osobe koja je dio strucnog staba reprezentacije i samog igraca koji je pozvan, meni dodje kao kad se dobije posao u drzavnoj instituciji, firmi preko stele, a ocigledan upitan kvalitet osobe.
Yebo te fudbal glupi, čuj isto zvati igraca Hulla i AIKa. Yebem ti fudbal
Sta nam to znaci kad mu je opet vrhunac Turska. Ako je i to.COYGBiH je napisao/la: ↑30 sep 2025, 19:39Naravno da je bitno, nagradis boljeg, perspektivnijeg, mladjeg pa ce se truditi i biti jos bolji. Cuj zvati Hadzikica umjesto Muftica, gdje momku treba vjetar u ledja da bude jos bolji.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
E moj pokerasu 

Zvanično, od danas mi je u očima isti kao i svi jugonosaurusi koji su ovu reprezentaciju uništili.
Ofirno da ne može ofirnije.
Ofirno da ne može ofirnije.
Da je zvao nekog mladjeg igrača do 22-23 godine iz mase live ne bi mu niko zamjerio, eto kad već nece Hadziahmetovica ili nekog mladjeg talenta iz evrope. E moj Barba, bio si idol. Sve sam pravdao do sada ali ovo je tako očiigledno loš potez
-
- Kontakt:
Ovaj poziv ja na nivou Fakijevog poziva Mesanovicu. 

👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Sve je ovo normalno.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Meni ne smeta uopće da pozove nekog novog igrača sa 31-32g ako je čovjek u formi i ako bi ga mogao i zamisliti da doprinese solidno reprezentaciji.
Ali ovaj poziv mi je definitivno jedan od najneobičnijih ikada. Prvo lik uopće nije u nekoj životnoj formi niti ima neki broj golova ili asistencija pa da je zanimljiv.
Sigurno nema šta tražiti protiv Kipra, a da ga ubaci reda radi protiv Malte je još gluplje jer bolje da daje nekom mladjem par minuta u prijateljskoj ako već želi nekog novog nego ovo ovako.
Ali ovaj poziv mi je definitivno jedan od najneobičnijih ikada. Prvo lik uopće nije u nekoj životnoj formi niti ima neki broj golova ili asistencija pa da je zanimljiv.
Sigurno nema šta tražiti protiv Kipra, a da ga ubaci reda radi protiv Malte je još gluplje jer bolje da daje nekom mladjem par minuta u prijateljskoj ako već želi nekog novog nego ovo ovako.
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.
-
- Kontakt:
Kockarcino prodana
Ovim besirevicu ipak treba cestitati, momak je dogurao do profit fudbala iz nase amaterske lige a Nije otisao u kyracspor.
Momak i Nije los igrac Ali sa 32 godine nema sta trazit na spisku.da ima 28 29 ok Ali ovako, boze sacuvaj. Strasno je da dobija poziv a nista SE Nije uradilo po pitanju saljica, mahmica itd.
Ovim barba potvrdzuje da je bukvalno isti kao I prethodni selektori. Ja vam garantujem zivotom da on besirevica nikad Nije ni pogledao ni na YouTube clipu niti zna Kako Dino izgleda.
Znate sta je najgore u svemu?Ako SE Kojim cudom plasiramo, ovakvi igraci CE ciniti pola rostera. Kao sto SU igraci proklete Germanije cinili cetvrtinu papetovog spiska 2014te.
Momak i Nije los igrac Ali sa 32 godine nema sta trazit na spisku.da ima 28 29 ok Ali ovako, boze sacuvaj. Strasno je da dobija poziv a nista SE Nije uradilo po pitanju saljica, mahmica itd.
Ovim barba potvrdzuje da je bukvalno isti kao I prethodni selektori. Ja vam garantujem zivotom da on besirevica nikad Nije ni pogledao ni na YouTube clipu niti zna Kako Dino izgleda.
Znate sta je najgore u svemu?Ako SE Kojim cudom plasiramo, ovakvi igraci CE ciniti pola rostera. Kao sto SU igraci proklete Germanije cinili cetvrtinu papetovog spiska 2014te.
-
- Kontakt:
Sergej = Zvjezdan
Haj znali smo da je varajić.
Više me isfuralo što tamo neki Sanel igra za Austriju. Sanel Österreich.
Usraće oni i ovo malo što su naradili..
Više me isfuralo što tamo neki Sanel igra za Austriju. Sanel Österreich.
Usraće oni i ovo malo što su naradili..
The saddest thing in life is wasted talent.
-
- Kontakt:
Lazni patriota ! Nikad ne vjeruj kockaru i alkoholicaru .....jos tri tekme i bivsi akobogda.
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
Stadion Koševo
Drzi ga jedino ovih par pobjeda u kvalifikacijama. Kad to popusimo (a hocemo jer smo to mi), jos vise ce ga ljudi prozivati.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Zato što se tale, nije zato što smo takvi kakvi smo.
Jedva dočekali par dobrih rezultata da imaju argumente tušiti škart. Fuj.
The saddest thing in life is wasted talent.
Pa super, treci golman u Turskoj ligi bi bila fina stvar. Sta ti donosi Hadzikic? Raspada se frajer, zove ga na jaranskoj osnoviDamirT je napisao/la: ↑30 sep 2025, 19:55Sta nam to znaci kad mu je opet vrhunac Turska. Ako je i to.