Build up ne postoji cijelu sezonu. Ne postoji nikakva ideja sta kako.
Liverpool FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
- SoloControTutti
- Kontakt:
Re: Liverpool FC
Nastavlja se agonija i uzasna igra. Nepovezano i bez hemije totalno, malorkrvna ekipa, a ovu losu formu vecina prenosi i na par pojedinaca koji su startali sezonu dobro. Koga izbaciti , a koga ostaviti u drugom pitanje za milion..
Bez zajebancije, Kerkez i Frimpong su glupi insani, a gluplji ja što ću izgledat ovo do kraja tekme.
Ovo što je francuz sudio u prvom poluvremenu je za vješanja, strašno šta dopušta turcima.
Ovo što je francuz sudio u prvom poluvremenu je za vješanja, strašno šta dopušta turcima.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
- LiverpoolREDS
- Kontakt:
DaVaj nam Glasnera neka ispali i Guehia i citav Kristal Palas
“Ne možete sebe nazvati igračima Liverpula ako se predate. Mi smo Liverpul. Igrate za Liverpul. Mislite o navijačima. Morate da ovo uradite zbog njih.” – Benitez.
Katastrofa je sto nam igrac u najboljoj formi mora igrati na desnom beku i predaleko od gola.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Mi za sad imamo build up samo kad timovi igraju lowblock,ali zato onda krene passing side to side to side pa nazad za golmana. Uzasan start sezone, I imamo srece da smo skupili ovoliko bodova.
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
Ne znam bgm. Vidi se da smo kvaliteniji dosta ali opet fali dosta toga, build up kao sto sam rekao nikakav, naseg presinga nema, odbrana jos uvijek pogubljena. Szobo je defanzivno dobar igrac opcenito, ali vidi se prije svega da mu fali neke anticipacije kad igra beka ali ne moze se covjeku nista uzeti za zlo jer ni on vjv nije sanjao da ce ovo igrati.
Probremi koje imamo se samo produbljuju, a ni napad vise ne moze izvuci
Probremi koje imamo se samo produbljuju, a ni napad vise ne moze izvuci
Srce, čast i ponos!
- SoloControTutti
- Kontakt:
Ma dobro realno penal jeste glup ali je cist penal, uletio je liku s laktom i onda ga jos plesnuo na kraju, opet kazem glup penal ali je bio. Ostalo nema smisla komentarisati sto se tice sudjenja kad ti ekipa igra ovako.
Znate da smo pricali sta ce biti ovoj ekipi ako nastavi ovako igrati, a kad naprijed presusi sto se tice golova ? Evo polako se i to pocinje desavati, primiti mogu od svake ekipe na planeti s ovakvom odbranom i bez kohezije pogotovo u sredini, djeluju nekad kao razbijena vojska bez sistema, do cega je ili do koga..?
Kerkez i Frimpong nazalost djeluju totalno beskorisno i moj prvi pick sto se tice izmjena je Robo i Rio na ovoj strani dole, a gore neka ubaci i onakvog Salaha, korisniji je. To mora od starta uraditi bez cekanja. Wirtz i dalje igrac manje, totalno van sistema, kao da igra za imaginarnu ekipu u glavi, uopste ne poznaje kretnje saigraca i kao da blokira kanale, to su cinjenice koje su vidljive najvecem laiku.
Ovako ne ide jbg.
P.S. Ovom Galati je Frankfurt dao 5 komada, PET !

- JayCatwright
- Kontakt:
- JayCatwright
- Kontakt:
Szobo igra lijevog beka wow
Isto ko da nas Husref vodi jbt. Ova Galata komicna ekipa za neki veci nivo, a mi se patimo ovoliko
Srce, čast i ponos!
Ne pika se to, ulazi odmoran na umorne turkeJayCatwright je napisao/la: ↑30 sep 2025, 22:02Joj bit ce citiranja kad strpa dva komada
Just sayin

Od pocetka sezone se vidi da se Kerkez gubi s loptom ne znam zasto jos to forsira
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Povrijedi se najbolji igrac kluba...
Yebem ti sve zivo i mrtvo konate et
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Bravo Ibu, haj ti u real sad odmah.
Vazno je i da skoro svaku tekmu igra njegov zemljak Gapko
Vazno je i da skoro svaku tekmu igra njegov zemljak Gapko
Vrijeme je za izmjene. Ovo ne može ovako više. Pa apsolutno ništa ne igraju.
Izbaci farmera, covjek se gubi ko alisa u zemlji cuda.
Ma ako ista i uradimo bice individualno, nema hljeba ovdje. I protiv Chelsea za vikend ide isti qrac
Srce, čast i ponos!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.