Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Arsenal bez trofeja i opet igraci ni ne pomisljaju da idu, dok su igraci Liverpoola redovni na casovima spanskog jezika. Sta ti je kad si veliki.
To ti je isto kad je Drogba igrao u defanzivnim ekipama gdje se pola napada svodilo da njegovo spustanje lopte.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑30 sep 2025, 16:10Da, niko ne bi htio dva od tri-pet najboljih štopera planete. Treba provjeriti da neko neće slučajno aŠampona ili Disasija.
Znaci sledeci kome Jedinstvo zavrsava karijeru... Steta bio je dobro poceo.
Niko nije pitao bukvLenyYoro15 je napisao/la: ↑30 sep 2025, 21:56Razlika između Kloppa i Slota?
Kloppov Liverpool je igrao hard rock fudbal. U Ex Yu muzičkim okvirima bih povukao analogiju sa grupom Bolero. Nerealan kvalitet čiji je peak trajao relativno kratko i imaš osjećaj da su mogli čak još bolje.
Slot je naslijedio taj Bolero i pravi od njega Crvenu Jabuku. Otprilike je to to.
More like šarlo akrobataLenyYoro15 je napisao/la: ↑30 sep 2025, 21:56Razlika između Kloppa i Slota?
Kloppov Liverpool je igrao hard rock fudbal. U Ex Yu muzičkim okvirima bih povukao analogiju sa grupom Bolero. Nerealan kvalitet čiji je peak trajao relativno kratko i imaš osjećaj da su mogli čak još bolje.
Slot je naslijedio taj Bolero i pravi od njega Crvenu Jabuku. Otprilike je to to.
Pouzdan izvor, nema šta
Jesi vidioQUARTERBACK je napisao/la: ↑30 sep 2025, 22:34pa oca yebo celavog znaci ja gurnem loptu pored golmana i on stoji u mojoj putanji s ispruzenom nogom obori me pred praznim golom i to je normalno![]()
ja ne mogu majke mi pa kaljanac je za webba collina
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.