Liverpool FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Ajde više i ovaj Osimhen nek izađe napolje, svaki sekund se zbog njega prekida.
Nemamo ni srece jbg
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Sreca u nesreci, wirtz nece startati u subotu
Jbt kakvi igrači nama ulaze sa klupe, a igramo kao amateri.
Ovaj Slot je pokupio pjenu od Klopa i izgubio kompas. Nemoj ti povesti inform Chiesu, kakav debilan potez.
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
- SoloControTutti
- Kontakt:
Ali i Hugo povrede, dvojica od 4-5 igraca koji su jedini na nivou od starta sezone. Kakva kataklizma...
Oj de samo nek završi ova noćna mora...
Koliko god nam je čupao živce kroz svaku utakmicu što je odigrao u ovim utakmicama je po meni bolji izbor od Isaka i Ekitike-a. Ovo su utakmice koje se dobiju na hajc a Darwin je bio majstor toga. Samo ga motiviši i preorat će teren ali eto.
Da se zna podržavam njegovu prodaju ali bi za ovakvih utakmica bio kvalitetan da uđe sa klupe da malo razdrma ekipu.
Da se zna podržavam njegovu prodaju ali bi za ovakvih utakmica bio kvalitetan da uđe sa klupe da malo razdrma ekipu.
CAZIN je napisao/la: ↑30 sep 2025, 22:39Koliko god nam je čupao živce kroz svaku utakmicu što je odigrao u ovim utakmicama je po meni bolji izbor od Isaka i Ekitike-a. Ovo su utakmice koje se dobiju na hajc a Darwin je bio majstor toga. Samo ga motiviši i preorat će teren ali eto.

Samo mi još on večeras fali.
Kakav bolan hajc, pa ovdje nema igre sekunde... Izgedo bi izgubljeno kao sto i bolji igraci od njega izgledaju trenutnoCAZIN je napisao/la: ↑30 sep 2025, 22:39Koliko god nam je čupao živce kroz svaku utakmicu što je odigrao u ovim utakmicama je po meni bolji izbor od Isaka i Ekitike-a. Ovo su utakmice koje se dobiju na hajc a Darwin je bio majstor toga. Samo ga motiviši i preorat će teren ali eto.
Srce, čast i ponos!
Kvota 1.05 da će ćelavi okriviti sudije za poraz.
Vise nam Diaz fali nego Nunez. Mozda je bila greska istovremeno dovesti Ekitikea i Isaka.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
- JayCatwright
- Kontakt:
Ove sezone cemo proigrati kad bude najbitnije i uzeti klempu, easy
Slote dragi jel te stid gledat ovaj ocaj. Ne pamtim utakmicu kad smo ovako beznadezno izgledali, pa ono Kloppovo najgore nije lose kao ovo veceras, barem ne sa ekipom u koju je bogatstvo utoroseno.
Sto se mene tice ako zijani i protiv Chelsea moze komotno da se pakuje.
Sto se mene tice ako zijani i protiv Chelsea moze komotno da se pakuje.
Srce, čast i ponos!
Upravo tako.
Wirtz izgleda ko da igra za sebe utakmicu, a nije prva da je tako. Ne vidim svrhu njegove igre ili nije na poziciji na kojoj treba/je bolji
Ipak ovo nije penal
Zadnja izmjena: Fudo, dana/u 30 sep 2025, 22:51, ukupno mijenjano 1 put.
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.